KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Šteta, što nismo odigrali malo bolje u obrani tokom ovog meča, jer se je moglo dobiti u Vršcu.
Definitivno nam treba Bavke jer bi sa njim na poz 3 bez problema se nosili sa svim ekipama, nadam se da će ovi iz Uprave biti toliko pametni i dovesti ga nazad u Bosnu.
trener VV je večeras imao je čudan običaj sa rotacijom igrača večeras, i da ne zaboravim Pavković je preko Đurasovića zabio odlučujuću tricu minut prije kraja sa 7 metara.Cijelu tekmu su domaći igrali sa dva ili tri visoka igrača, dok je naš VV forsirao zadnjih 15min Ivanovića i 4 beka i niska krila i samo nas je totalna indisponiranost Mačvana koje je Karađić mazohistički držao do zadnjeg minuta u igri spasila katastrofe.
Ako već nije bio zadovoljan sa Zimom iako nije loše odigrao, mogao je pokušati sa Klincem ako već i Suljagić nije odigrao dobro, i da nije bilo Ikonića i Vučka koji su počeli ubacivati sve (7/10 trice u zadnjih 15 minuta) bilo bi preko 15-20poena.
Onaj kloc je i večeras pokazao svoje vrijednosti i ja doista ne znam što treba uraditi da se isti uputi nazad u USA.
Paša i Đurasović odigrali loše igrali oko 30minuta a učinak ravan nuli, sve sam više sklon tome da obojica trebaju ići van, i konačno pružiti šansu Čamdžiću i Majstoriću.
Definitivno nam treba Bavke jer bi sa njim na poz 3 bez problema se nosili sa svim ekipama, nadam se da će ovi iz Uprave biti toliko pametni i dovesti ga nazad u Bosnu.
trener VV je večeras imao je čudan običaj sa rotacijom igrača večeras, i da ne zaboravim Pavković je preko Đurasovića zabio odlučujuću tricu minut prije kraja sa 7 metara.Cijelu tekmu su domaći igrali sa dva ili tri visoka igrača, dok je naš VV forsirao zadnjih 15min Ivanovića i 4 beka i niska krila i samo nas je totalna indisponiranost Mačvana koje je Karađić mazohistički držao do zadnjeg minuta u igri spasila katastrofe.
Ako već nije bio zadovoljan sa Zimom iako nije loše odigrao, mogao je pokušati sa Klincem ako već i Suljagić nije odigrao dobro, i da nije bilo Ikonića i Vučka koji su počeli ubacivati sve (7/10 trice u zadnjih 15 minuta) bilo bi preko 15-20poena.
Onaj kloc je i večeras pokazao svoje vrijednosti i ja doista ne znam što treba uraditi da se isti uputi nazad u USA.
Paša i Đurasović odigrali loše igrali oko 30minuta a učinak ravan nuli, sve sam više sklon tome da obojica trebaju ići van, i konačno pružiti šansu Čamdžiću i Majstoriću.
a izvinjavam se ako sam pogrjesio, a cudo od komentatora nisam i nemam bas puno postova al neki ljudi uzivaju da se izivljavaju na forumu pa me to iznervira u trenu.Alhemicar je napisao/la:Decko ako nisi siguran kome je upuceno da nas prosvijetli procitaj post par puta a narocito onaj ispod.@malena pa ti si cudo od komentatora.Sud je napisao/la:Evo sam se prosvijetli i nauci da gledas utakmicu do kraja,a ne ovdje da se glupirate po forumu ocaj i bijeda. Pa ako si imalo navijac bosne te rijeci zadrzi za sebe, jeste bilo katastrofalno poluvrijeme al mi nije palo na pamet da odmah dotrcim na forum i pljujem. Bosna je pokazala da je dobra ekipa i da moze igrati i na ovakvom teskom gostovanju i bez Hajrica, bez centra skoro cijelo poluvrijeme bez Zimica i Suljagica koji je totalno los. A Hemofarm i bez Vukosavljevica ima opet strasnu ekipu. Svaka cast Ivanovicu i Ikonicu, i Vucko je dao neke trice. A ako me je doticni cekao da ga prosvijetlim mozemo se naci negdje van foruma da dozivi prosvijetljenje....
A za arsa pa ta igra sa niskim igracima nam je i donijela povratak u igru, al me cudi da nije stavio klinca makar koji minut umjesto Boze, bozo je solidan al nije visok da bi ulazio umjesto ivanovica....
Stanley Burrell samo dzaba uzima minute nasim mladim igracima, protiv Hemofarma je jos jednom dokazao da ne zasluzuje dres Bosne..
-
- Kontakt:
Dajte ljudi da otjeramo Vladu, ocigledno covjek veze nema.....ARS-a za trenera, on zna najbolje.....ars01 je napisao/la:Šteta, što nismo odigrali malo bolje u obrani tokom ovog meča, jer se je moglo dobiti u Vršcu.

@ malitraktor,malitraktor je napisao/la:Dajte ljudi da otjeramo Vladu, ocigledno covjek veze nema.....ARS-a za trenera, on zna najbolje.....ars01 je napisao/la:Šteta, što nismo odigrali malo bolje u obrani tokom ovog meča, jer se je moglo dobiti u Vršcu.
Razlika između mene i tebe je što ja NIKADA nisam bio nićiji teklić, pa da bespogovorno prihvatam sve što neko uradi.
Tako je bilo i u slučaju Burella, pa ga makar VV forsirao do kraja prvenstva ostat će konstatacija da forsira LIMITIRANOG igrača bez šuta sa distance nauštrb jednog Majstorića, ili ako Đurasović igra na poz 4 a Ivanović na 5 i time omogućimo Božoviću i Joksimoviču da bez problema dolaze pod koš i poentiraju jer nema Zime da ih svojom igrom u obrani otjera od koša, ili kad Pavković 178cm preko tog talenta Đurasovića 200cm zabije odlučujuću tricu minut prije kraja pri rez 74-70. To su greške koje idu na dušu našeg trebera VV, pri čemu ne sporim stručnost, ali je jasno da pravi greške, koje će nadam se ispraviti.
@sud,
"A za arsa pa ta igra sa niskim igracima nam je i donijela povratak u igru, al me cudi da nije stavio klinca makar koji minut umjesto Boze, bozo je solidan al nije visok da bi ulazio umjesto ivanovica...."
Nije nama igra sa niskim igračima donijela povratak u igru nego to što su od rez 55-36, Ikonić i Vučurović zabili 6 trica u zadnjih 12-tak minuta i uz još jednu Đorđevića zabili ukupno 7 trica(21 poen) uz ostale poene sa linije FT i koševe Ivanovića pod košem , pri čemu je učinak tog Đurasovića u pomenutom periodu samo 2 poena i to sekundu do kraja utakmice na pas Šehovića kad je več sve bilo riješeno, za konačnih 79-74. Siguran sam da bi sa Zimićem koji je bio neopterećen ličnim greškama moglo puno bolje odigrati, a čovjek je napustio igru u 23minutu i više nije ušao.
Tačno je da mi ponekad VV nije jasan, izgleda da ga zna ponekad tekma prebaciti, tako smo i izgubili i tekmu protiv Krke zbog po meni njegovih krivih odluka u zadnjih 2 minuta meča kad je isto igrao sa niskom postavom i izgubio.
Još jednom ponavljam, da ne sporim da je daleko bolji od MB,J. Zdovca, pa i Nene Markovića, ali to ga ne amnestira od greški koje po meni čini tokom tekme.
Tko je nama (Bosancima) kriv što nemamo NIJEDNOG dobrog domaćeg trenera, a onaj koji kao nešto valja(Mutapčić) ni pod razno ne želi da se vrati u Bosnu i Sarajevo. Zato nam je i ovaj VV kao Djeda Mraz došao ove godine i nadam se da će biti dovoljno PAMETAN i Hrabar da se riješi Burella, i isforsira pored Zimića i trio mladih, kao i da vrati Bavketa u tim jer nam je takav igrač neophodno potreban ove sezone.
Nemoj Bavketa eto života ti... 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Nije valjda super brzi Đurasović stvorio višak prostora, nije imao asistenciju i imao je dva promašaja u šutu za tri poena, sve u svemu NIJE NIŠTA UČINIO.fiftisent je napisao/la:zar ne vidiš da ove dvije teze obaraju jedna drugu? igrali smo nisku postavu na njihove spore centre, stvorili višak prostora i pogodili šuteve za tri poena.ars01 je napisao/la:
Nije nama igra sa niskim igračima donijela povratak u igru nego to što su od rez 55-36, Ikonić i Vučurović zabili 6 trica u zadnjih 12-tak minuta i uz još jednu Đorđevića zabili ukupno 7 trica(21 poen) uz ostale poene sa linije FT i koševe Ivanovića pod košem.
Koji spori centar, igrao je Božović i Mačvan koji su čuvali Ivanovića i Đurasovića pri čemu nam je Božović zabio u tom intervalu tricu i dvije dvicu, dakle doobro iskoristio našu igru sa niskom postavom.
E ako emo tako cak je po tebi i ona taraba Boban dao 9 poena u prvom poluvremenu dok ga je cuvao nas nepogrijesivi Zimic, al on i nekako lici na igraca, a Suljagic se totalno izgubio!
Ona taraba Boban je dao samo 3 poena protiv Zime, a ostatak kad nije ga bilo.gledao sam tekmu preko TV, pa to zasigurno znam...Sud je napisao/la:E ako emo tako cak je po tebi i ona taraba Boban dao 9 poena u prvom poluvremenu dok ga je cuvao nas nepogrijesivi Zimic, al on i nekako lici na igraca, a Suljagic se totalno izgubio!
taraba boban je jedan od najzasluznijih sto se bosna nije mogla sastaviti sa loptomars01 je napisao/la:Ona taraba Boban je dao samo 3 poena protiv Zime, a ostatak kad nije ga bilo.gledao sam tekmu preko TV, pa to zasigurno znam...Sud je napisao/la:E ako emo tako cak je po tebi i ona taraba Boban dao 9 poena u prvom poluvremenu dok ga je cuvao nas nepogrijesivi Zimic, al on i nekako lici na igraca, a Suljagic se totalno izgubio!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Idi potrči na drugi topic da pobrišeš što sam napisao, to te definitivno ide....nerminh74 je napisao/la:taraba boban je jedan od najzasluznijih sto se bosna nije mogla sastaviti sa loptomars01 je napisao/la:Ona taraba Boban je dao samo 3 poena protiv Zime, a ostatak kad nije ga bilo.gledao sam tekmu preko TV, pa to zasigurno znam...Sud je napisao/la:E ako emo tako cak je po tebi i ona taraba Boban dao 9 poena u prvom poluvremenu dok ga je cuvao nas nepogrijesivi Zimic, al on i nekako lici na igraca, a Suljagic se totalno izgubio!

meni je barem negdje mjesto, tebi stvarno nije nigdje, drzi se temears01 je napisao/la: Idi potrči na drugi topic da pobrišeš što sam napisao, to te definitivno ide...., definitivno ti je mjesto na onom dječjem forumu gdje piskarate o kk Bosni što ste ga otvorili prije 30-tak dana....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Poslali smo Arsa na sedmodnevni odmor zbog nepostovanja moderatora i pravila ponasanja na forumu.
želim mu ugodan boravak u banovićima a da se vratimo sada na bosnuadmin je napisao/la:Poslali smo Arsa na sedmodnevni odmor zbog nepostovanja moderatora i pravila ponasanja na forumu.
sta mislite ljudi hocemol razvaliti ovaj triland? i gdje se igra tekma?
You are someone else I am still right here
- storm_raider
- Kontakt:
Triland je mlada i ambciozna ekipa koja je osnovana 2007 godine. U vlasnistvu je Triland Developmenta. Tie Sosnowski je vlasnik Triland Developmenta . Prosle godine su se jednostavno "prosetali" A2 ligom sa omjerom 22-0 i izborili ucesce u A1 ligi. Cilj Trilanda je da u sto brzem roku zaigra NLB ligu i EURO kupove. Kako su krenuli i koji staff imaju vjerovatno je da ce se to jednom i desiti. Svoje utakmice igraju u Maloj Dvorani Skenderija. Ipak uz svo postovanje prema Trilandu cijenim da ce ovo biti lagana utakmica za Bosnu, ali se ne bih ipak opustao previse. Bice to sarajevski derbi i dodjite u sto vecem broju. Utakmica je 6og januara. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Alhemicar
- Kontakt:
Ja nigdje ne procitah razlog zbog kojeg je Ars banovan,ovo pocinje kao na bivsem forumu kk Bosna.Opustite se ljudi ovo je samo forum.

-the LORD of the RINGS-
Administrator si definitivno mnogo uzima za pravo i ponasa kao da mu je ovo privatni portal. Ako misli da ce time uspjesno voditi ovaj forum grdno se vara.
Ne branim nikoga ali forum je tu za razlicita misljenja i komentare ponekad i provokativne jer je to nekada i car foruma. Sigurno je da se nista ne pokazuje snagom "moderacije" nego snagom argumenata.
To se svugdje pokazalo kontraproduktivno stoga ovaj moj savjet shvatite dobronamjernim.
Sto se mene tice sam se iskljucujem neko vrijeme.

Ne branim nikoga ali forum je tu za razlicita misljenja i komentare ponekad i provokativne jer je to nekada i car foruma. Sigurno je da se nista ne pokazuje snagom "moderacije" nego snagom argumenata.
To se svugdje pokazalo kontraproduktivno stoga ovaj moj savjet shvatite dobronamjernim.

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
jedno je postaviti provokativan komentar a drugo uvredu tako da... a posebno ako to sve radi covjek koji svakodnevno sa nekim ulazi u konfliktemahalac je napisao/la:Administrator si definitivno mnogo uzima za pravo i ponasa kao da mu je ovo privatni portal. Ako misli da ce time uspjesno voditi ovaj forum grdno se vara.
You are someone else I am still right here
- storm_raider
- Kontakt:
Ja sam napomenuo koji su njihovi zacrtani ciljevi. Sto se tice finansiranja od kantona ne ocekuju nikakve finansije. Imaju svoje fondove.fiftisent je napisao/la:hvala za 7 ugodnih dana na temama o košarci.
Što se trilanda tiče, ambiciozno su se prošetali kroz A2 ligu, što i nije toliko teško ako imaš više od 10.000KM godišnje. U A1 ligi već na samom početku su imali jedan poraz, a ako izgube još samo jednu, neće se plasirati ni u Ligu 13. obzirom da znamo kvalitetu klubova Lige 13 mislim da je smiješna priča da bi trebali igrati NLB ligu, a još smješnija ona o Euro kupovima. Moje mišljenje je da uopšte namaju šanse da ikada budu u vrhu domaće košarke, jer Sarajevo već ima jedan vrhunski klub, a u ovom gradu ne postoji novac koji bi mogao finansirati još jedan.
Utakmica kupa biće jedan malo jači trening i to je sve. bolje da odmah pričamo o Zadru - petak, 9.1.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.