U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la bagrcavi » 11 okt 2011, 19:07

Treba napomenuti da Zakarić, Bešić, Grahovac imaju 18 godina, a već igraju ovako trebalo bi ih polahko pozivati za neke prijateljske utakmice, dok Stevanović i Višća već sada mogu u A tim. :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 11 okt 2011, 19:13

bagrcavi je napisao/la:Treba napomenuti da Zakarić, Bešić, Grahovac imaju 18 godina, a već igraju ovako trebalo bi ih polahko pozivati za neke prijateljske utakmice, dok Stevanović i Višća već sada mogu u A tim. :D
Dakle njih 3 bi komotno mogli igrati za U19.

Doduse i Pjanic bi za U21. 8-)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 okt 2011, 19:21

Ne odnosi se ovo ni na koga ovde što priziva dan kad će pojedini igrači preći u A repku, al' definitivno mi je drago da više nisam jedini ili jedan od rijetkih koji misli da je bolji Stevanović ili Višća nego npr. Jahić ili Nadarević. :)

Sa Stevanovićem ćemo dobiti kvalitet na desnoj, a Višćom lijevom boku. Bukvalno smo tu najslabiji, jer sem Lulića nemamo neko klasično krilo.A što se tiče Zakarića, njega nisam nikad prije gled'o, al' očigledno (koliko vidim na transfermarktu) može igrati oba krila i napadača. :)

U budućnosti nam se smiješi očigledno jača A reprezentacija nego ova danas (i ja ne mogu dočekati dan kad Hadžić obuuče plavi dres BH repke). Lulić,Višća,Zakarić,Stevanović- konačno 4 prava krila. :) Hadžić - mlada nada koja igra u Riedu, al' je po kvalitetu daleko ispred austrijske lige, po meni je za njemačku BL. U sredini još Salihović, Medo,Zahirović,Pjanić, pa i Misimović može nekoliko godina, još su Ibričić i Štilić tu, Bešić, i ovaj Grahovac može biti peta-šesta opcija. U budućnosti... :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 okt 2011, 19:27

A zamislite u ovoj ekipi još Bičakčića ,Čajića ,Zahirovića i Pjanić bi mogo u baražu pomoći ,to bi bila sjajna ekipa uz ove momke ,Stevanović,Bešić,Višća ,Zakarić ,Grahovac ,Čolić imaju potencijala ,Markić je u ove dvije utakmice meni pravo dobro igrao u odbrani nema izgubljene lopte ;)

A ovi U19 izgleda da nikad nismo imali jaču generaciju :D ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 19:28

Odgledah utakmicu,koja mi je nakon sumornog meca Srbije i Danske i mrsavih 0:0 ipak vratila zadovoljstvo u ovaj dan,koje ce se nadam se nastaviti i veceras.
BIH odlicno odigrala,rezultat i nije stvarni tok desavanja na terenu,mogli su oni mnogo lako da odu i sa dosta vise golova u mrezi,da je Bilbija imao bar malo srece,jbt da se igralo na dva kamena imam osecaj da bi opet pogadjao stative. :lol:
Vlado je odlicno poslozio ovu ekipu,tacno se zna ko sta radi,i coveku se u njegovom radu nista ne moze zamerati,a kada bi npr.u svome stabu imao jednog teoreticara ala Tulic da snima do tancina jos vise protivnike(pogotovo jace),ovo bi delovalo jos klasu ozbiljnije.
Ipak osim odlicne igre BIH,ja sam zapanjen neznanjem Ciprana.Sunce ti pa oni su pre dve godine igrali mnogo bolji fudbal nego ovaj,iako su i tada bili niza klasa u odnosu na ekipe u grupi,ali ovo danas je prava tragikomedija. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2011, 19:34

Nisam gledao utakmicu(jbna skola)rezultat puno toga govori,svaka cast,moze li mi ko reci kako je odigrao Zakaric,vidim da je postigao gol,meni najdrazi igrac u nasim mladjim selekcijama 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 19:35

Dylan Dog je napisao/la:Nisam gledao utakmicu(jbna skola)rezultat puno toga govori,svaka cast,moze li mi ko reci kako je odigrao Zakaric,vidim da je postigao gol,meni najdrazi igrac u nasim mladjim selekcijama 8-)
Veoma dobro,kao i vecina igraca,postigao gol,jos nekoliko puta lepo namestio lopte,nekoliko prodora...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2011, 19:39

legenda reala je napisao/la:A zamislite u ovoj ekipi još Bičakčića ,Čajića ,Zahirovića i Pjanić bi mogo u baražu pomoći ,to bi bila sjajna ekipa uz ove momke ,Stevanović,Bešić,Višća ,Zakarić ,Grahovac ,Čolić imaju potencijala ,Markić je u ove dvije utakmice meni pravo dobro igrao u odbrani nema izgubljene lopte ;)

A ovi U19 izgleda da nikad nismo imali jaču generaciju :D ;)
Ali protiv Svaba onoliko zujanja a nigdje meda ni za lijeka,cak su nas i kljakavi Montegirovci napumpali.
Ima tu dosta jos promaje i jos dosta igraca koji nisu pozvani a mogli su biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 11 okt 2011, 19:41

zar si ocekivao bod(ove) protiv super-jaki svaba?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2011, 19:43

STEVIE je napisao/la:zar si ocekivao bod(ove) protiv super-jaki svaba?
Ne radi se o bodovima,vec o neiskoristenim mrtvim prilikama.Bilbija ne igra pa skoro vec drugu godinu u timu ni minute a nezamjenjiv je u repci.Ne ide to tako,isto k'o onaj Jelic samo sto je ovaj makar iz penala zabijao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2011, 19:47

harishp je napisao/la:
Ne radi se o bodovima,vec o neiskoristenim mrtvim prilikama.Bilbija ne igra pa skoro vec drugu godinu u timu a nezamjenjiv je u repci.isto k'o onaj jelic samo sto je ovaj iz penala zabijao.
Bilbija je ipak po meni puno veci potencijal od Jelica,sa 18 godina je bio prakticki najbolji napadac BiH Premijer lige.Jelic je jedne sezone bio prvi strijelac lige,ali je bio par godina stariji a i pola golova dao iz penala :mrgreen:
Mada kako je krenula Bilbijina karijera,mogao bi on i sa 25 godina igrati u BiH,a definitivno je pokazivao potencijal za puno vise.
Nije mi jasno kako nema mjesta u Vojvodini,jos su oni prodali Mrdju koji je bio nezamjenjiv u napadu,a sumljam da je Srbijanska liga nesto puno jaca od nase,ista ta Vojvodina je ispala u evropi od onih Lihtejstanaca koje je ne tako davno Zrinjski nakantao u dvomecu :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 19:59

Dylan Dog je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ne radi se o bodovima,vec o neiskoristenim mrtvim prilikama.Bilbija ne igra pa skoro vec drugu godinu u timu a nezamjenjiv je u repci.isto k'o onaj jelic samo sto je ovaj iz penala zabijao.
Bilbija je ipak po meni puno veci potencijal od Jelica,sa 18 godina je bio prakticki najbolji napadac BiH Premijer lige.Jelic je jedne sezone bio prvi strijelac lige,ali je bio par godina stariji a i pola golova dao iz penala :mrgreen:
Mada kako je krenula Bilbijina karijera,mogao bi on i sa 25 godina igrati u BiH,a definitivno je pokazivao potencijal za puno vise.
Nije mi jasno kako nema mjesta u Vojvodini,jos su oni prodali Mrdju koji je bio nezamjenjiv u napadu,a sumljam da je Srbijanska liga nesto puno jaca od nase,ista ta Vojvodina je ispala u evropi od onih Lihtejstanaca koje je ne tako davno Zrinjski nakantao u dvomecu :roll:
Brana Ilic,Oumarou,Yaw,Bojovic prosle godine i Katai sve ti jesno zasto nema mesta,+ ove godine je i Skuletic u konkurenciji. ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2011, 20:05

Iskreno nemam pojma o kvalitetama doticnih,mada mi je to Bojovic poznato,ali to sam sigurno otisao na rukometasa Bojinovica :D
Pa jesu li stvarno svi oni bolji od Nemanje,to bi znacilo da je Vojvodina super jaka ako ima toliko napadaca boljih od njega,jesu li bolji i od Kaludjurevica :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 okt 2011, 20:11

@Dylan dobar si, ja pomislio odmah na Luku Bojovica, gluho i daleko bilo. :mrgreen:

Sto se tice konkurencije pa dobro, jaka jeste. Posebno Ilic, Oumaru su odlicni napadaci a eto kako kaze @Devil i Bojovic je tu negdje s njima. Mozda bi Bilbiji najbolje bilo da promijeni sredinu. Nema logike da sjedi na klupi, pa cak i da se vrati u BiH ne bi bilo lose, sve je bolje od grijanja klupe.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 20:17

Dylan Dog je napisao/la:Iskreno nemam pojma o kvalitetama doticnih,mada mi je to Bojovic poznato,ali to sam sigurno otisao na rukometasa Bojinovica :D
Pa jesu li stvarno svi oni bolji od Nemanje,to bi znacilo da je Vojvodina super jaka ako ima toliko napadaca boljih od njega,jesu li bolji i od Kaludjurevica :D
Brana je po meni najbolji igrac dosadasnjeg dela prvenstva,Abou je jedna od vecih gresaka Zvezde sto nisu imali vremena da ga istrpe do kraja.Yaw je tu negde sa Bilbijom ali je mnogo ubojiti iz 16,dok se Bojovic trazi jos uvek,onaj iz Jagodine je bolji npr.
Problem za Nemanju je sto Vosa forsira "laznog napadaca",pa se svi osim Nemanje i Yawa odlicno snalaze u tome,njih dvojica su ipak rutineri,igraci koji vole da imaju nekoga pored sebe. ;)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 12 okt 2011, 00:10

Devil je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Iskreno nemam pojma o kvalitetama doticnih,mada mi je to Bojovic poznato,ali to sam sigurno otisao na rukometasa Bojinovica :D
Brana je po meni najbolji igrac dosadasnjeg dela prvenstva,Abou je jedna od vecih gresaka Zvezde sto nisu imali vremena da ga istrpe do kraja.Yaw je tu negde sa Bilbijom ali je mnogo ubojiti iz 16,dok se Bojovic trazi jos uvek,onaj iz Jagodine je bolji npr.
Problem za Nemanju je sto Vosa forsira "laznog napadaca",pa se svi osim Nemanje i Yawa odlicno snalaze u tome,njih dvojica su ipak rutineri,igraci koji vole da imaju nekoga pored sebe. ;)
Brana je jedan od beskorisnijih igraca koji su u poslednje vreme igrali u Vojvodini,kao i vecina navijaca Vojvodine nadam se da ce vec u januaru napustiti klub.

Sto se tice ostalih ofanzivaca (osim Abua koji je neprikosnoven),jedino jos Bojovic trenutno zasluzuje da bude ispred Bilbije(pet puta usao sa klupe i dao tri gola),a ostali su skart roba.

Yaw ima izuzetan voljni momenat ali dzaba kad ne zna.

Skluetica ne bih komentarisao.

Bilbiji treba trener koji bi prepoznao njegov potencijal i koji bi mu dao pravu sansu,i pritom da bude dovoljno strpljiv jer proces rehabilitacije cesto nije lak posao.

U Zvezdi imamo takav primer u Prosineckom koji od Lazovica stvorio reprezetativno krilo,a decko je pre njegovog dolaska bio izmedju klupe i tribine.

Sa druge strane pohvale koje stizu na Stevanovicev racun me poprilicno iznenadjuju jer ono sto on igra u Vojvodini nije za pohvalu,mada u poslednje dve tri utakmice cinilo mi se da je odigrao iznad svog proseka.

Ono sto sam primetio kod njega je to da ima osecaj za gol(zna da bude na pravom mestu u pravo vreme),i da ima izuzetan odraz i i odlican tajming prilikom skoka sto potvrdjuje i statistika,prosle sezone dao je 5-6 golova od toga je samo jedan dao nogom ostali golovi su dati glavom.

Ono sto mu nedostaje jesu najbitnije stvari kod krilnih igraca,a to su prodornost i centarsut.

Ovaj drugi segment je u poslednje popravio no i dalje to nije na zeljenom nivou.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 okt 2011, 10:47

Ima iz ove repke izbaciti jos more skarta,tipa Handzic,Husic,Colic...
Mora Vlado pozvati bar jos 4-5 igraca iz inostranstva ako misli napraviti nesto...
Konkretno poziv moraju dobiti Bicakcic,Cajic,I Hajrovic,Kolasinac,M Djuric...A o Suljicu nema potrebe pisati , nadat je se da ce mu opet uputiti poziv...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 12 okt 2011, 10:54

Za_raju je napisao/la:Ima iz ove repke izbaciti jos more skarta,tipa Handzic,Husic,Colic...
Mora Vlado pozvati bar jos 4-5 igraca iz inostranstva ako misli napraviti nesto...
Konkretno poziv moraju dobiti Bicakcic,Cajic,I Hajrovic,Kolasinac,M Djuric...A o Suljicu nema potrebe pisati , nadat je se da ce mu opet uputiti poziv...
Bicakcic nije sporan, napokon se oporavio nakon ozljede, jos samo da se izbori za minutazu u stuttgartu, pa da mozda zakuca na vrata i kod susica..
Volim te Bosno!!!

nihco

Post Postao/la nihco » 12 okt 2011, 12:36

Za_raju je napisao/la:Ima iz ove repke izbaciti jos more skarta,tipa Handzic,Husic,Colic...
ovaj kolasinac je standardni igrac njemacke u19 , nije sala, s obzirom da se radi o jednoj od nasjacih mladih selekcija. obavezno kontaktirati
Sent from my Commodore 64

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2011, 15:38

ima li neko link za golove?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, edvaE2, Goalgetter, JackW, napapijri1987 i 39 gostiju.