Koji iz Travnika?MVN1994 je napisao/la:Hodža je na početku sezone bio nula, da se ne lažemo. U drugom dijelu sezone se dosta popravio i zasluženo je dobio novi ugovor.plavobijeliii je napisao/la:Haris Kurdic i Hodzic Adem produzili. Kako mi je drago zbog malog Hodzica, borac veliki.
EDIT: S obzirom da si ti pouzdan izvor,jel ima istine da se opat ganja onaj mali iz Travnika??
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
TŽV!
Haris Hasanbegović.atomac123 je napisao/la:Koji iz Travnika?MVN1994 je napisao/la:Hodža je na početku sezone bio nula, da se ne lažemo. U drugom dijelu sezone se dosta popravio i zasluženo je dobio novi ugovor.plavobijeliii je napisao/la:Haris Kurdic i Hodzic Adem produzili. Kako mi je drago zbog malog Hodzica, borac veliki.
EDIT: S obzirom da si ti pouzdan izvor,jel ima istine da se opat ganja onaj mali iz Travnika??
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
-
- Kontakt:
Šuška se mnogo imena, pa i on. Dok ne bude zvanicno nećemo nista, da nam ne bude ko na pocetku prosle sezone, mi ga hocemo drugi ga dovede hahaMVN1994 je napisao/la:Hodža je na početku sezone bio nula, da se ne lažemo. U drugom dijelu sezone se dosta popravio i zasluženo je dobio novi ugovor.plavobijeliii je napisao/la:Haris Kurdic i Hodzic Adem produzili. Kako mi je drago zbog malog Hodzica, borac veliki.
- ASD
- Kontakt:
Naletih na neku listu najboljih stijelaca u omladinskim ligama, naletih da je iz Toska Suljo Mujkanovic zabio 17 golova u juniorskoj ligi, treci strijelac.
Ko je on, jel igra negdje?
-
- Kontakt:
Milslim da je on penzionisan tj. zavrsio sa karijerom. Slabo mi trenutno imamo kvalitetnog juniorskog sastava, mora se vise pripazit na djecu iz okolnih mjesta i pruzit im sansa, što vjerujem da ce momci iz kluba to ucinit u skorije vrijeme, jer sad je sve na prvom timu.ASD je napisao/la:Naletih na neku listu najboljih stijelaca u omladinskim ligama, naletih da je iz Toska Suljo Mujkanovic zabio 17 golova u juniorskoj ligi, treci strijelac.
Zavrsio jeASD je napisao/la:Naletih na neku listu najboljih stijelaca u omladinskim ligama, naletih da je iz Toska Suljo Mujkanovic zabio 17 golova u juniorskoj ligi, treci strijelac.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- ASD
- Kontakt:
Velika steta, nikad mi nece biti jasni fudbaleri koji zavrsavaju karijeru fakticki na pocetku i nista ne ostvare, a to sanjaju prakticki citavog zivota i vec su prosli mnogo odricanja.thegodfather je napisao/la:Milslim da je on penzionisan tj. zavrsio sa karijerom. Slabo mi trenutno imamo kvalitetnog juniorskog sastava, mora se vise pripazit na djecu iz okolnih mjesta i pruzit im sansa, što vjerujem da ce momci iz kluba to ucinit u skorije vrijeme, jer sad je sve na prvom timu.ASD je napisao/la:Naletih na neku listu najboljih stijelaca u omladinskim ligama, naletih da je iz Toska Suljo Mujkanovic zabio 17 golova u juniorskoj ligi, treci strijelac.
-
- Kontakt:
Živi fudbal, da bi živio od njega. u nasoj sredini toga nema, nazalost, svi se okrecu ili poslu ili faksu ili alkoholuASD je napisao/la:Velika steta, nikad mi nece biti jasni fudbaleri koji zavrsavaju karijeru fakticki na pocetku i nista ne ostvare, a to sanjaju prakticki citavog zivota i vec su prosli mnogo odricanja.thegodfather je napisao/la:Milslim da je on penzionisan tj. zavrsio sa karijerom. Slabo mi trenutno imamo kvalitetnog juniorskog sastava, mora se vise pripazit na djecu iz okolnih mjesta i pruzit im sansa, što vjerujem da ce momci iz kluba to ucinit u skorije vrijeme, jer sad je sve na prvom timu.ASD je napisao/la:Naletih na neku listu najboljih stijelaca u omladinskim ligama, naletih da je iz Toska Suljo Mujkanovic zabio 17 golova u juniorskoj ligi, treci strijelac.
Posao i faks nije problem, neka se okrenu. Problem je alkohol, evo gledam ovog malog Hadzikadunica, druzi se sa Anidom propalim, alkohol, kladionica, nista od toga nema. A mogli i jedan i drugi uspjet, samo da imaju imalo mozga.thegodfather je napisao/la:
Živi fudbal, da bi živio od njega. u nasoj sredini toga nema, nazalost, svi se okrecu ili poslu ili faksu ili alkoholu
TŽV!
Oglečevac: Imam nekoliko ponuda, dobro ću razmisliti o daljnjoj karijeri
Ofanzivcu TOŠK-a Istekao ugovor
U nedavno završenoj sezoni 1.lige FBiH bilo je dosta uzbuđenja, kako u borbi za prvaka, tako i u borbi za opstanak, gdje se nekoliko ekipa do samog kraja borilo za ostanak u ligi. TOŠK iz Tešnja je ekipa, koja je drugi dio sezone odigrala veoma dobro, te na kraju sasvim zasluženo izborila opstanak u drugom po jačini rangu takmičenja u BiH.
Jedan od najboljih igrača kluba iz Tešnja bio je 27-godišnji ofanzivac Nedim Oglečevac, koji je svojim golovima i asistencijama dosta doprinjeo ostanku TOŠK-a u 1.ligi. Ovom nogometašu, koji igra na krilnim pozicijama istekao je ugovor s klubom iz Tešnja, te je neizvjesno gdje će nastaviti karijeru.
"Proveo sam prelijepu polusezonu u Tešnju, imali smo zaista dobar drugi dio sezone i kada su nas svi otpisali, mi smo se digli i na kraju završili sezonu na odličnom devetom mjestu. Tešanj je zaista nogometna sredina, jedan je od najposjećenijih stadiona u 1.ligi FBiH, te zahvaljujući našim navijačima i naredne sezone ćemo igrati u ovome rangu takmičenja", ističe Oglečevac,
Zadovoljan je sezonom, a potvrda toga je i nekoliko ponuda za nastavak karijere
"Još je rano govoriti, gdje ću igrati narednu sezonu. Sve opcije su otvorene, imam dvije ponude iz Premijer lige, ali i nešto za inostranstvo. Gdje god da odem ili ostanem u TOŠK-u nadam se da ću nastaviti s dobrim i standardnim igrama. Meni je najbitnije da igram, nisam u godinama da se zadovoljavam grijanjem klupe u nekim klubovima iz Premijer lige, tako da ću dobro razmisliti o daljoj karijeri", kazao je za SportSport.ba Nedim Oglečevac, bivši nogometaš Sarajeva, Slavije, Čelika, Bosne, Olimpica, koji je u prošloj sezoni imao učinak od 24 nastupa uz pet golova i tri asistencije.
TŽV!
Eto čovjek indirektno odgovorio da ostaje u TOŠK-u....i naredne sezone ćemo igrati u ovome rangu takmičenja.

Prses u Slobodi zvanično ko što sa pisao....
Vidjet cemo, do skupstine moraju jos nekog dovest. Za sad ide dobro. Kad onaj kup pocinje?MVN1994 je napisao/la:Prses u Slobodi zvanično ko što sa pisao....
TŽV!
Hahahah sto se Nadarevic sad izvlaci, cim se sudom priprijeti. A valja i u Tesanj doc, pred 2000 ljudi stat.
TŽV!
-
- Kontakt:
On je pravi primjer seljacineatomac123 je napisao/la:Hahahah sto se Nadarevic sad izvlaci, cim se sudom priprijeti. A valja i u Tesanj doc, pred 2000 ljudi stat.
Ajdin Mrguda: Angažovali smo advokatski tim zbog Nadarevićevih izjava
Tešnjaci će zaštitu svojih prava tražiti putem suda
Ajdin Mrguda je sa klupe predvodio ekipu TOŠK-a do opstanka u Prvoj ligi Federacije BiH.
Tim iz Tešnja bio je u nezavidnoj situaciji, ali je dotadašnji predsjednik kluba na nagovor kolega iz Upravnog odbora preuzeo i ekipu i ostvario primarni cilj.
- Jeste bilo teško, ali ja sam vjerovao u ovu ekipu, u ove momke i na kraju smo uspjeli da napravimo sjajan posao. Situacija je bila izuzetno teška, ali kada se na kraju sve pogleda sasvim zasluženo smo izborili opstanak, ali je i vrijedilo ovolikog truda.
U Tešnju su već počele pripreme za narednu sezonu.
- Mi nismo prestajali sa radom. Užurbano spremamo sve za Skupštinu kluba koja će se održati 13. juna. Drago nam je da je lokalna zajednica prepoznala naš rad i trud i obećala pomoć u narednoj sezoni, što će nam svakako olakšati rad. Ja ću u dogovoru sa upravom klubu ostati na mjestu trenera i nadam se ispuniti ciljeve koje budemo imali naredne sezone.
Sezona u Prvoj ligi FBiH obilježena je sa dosta skandala, sudijskih nepravdi, puno ekipa se žalilo na način i kriterije po kojim se igralo, ali javnost je uzburkala izjava trenera Jedinstva, Safeta Nadarevića u kojoj pomenuo ekipu TOŠK-a i doveo ih u vezu sa nečasnim radnjama.
- Prije svega mi nikada nismo komentarisali suđenje i nepravde koje su nama bile priređivane. Okrenuli smo se radu i na taj način pokušali da se borimo protiv svega. Nadarevićeva izjava je iznenadila ne samo mene nego i sve ljude u gradu Tešnju i okolici. Nije mi jasno da jedan takav sportista kakav je bio trener Bišćana izgovara takve stvari.
Kako kaže na ovome se neće završiti i svoju pravdu će potražiti putem suda.
- Mi smo već angažovali advokatski tim, koji je počeo da radi na tom slučaju i mi ćemo svoju zaštitu potražiti putem suda, reka je na kraju razgovora za S.port1.ba Ajdin Mrguda.
-
- Kontakt:
trebat ce nam komplet zadnja linija moglo bi biti pojacanja ovih par dana
Sta je sa Hrvatom, on i bi i nebi ostao? 
Odluci se jarane...

Odluci se jarane...
-
- Kontakt:
Danas se bilo u posjeti Misimoviću i Želji
Moglo bi biti nekih pojačanja iz Željezničara, čekajmo ponedjeljak da njihov trener odredi ko putuje u Međugorje. Valjalo bi nam , ima solidnih mladih igrača kod njih 

-
- Kontakt:
Nadat se da će on ostat, i Ogli mislim da neće nikuda, sjedi mali tu je tvoj domMVN1994 je napisao/la:Sta je sa Hrvatom, on i bi i nebi ostao?
Odluci se jarane...

realno neće mu nigdje biti ljepse nego kod nas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.