velez derite sve redom, ako treba i slobodu ovdje kod nas samo da budete sampioni.. imate nasu punu podrsku...
branite amercica ne dajte vise da ga tuku ipak je on nas tuzlak

pozzzzzzzzzz veliki
bravo velez, vrijeme je da budete sampiooni!!
pokusni_kunic je napisao/la:Jesam li ja umislio ili se covjek ne zove Aleksandar nego Marko?!
ma to je ostalo negdje u glavi od onog romalen romali Marka Nikolica pa se pomijesalopokusni_kunic je napisao/la:Taman sam posao sam sebe ispraviti, kontam nesto o Kani, pa mi ode na Marko, do mene
ma mene fascinira njegova konstitucija i fizicka snaga , isti Rooney po konstrukciji !!! ubica !Log Out je napisao/la:Dečko se bori samo tak'o ! Da je ovakvih više igrača,mi bi prvaci bili već nakon 15 kola.
Ne znam je li se Kodro oporavio,on bi to odigrao odlično dok Amera nema.mostar_mo je napisao/la:ko ce biti centralni vezni protiv Laktasa , Osmanagic pocrvenio ...
dobro si , mogao bi Kodro to kvalitetno odigrati ali ne znam ni ja jel spreman ...Log Out je napisao/la:Ne znam je li se Kodro oporavio,on bi to odigrao odlično dok Amera nema.mostar_mo je napisao/la:ko ce biti centralni vezni protiv Laktasa , Osmanagic pocrvenio ...
Ma ne vjerujem da će pobjeda doći u pitanje bez obzira ko igrao.
zilla hz je napisao/la:ako sam iz tuzle i ako navijam za slobodu ne mora znaciti da sam fukara jer volim slobodu, volim fudbale nas, velez i ostale nase klubove... doduse sve osim picki sarajevski, nije ni cudo sto ih niko ne voli, al bas niko... sve doslje sa brda.. sportski pozz svim navijacim velezaeldar__adriano je napisao/la:HAHA tako je fukaro strasni BH huligani i prava slika kako navijacka grupa treba da izgleda ha ha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.