Oko 35.000 .bazeni je napisao/la:koliki je kapacitet?
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kolko će bit naših ba? 

- legenda reala
- Kontakt:
600BenjooJutub je napisao/la:Kolko će bit naših ba?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj 600
, kad je to nas bilo 600 na gostujucim utakmicama 
Ti mislis ako je Grcki savez poslao nasem savezu 600 karata da ce nas bit toliko

Ti mislis ako je Grcki savez poslao nasem savezu 600 karata da ce nas bit toliko

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ljudi jel vi imate osjecaj kad doktor Misimovic izvodi jedanaesterce za reprezentaciju da jednostavno ne moze promasiti?zamislite sutra penal za nas negdje u 74. minuti i Miske ga izvede
samo da ga ne ureknem

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa ne mogu, mrsko mi, al' može Wenger. Njegov Ramsey je tako igrao na krilu. Da ne bi bilo da sam uzeo igrača sa motorom u guz.ci, tj. izdržljivog, igrao je i Denilson, Diaby, pa i Fabregas u par navrata. Tako, da ovo što pričam, nije ništa drugo do njegova ideja, koju sam posudio.
Postoji više situacija u kojima se braniš, nije samo ova i samo ona. Kada je kontra, Zahirović uvijek čeka otraga, kada je postavljena odbrana, Misimović je na prvoj liniji.
Kada napadaš imaš Mujdžu ispred, Zahirovića da ga krije i Misimovića na idealnom mjestu. Ovo "idealno mjesto" nikako nije za potecjenjivati, tj. tu riječ, jer za Zvjezdana se ne bi mogla naći bolja pozicija, a to je onda šah, šah, šah, sve dok ne bude šah mat.
Postoji više situacija u kojima se braniš, nije samo ova i samo ona. Kada je kontra, Zahirović uvijek čeka otraga, kada je postavljena odbrana, Misimović je na prvoj liniji.
Kada napadaš imaš Mujdžu ispred, Zahirovića da ga krije i Misimovića na idealnom mjestu. Ovo "idealno mjesto" nikako nije za potecjenjivati, tj. tu riječ, jer za Zvjezdana se ne bi mogla naći bolja pozicija, a to je onda šah, šah, šah, sve dok ne bude šah mat.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Bilo bi mocno povesti pa nek oni ganjaju rezultat
a mi da ih iz kontri dokrajcimo

Thomas Müller - Fußballgott
Ma nema sanse da svira penal za nas kad igramo protiv grka, moze svirat u 74.minuti al kod rezultata 3-0 za grcku i uz to ako budemo imali igraca manje..samocelik je napisao/la:Ljudi jel vi imate osjecaj kad doktor Misimovic izvodi jedanaesterce za reprezentaciju da jednostavno ne moze promasiti?zamislite sutra penal za nas negdje u 74. minuti i Miske ga izvedesamo da ga ne ureknem
Ne sumnjam da ce sudije njima navlacit
Kad je kriza onda slijedi ona poznata kruha i igara.kruha je sve manje u grckoj pa ostaje nogomet da razgali navijace
samo da belaja ne bude na tribinama a na terenu se mozemo nositi sa njima
Igrača tipa Misimović ne možeš nikako sačuvati svježeg za zadnju trećinu utakmice, sem ako ga ne baciš na krilo ili na klupu. Definitivno bi puno više pomogao odbrani sa boka tokom u šesdeset minuta, nego sredini u devedeset.Monolog je napisao/la:Pa nije Robben, yebem ga ja.Arnelinho je napisao/la:Pa imaš dva centralna veznjaka na sredini terena da pomažu Mujdži + Misimović. Kad si u napadu, ako Misimović igra sa desne strane (ja bih radije na lijevu, jer je dešnjak) kad on udje u sredinu, cijela desna strana Mensura je prazna, sve do desnog beka, jer valja i tom krilu ispratiti Misimovića. A iza još uvijek čuva Adnan. Kad si u odbrani, Misimović na prvoj prepreci, Mujdža na drugoj. Zahirović uz njih.
I od recimo 60. ili 60 i neke minute dalje, uvesti Stevanovića, pa onda igrati klasični 4-4-2 sistem.![]()
Evo uzmimo primjer da su tu Zahirović i Medunjanin "osigurači". Misimović da bi ostao svjež i pomogao nam pri kraju susreta, nema šta tražiti u defanzivi. To znači da automatski imamo igrača manje u defanzivi + igrača manje u ofanzivi. Zašto u ofanzivi? Jer igra na neprirodnoj poziciji. On može protiv slabijih protivnika igrati i napadača (Lihtenštajn, Malta, San Marino, Farski Otoci), ali protiv ekipe koja je pojam defanzive i organizovanosti on nema šta tražiti na krilu. Ne zna, ne umije, nije produktivan. Eto, ti bi da on još igra lijevo, jer je to sad velika prednost u modernom fudbalu. Jah.
A, pomjeranjem dvaju osigurača (bukvalno pomjeranjem, jer bi Miske ostavio Mujdžu na cjedilu), pravi se rupa ili u sredini ili na drugoj strani. Kako god da se okrene - nema nas nigdje. Zato se iskreno nadam da nećemo gledati 2 dizelaša na neprirodnim pozicijama.
NK/RK Krivaja je napisao/la:Nadam se da sudije i delegat neće primijetiti ovog igrača viška kod nas.
U ofanzivi bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji, najprirodnijoj, koja bi se mogla smisliti za njega. Lulić i(li) Mujdža tjeraju bekove duboko, za njima se moraju povlačiti i štoperi (ofsajd), a time dolaziš u situaciju Džeko & Ibišević na 20 metara i Misimović sa sredine okrenut licem prema golu odmah iza njih. Postoji li bolja situacija za Misimovića?
Takođe dobili bi igrača više na sredini terena. Jednog ofanzivnog veznjaka, drugog špica, kakav je Misimović, žrtvuješ za igrača, koji može igrati iz dubine. A u stilu šahovskih majstora ostaviš Misimoviću da igra svoju desetku.
I nije baš pomjeranjem dva igrača sredine nema nas nigdje. Zavisi od načina napadanja. Ako napadaš po lijevoj strani, logično je da desnu isprazniš (znam da mnogi neće shvatiti, onaj avionski snimak, kad su svi igrači u jednom ćošku). I time uvijek možeš dati ofanzivno nešto slobode ili lijevom ili desnom centralnom veznom igraču, zavisi od situacije.
I ti si našo od koga ćeš "posuđivati" taktiku, ni Wenger se ne sjeća kad je zadnji put nešto osvojio.
DRUG NEBI TI PUNCA
Vidim ovdje da slabo tko spominje mujdzu kao kljucnog igraca. Bio je najboji na terenu u onoj fenomenalnoj utakmizi protiv francuza steta sto se povrijedio
Nije da nije, al' je ta njegova ideja u pravilu djelovala.bagrcavi je napisao/la:I ti si našo od koga ćeš "posuđivati" taktiku, ni Wenger se ne sjeća kad je zadnji put nešto osvojio.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja bih sutra sa nerjesenim rezultatom bio vise nego zadovoljan.Ja kad se sjetim Grka i njihove hinjske taktike nece biti lako.Oni jednu gresku protivnika maksimalno iskoriste.Igraju cvrstu odbranu,a imaju strasnu kontru.Nasi nemaju sta izgubiti..hrabro uz boziju pomoc.Ako zijanimo nista opasno ,ima revans u Zenici.Nerijeseno nama odgovara,al ako dobijemo onda niko nas nece zaustaviti na putu za Brazil.SRETNO ZMAJEVI I POBJEDITE!
A na tribinama ne mozemo se inace nositi sa Grcima, ma ja... Pa svi navijaci koji su krenuli su sigurno spremni na sve dole kod ludih Grka. Osim onih sto krenuse u avionu u sakoima...BH430 je napisao/la:samo da belaja ne bude na tribinama a na terenu se mozemo nositi sa njima
Inace, nadam se pobjedi protiv Grka, znam da ce biti tesko, ali u zadnje vrijeme mi reprezentacija daje nadu da moze da se nosi sa vecim reprezentacijama. Umalo smo Francusku pobjedili, sa Portugalom smo uspjeli odigrati nulu, iako smo drugu izgubili (a Portugal je nakon Evropskog prvensta zavrsio na trecoj poziciji na FIFA rang listi). Volio bi kada bi pobjedili 1-2, ono povedemo, Grci izjednace i onda mi u zadnjih 10 minuta zabijemo jedan vrhunski gol i usutkamo ih

Mozemo mi ovo dobiti.Ja osobno vjerujem u ove momke,a mislim da bi ih Stevo mogao unistiti 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- TMmanija2012
- Kontakt:
Evo citam sad..nase navijace zaustavili na srbijanskoj granici..razlog ima pijanih navijaca.
Hrvatima su dali dva gola iz prekida...A gledam masili prottiv Armenije dva penala hehe
-
- Kontakt:
A jesul se uspjeli prije napitiTMmanija2012 je napisao/la:Evo citam sad..nase navijace zaustavili na srbijanskoj granici..razlog ima pijanih navijaca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.