čovjek se ne smije kladit nit igrat kockarske igre. poznato odavnonnoo88 je napisao/la:Jeli ovo moguće
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ali moze reci nekome pa da uplati ne mora on direktno ici u kladionicunedim93 je napisao/la:čovjek se ne smije kladit nit igrat kockarske igre. poznato odavnonnoo88 je napisao/la:Jeli ovo moguće
dynamo magician zar nikad nisi gledao na NGnnoo88 je napisao/la:Ali moze reci nekome pa da uplati ne mora on direktno ici u kladionicunedim93 je napisao/la:čovjek se ne smije kladit nit igrat kockarske igre. poznato odavnonnoo88 je napisao/la:Jeli ovo moguće
Čekaj, vi vjerujete u ovo?nnoo88 je napisao/la:Ali moze reci nekome pa da uplati ne mora on direktno ici u kladionicunedim93 je napisao/la:čovjek se ne smije kladit nit igrat kockarske igre. poznato odavnonnoo88 je napisao/la:Jeli ovo moguće
Zasto ne vjerovati 
pregledaj malo koju njegovu emisiju. Malo je reć da je impresivno šta radi.nele-BHF je napisao/la: Čekaj, vi vjerujete u ovo?
Na tvom ličnom sudu je da vjeruješ ili ne vjeruješ je li istina
Odlično štivo za novu knjigu.

Neka otvori blog i daje savjete za kladionicu

Neka otvori blog i daje savjete za kladionicu
Ma gledao sam ga više puta, dosta trikova se može skontati a i na YT imaš par klipova gdje su ga prokužili kako radi neke trikove.nedim93 je napisao/la:pregledaj malo koju njegovu emisiju. Malo je reć da je impresivno šta radi.nele-BHF je napisao/la: Čekaj, vi vjerujete u ovo?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa kako bismo mi saznali za njega da nije kao tih zabrananedim93 je napisao/la:
čovjek se ne smije kladit nit igrat kockarske igre. poznato odavno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
pa trik je "trik" i godinama se uvježbava da bi se izveo, al čovjek radi mnogo više od trikova. Pregledaj sve emisije pa ćeš vidjetnele-BHF je napisao/la:Ma gledao sam ga više puta, dosta trikova se može skontati a i na YT imaš par klipova gdje su ga prokužili kako radi neke trikove.nedim93 je napisao/la:pregledaj malo koju njegovu emisiju. Malo je reć da je impresivno šta radi.nele-BHF je napisao/la: Čekaj, vi vjerujete u ovo?
@doktore ima čovjek svoju emisiju na NG yeboga hoću 100 x ponovit
Covjek ima sigurno neko 6 ili 7 mozda i 8 culo koje mu omogucava sve to ko je gledao emisije zna o cemu govorim
ne mogu da vjerujem da vjerujete da je ovo istina

Pustiću sunce da topi ljubav!
-
wienultras
- Kontakt:
cuj snimio cd,pa mogo ga je snimiti 5 min pred emisiju 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
televizija, show, zabava, trikovi... ništa drugonnoo88 je napisao/la:Covjek ima sigurno neko 6 ili 7 mozda i 8 culo koje mu omogucava sve to ko je gledao emisije zna o cemu govorim
Pustiću sunce da topi ljubav!
Zaklo cojk kurban u ime dzina i on mu dao moc. 
Ni džini ne znaju budućnost. Reći da neko zna budućnost je apsurdno, posebno ako je taj neko po vjeroispovijesti musliman. Na kraju rajeva svako sebi, imate internet, na stotine knjige, sretno.
Ciganka mu gatala u dlan pa mu prorekla sve rezultate 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
nek napravi stanicu na fb dynamo tips 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da je znao kako ce se stvari odvijati na SP rekao bi to vec u prvoj emisiji... bezveze napravise sapunicuwienultras je napisao/la:cuj snimio cd,pa mogo ga je snimiti 5 min pred emisiju
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 9 gostiju.