Na forumima donekle mogu rezumjeti jer svaka budala može pisati, ali kad njihovi neki celni ljudi izjave"Alen je na terenu pokazao da je Hrvat" ili novinari izmisljaju izjave, kod nas još nisam procitala takve budalastinemaximusdecimus je napisao/la:da, samo ako pogledaš malo bolje vidjet ćeš da je od tih 500 komentara bar 300 bosanskih...ZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....jbg volimo i mi kod komšije zaviriti u dvorište, samo nas stid to javno priznat
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 01 nov 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je mislio da igraju ono Hrvatska - BIH u Mostaru, to je ok jbg i ja bi bio sretan da imamo metar stadiona i da nam je problem da se skontamo na kojem cemo igrati.
A ako moze biti tolika stoka i reci da oni igraju ko domacini sa nekim u Mostaru, pisam mu se na lozu citavu.
A ako moze biti tolika stoka i reci da oni igraju ko domacini sa nekim u Mostaru, pisam mu se na lozu citavu.
Mozda je "on" mislio na utakmicu sa Zmajevima al da oni ipak budu domacini!ahmad_tz je napisao/la:Ako je mislio da igraju ono Hrvatska - BIH u Mostaru, to je ok jbg i ja bi bio sretan da imamo metar stadiona i da nam je problem da se skontamo na kojem cemo igrati.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovo je forum gdje moderacija odlično radi svoj posao i svaki govor mržnje, vrijeđanja ili netolerancije je sankcioniran.maximusdecimus je napisao/la:ovo je forum, svako može da piše šta hoće, gdje hoće ukoliko se to ne kosi sa pravilima foruma. kakva ba konstitutivnost i manjine, o čemu pričate?ZOI84 je napisao/la:Cuj zato sto smo manjina ima pravo da pisu sta hoce?zizu1991 je napisao/la:Zato što su ovdje Hrvati konstitutivni narod, a mi smo tamo manjina.
Zato imaju pravo da pišu šta hoće.
To što se na takvim i sličnim forumima svašta dopušta, njihov problem i neka o tome vode brigu oni koji ih vode nebitno je li riječ o indexu, klixu i sl..
p.s. A pojedini neka se vrate na temu!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Koliko ja znam ne treba se traziti pristanak predsjednistva,ali se treba traziti dozvola Nogometnog Saveza.Mislim ne moze niko doci sad negdje i reci eh ja igram ovdje svoje tekme,boli me racku sta domacini i misle o tomemaximusdecimus je napisao/la:vjeruj da je lako, ako postoji ekonomski interes. npr. ništa ne sprječava Srbiju da ugosti npr. Brazil u Banjaluci, kao što je nas Brazil ugostio u Švicarskoj. bar ja ne znam da postoji neki FIFA propis koji sprjecava nesto takvo. ako grijesim, ispravite meneo je napisao/la:Da je tako lahko odigrati neku utakmicu na prostoru druge drzave Dodik bi davno ugostio reprezentaciju Srbije
Nemoj pricait ono sto ne znas!
al ajd da ne kvarimo temu više, ovo je moj zadnji post o tome
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Potrebna je odluka Nogometnog saveza za igranje na domaćem terenu, kakvo predsjedništvo.
p.s. vratite se temi!!!
p.s. vratite se temi!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
alene dabogda te stranci vrbovali i odes sa blakana ,a ostavis nas go*** da se i dalje prepucavamo oko najglupljih stvari na svijeti,i kad ti zavrsis karijeru o istim stvariam ce se ovdje raspravljat!
- maximusdecimus
- Kontakt:
zamisli sad Qatar uleti i ponudi mu milion za svaku odigranu utakmicu za njihciza je napisao/la:alene dabogda te stranci vrbovali i odes sa blakana ,a ostavis nas go*** da se i dalje prepucavamo oko najglupljih stvari na svijeti,i kad ti zavrsis karijeru o istim stvariam ce se ovdje raspravljat!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Listica se zove rijeka koja protice kroz Siroki, i po njoj se i grad nazivao nekih 50-tak godina. Samo da razjasnim da to nije uvredljiva rijec ili nesto slicno, za one koji nisu upuceni 

- maximusdecimus
- Kontakt:
nemoj zezat raju, znaš ti dobro da se Lištica koristi da bi se škripari podhebavalicalcio je napisao/la:Listica se zove rijeka koja protice kroz Siroki, i po njoj se i grad nazivao nekih 50-tak godina. Samo da razjasnim da to nije uvredljiva rijec ili nesto slicno, za one koji nisu upuceni

dubravadubrava je napisao/la:p.s. 2 samsone, mogao bi zaraditi ban zbog te Lištice!

sta ces ti?
prijetis momku zbog toga sto je napisao, a hladno ignorises nateov post u kojem poput jadranka prlica iz najboljih dna brise granice i onako polujavno masta o herceg-bosni koju bi s vremenom pripojio hrvatskoj.
posao za adminanate je napisao/la:ja sam hrvat i hrvatska je moja domovina.yebes granicu.to su svakako određivali politički ljudi.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- maximusdecimus
- Kontakt:
ban za natea i samsona, a onda samoban za dubravu 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Djecja poslamaximusdecimus je napisao/la:nemoj zezat raju, znaš ti dobro da se Lištica koristi da bi se škripari podhebavalicalcio je napisao/la:Listica se zove rijeka koja protice kroz Siroki, i po njoj se i grad nazivao nekih 50-tak godina. Samo da razjasnim da to nije uvredljiva rijec ili nesto slicno, za one koji nisu upuceni

calcio je napisao/la:Listica se zove rijeka koja protice kroz Siroki, i po njoj se i grad nazivao nekih 50-tak godina. Samo da razjasnim da to nije uvredljiva rijec ili nesto slicno, za one koji nisu upuceni
Naravno da nije uvrijedljivo ali se covjek ocito i previse vodi nogometnim zargonima.. Da, skrecemo sa teme. Ona je o Alenu ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 01 nov 2012, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.
i sta je eksperti alen hrvat ili bosnjak,regionalno,vjerski,etnicki,(imal jos koji parametar)?
Kaže Vlado Jagodić da je tri puta razgovarano sa Alenom i da je optimista. Vlado, Vlado, ako lažeš, mamicu ti 

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 01 nov 2012, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hrvati takvim maloumnim izjava samo tjeraju Alena sve dalje od hrvatske rep. Nisu toga ni svjesni. Pogledajte komentare na Alenovom fb profilu i sve ce vam biti jasno
Nisam bio optimista, ali kad sam vidio kakav ima stav mali, onda po meni, bez sumnje se zna za koga ce igrati
Pustite hrvate da se omalovazavaju onakvim komentarima po svojim portalima, a sve satro Europa

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel može link od njegovog profila ? 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ppEBSCO je napisao/la:Jel može link od njegovog profila ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
I meni ako nije frka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.