Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

ZOI84
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la ZOI84 » 01 nov 2012, 19:55

maximusdecimus je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
da, samo ako pogledaš malo bolje vidjet ćeš da je od tih 500 komentara bar 300 bosanskih... :lol: jbg volimo i mi kod komšije zaviriti u dvorište, samo nas stid to javno priznat
Na forumima donekle mogu rezumjeti jer svaka budala može pisati, ali kad njihovi neki celni ljudi izjave"Alen je na terenu pokazao da je Hrvat" ili novinari izmisljaju izjave, kod nas još nisam procitala takve budalastine
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 01 nov 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 nov 2012, 19:56

Ako je mislio da igraju ono Hrvatska - BIH u Mostaru, to je ok jbg i ja bi bio sretan da imamo metar stadiona i da nam je problem da se skontamo na kojem cemo igrati.
A ako moze biti tolika stoka i reci da oni igraju ko domacini sa nekim u Mostaru, pisam mu se na lozu citavu.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 nov 2012, 19:57

ahmad_tz je napisao/la:Ako je mislio da igraju ono Hrvatska - BIH u Mostaru, to je ok jbg i ja bi bio sretan da imamo metar stadiona i da nam je problem da se skontamo na kojem cemo igrati.
A ako moze biti tolika stoka i reci da oni igraju ko domacini sa nekim u Mostaru, pisam mu se na lozu citavu.
Mozda je "on" mislio na utakmicu sa Zmajevima al da oni ipak budu domacini! :D :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2012, 19:59

ZOI84 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Zato što su ovdje Hrvati konstitutivni narod, a mi smo tamo manjina.
Zato imaju pravo da pišu šta hoće.
Cuj zato sto smo manjina ima pravo da pisu sta hoce?
ovo je forum, svako može da piše šta hoće, gdje hoće ukoliko se to ne kosi sa pravilima foruma. kakva ba konstitutivnost i manjine, o čemu pričate? :lol:
Ovo je forum gdje moderacija odlično radi svoj posao i svaki govor mržnje, vrijeđanja ili netolerancije je sankcioniran.
To što se na takvim i sličnim forumima svašta dopušta, njihov problem i neka o tome vode brigu oni koji ih vode nebitno je li riječ o indexu, klixu i sl..

p.s. A pojedini neka se vrate na temu!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 nov 2012, 20:17

neo je napisao/la:Da je tako lahko odigrati neku utakmicu na prostoru druge drzave Dodik bi davno ugostio reprezentaciju Srbije :)

Nemoj pricait ono sto ne znas!
vjeruj da je lako, ako postoji ekonomski interes. npr. ništa ne sprječava Srbiju da ugosti npr. Brazil u Banjaluci, kao što je nas Brazil ugostio u Švicarskoj. bar ja ne znam da postoji neki FIFA propis koji sprjecava nesto takvo. ako grijesim, ispravite me
al ajd da ne kvarimo temu više, ovo je moj zadnji post o tome
Koliko ja znam ne treba se traziti pristanak predsjednistva,ali se treba traziti dozvola Nogometnog Saveza.Mislim ne moze niko doci sad negdje i reci eh ja igram ovdje svoje tekme,boli me racku sta domacini i misle o tome
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2012, 20:29

Potrebna je odluka Nogometnog saveza za igranje na domaćem terenu, kakvo predsjedništvo.

p.s. vratite se temi!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 20:29

alene dabogda te stranci vrbovali i odes sa blakana ,a ostavis nas go*** da se i dalje prepucavamo oko najglupljih stvari na svijeti,i kad ti zavrsis karijeru o istim stvariam ce se ovdje raspravljat!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 20:31

ciza je napisao/la:alene dabogda te stranci vrbovali i odes sa blakana ,a ostavis nas go*** da se i dalje prepucavamo oko najglupljih stvari na svijeti,i kad ti zavrsis karijeru o istim stvariam ce se ovdje raspravljat!
zamisli sad Qatar uleti i ponudi mu milion za svaku odigranu utakmicu za njih :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 nov 2012, 20:49

Listica se zove rijeka koja protice kroz Siroki, i po njoj se i grad nazivao nekih 50-tak godina. Samo da razjasnim da to nije uvredljiva rijec ili nesto slicno, za one koji nisu upuceni :mrgreen:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 20:51

calcio je napisao/la:Listica se zove rijeka koja protice kroz Siroki, i po njoj se i grad nazivao nekih 50-tak godina. Samo da razjasnim da to nije uvredljiva rijec ili nesto slicno, za one koji nisu upuceni :mrgreen:
nemoj zezat raju, znaš ti dobro da se Lištica koristi da bi se škripari podhebavali :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 nov 2012, 20:58

dubrava je napisao/la:p.s. 2 samsone, mogao bi zaraditi ban zbog te Lištice!
dubrava :arrow: zagreb :arrow: hrvatska :?
sta ces ti?
prijetis momku zbog toga sto je napisao, a hladno ignorises nateov post u kojem poput jadranka prlica iz najboljih dna brise granice i onako polujavno masta o herceg-bosni koju bi s vremenom pripojio hrvatskoj.
nate je napisao/la:ja sam hrvat i hrvatska je moja domovina.yebes granicu.to su svakako određivali politički ljudi.
posao za admina :? vjerovatno 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 21:02

ban za natea i samsona, a onda samoban za dubravu :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 nov 2012, 21:03

calcio je napisao/la:Listica se zove rijeka koja protice kroz Siroki, i po njoj se i grad nazivao nekih 50-tak godina. Samo da razjasnim da to nije uvredljiva rijec ili nesto slicno, za one koji nisu upuceni :mrgreen:
nemoj zezat raju, znaš ti dobro da se Lištica koristi da bi se škripari podhebavali :mrgreen:
Djecja posla :mrgreen: Ali realno gledano, nidje veze i podhebavanje i uvrijedjenost zbog tog podhebavanja.. Meni i prvo i drugo ime zvuce neutralno i neka izaberu koje hoce od njih meni je svejedno. :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 nov 2012, 21:05

Naravno da nije uvrijedljivo ali se covjek ocito i previse vodi nogometnim zargonima.. Da, skrecemo sa teme. Ona je o Alenu ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 01 nov 2012, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 21:09

i sta je eksperti alen hrvat ili bosnjak,regionalno,vjerski,etnicki,(imal jos koji parametar)?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 nov 2012, 21:27

Kaže Vlado Jagodić da je tri puta razgovarano sa Alenom i da je optimista. Vlado, Vlado, ako lažeš, mamicu ti :D
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 01 nov 2012, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 nov 2012, 21:44

Hrvati takvim maloumnim izjava samo tjeraju Alena sve dalje od hrvatske rep. Nisu toga ni svjesni. Pogledajte komentare na Alenovom fb profilu i sve ce vam biti jasno ;) Nisam bio optimista, ali kad sam vidio kakav ima stav mali, onda po meni, bez sumnje se zna za koga ce igrati ;) Pustite hrvate da se omalovazavaju onakvim komentarima po svojim portalima, a sve satro Europa :roll: :oops: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 01 nov 2012, 21:49

Jel može link od njegovog profila ? :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 nov 2012, 21:58

EBSCO je napisao/la:Jel može link od njegovog profila ? :D
pp
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 01 nov 2012, 22:25

I meni ako nije frka :D

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.