Italija je imala vec ovo za Mundijal 2010:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ovo više podsjeća na crnu nego na tamnoplavuklasik je napisao/la:Opet ja i opet Everton, ovaj put 3. dres.
Ove sezone su bas izdominirali i to u nasim bojama![]()
http://www.footballshirtculture.com/13/ ... l-kit.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NaravnoDonnie Darko je napisao/la:I drugaciji grb
pa vrlo je moguće da i nemaju . ovi sadašnji dresovi su više "šablonski" , jedino što mi ostaje misterija je kako imamo imena na dresovima .. jer svaka ekipa može od određenog proizvođača sportske opreme naručiti određeni broj dresova da ih koriste za utakmicu .valterboy je napisao/la:Davno postojala je prica da dobijamo nove dresove ako se plasiramo na svjetsko prvenstvo. Medutim, ja sam preko emaila razgovarao sa potpredjednikom te kompanije, i covjek je bio totalno izgubljen. Rekao mi je da ne zna o cemu pricam. Kaze da Legea nema konkretan ugovor sa nasim savezom
Prvi ugovor koji je potpisan sa Legeom je bio direktno sa proizvodacem.valterboy je napisao/la:Davno postojala je prica da dobijamo nove dresove ako se plasiramo na svjetsko prvenstvo. Medutim, ja sam preko emaila razgovarao sa potpredjednikom te kompanije, i covjek je bio totalno izgubljen. Rekao mi je da ne zna o cemu pricam. Kaze da Legea nema konkretan ugovor sa nasim savezom
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, Google [Bot], Hansestadt, signalidunapark, zastitaIdentiteta i 44 gosta.