UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

johnnyyK
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la johnnyyK » 06 mar 2016, 13:14

Odlična borba Diaza.Conor je previše olako uzeo ovu bitku, rekao bih.Nate je jedan od najboljih boksera u diviziji, i sa odličnim reachom znao je da će Conor imati puno problema sa njim.Nadam se stvarno da će iduća borba Conora biti sa dos Anjosom, a ne sa Edgarom ili pogotovo ne sa Aldom (iako je to najavio na pressici).RDA ima jake udarce, nije baš "profinjen" bokser kao Nate, ali sa svojim udarcima sigurno može oboriti Conora, ali naravno opet je tu problem reach-a koji će sada imati Conor.Dobar grappler, jaki kickovi i sigurno bolja igra u parteru nego u Conora, ali opet kažem, vjerojatno će se odlučiti za obranu titule...

Čestitke Mieshi, napokon je i ona dočekala titulu.Holly je bila previše statična, nimalo agresivna, ali je sigurno uzimala ovu borbu, ali joj se na kraju to obilo od glavu...

Na kraju 2 RNC-a, čestitke Mieshi i Nateu... :clap:

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 06 mar 2016, 13:21

Sve jedno vidjelo se odma da na ovoj kilazi nije McGregor isti.Bilo kako bilo vise sam uzivao u zenskoj borbi jutros, i bas sam iznenadjen koliko je Holm losa na podu,jedina odbrana je da zapravo uspije izvuci da ne ide u parter,ukoliko ne moze katastrofa se desava.
"You'll Never Walk Alone"

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 06 mar 2016, 14:11

Chinaglia je napisao/la:đe Kešmen hejter, moja Miesha će ispresavijat' Holmovu :ljepota:
Sad ce to Ronda srediti :tralala:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 mar 2016, 15:19

Nate rutinski :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 06 mar 2016, 15:24

Pokleknu cash cow. Steta zbog UFCa ali jednostavno na ovoj kilazi sa ovakvim protivnikom cak i ono kaznjavanje iz prve runde nije dovoljno da ga se obori. Nate jednom kombinacijom promijenio tok moze i poslije rutinski zavrsio. Miesha za razliku od ronde imala dobar gameplan znala tacno gdje moze dobiti i to iskoristila malo srece umijeca svega pomalo i pobjeda. Volio bih rondu da dobije tu zenu ne mogu ocima gledat ali s obzirom na prve dvije borbe tesko. Conor vjerovatno ide na revans sa aldom pa borba sa RDA pa edgar moje misljenje da ce ici tom rutom.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 mar 2016, 15:48

Odgledah snimak cijelog 196, uzivao sam stvarno.

Miesha je zena zmaj fkt. Iako sam prizeljkivao pobjedu Holm (da jos jednom razbuca Rondu :D ) nije mi nimalo krivo sto je Miesha uzela nakon odgledane borbe, apsolutno zasluzeno iako je Holm mozda i bila na dobrom putu da se vrati. Odlicna borba i zasluzena pobjeda. Znaci li ovo da Miesha ide opet, mislim treci put, na Rondu? Valjda bude treca sreca. :D Sjecam se borbe u Vegasu izmedju njih dvije, nije me tada Miesha bas impresionirala a Ronda je djelovala standardno mocno.

Diaz iz Da fakin KING! :kralj: :tokralju:

Conor odlicno poceo, poprskao lice Diaza njegovom krvlju bas da valja. Ali brzo je Diaz sve okrenuo na svoj mlin, odmah po pocetku druge runde skoro. Nije ni imao dovoljno vremena da se pripremi kako treba za borbu pa je i to uticalo na onako los "uvod" ali povratak je bio spektakularan. Onaj udarac u bradu je skoro oborio Conora a Nate mase rukama kao "ajde p**ko sad..." :rol:

Odlicna borba stvarno. Nate je pokazao da moze i sa najboljima i da bracu Diaz nikada ne treba krizati prije borbe bez obzira ko je protivnik. Conor se mora malo i spustiti na zemlju, vratiti u svoju kategoriju i odbraniti naslov, mislim da ce opet ici na revans sa Aldom iako bi bilo dobro vidjeti okrsaj sa Dos Anjosom kada mu spadne modrica. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 mar 2016, 15:50

Chinaglia je napisao/la:kako mi je drago zbog nje, zaslužila je

Miesha Cupcake Tate :ljepota:

slika
Miša poderana piša :D jes dobra auuuu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 mar 2016, 13:22

Kaze Dana ide Lawler na Diaza, izmedju redova naravno. Ne vidim bas smisao ali hajde, neka mu bude.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 07 mar 2016, 14:31

Rooney88 je napisao/la:Kaze Dana ide Lawler na Diaza, izmedju redova naravno. Ne vidim bas smisao ali hajde, neka mu bude.
Sumnjam de će išta biti konkretno oko toga prije borbe Thompsona i Macdonalda.Vjerujem da će Wonderboy dobiti priliku ako tu slavi ali sa Danom nikad ne znaš.Iako bi to sigurno bio odličan matchup...

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 07 mar 2016, 20:55

McGregor je po meni veći borac od Diaza bez obzira na poraz, vidjet ćemo kako će se to odvijati u nudućnosti.

Sad mi krivo što sam propustio meč, sve tražio ima li na TV-u, onaj Fight Channel kao da nikada ne prenosi bitke uživo. Po svemu sudeći bio je spektakl. Po komentarima, Irac je bio bolji u početku ali svaka čast i Diazu. Inače, ne pratim često ove borbe pa može li mi neko reći jesu li Conor i Nate uopće iz istog ranga? Znam da je Diaz dospio u ovaj meč kao zamjena.. Mislim na kategoriju.
Ma potcijenio ga ovaj bahati žutalj. Počeo se za*ebavati kad je vidio da je Nate pustio krv, al kad ga puče ljevicom skontao je da se momak ne šali. Mislim da je već tada shvatio da će izgubiti.
Što je bahat? Ok, jedno su izjave, ima tu uvijek neozbiljnosti ali kao da je Diaz puno bolji i neka ljudina.

http://sportsport.ba/ostalo/zamislite-d ... nor/186233

http://sportsport.ba/ostalo/conor-mcgre ... com/186568
''Neka me mrze samo da me se boje''

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 mar 2016, 21:20

Nisu ista kategorija, Conor je napravio izlet koji mu nije trebao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

klokan
Kontakt:

Post Postao/la klokan » 07 mar 2016, 21:25

@cipiripi
Evo link borbe pa možeš na brzinu pogledati i sam prosuditi.
http://forum.mmatd.com/f1-f38/conor-mcg ... 85275.html

Nakon prve runde sam potpuno bio siguran da Connor pobjeđuje kad pravi "boom" u drugoj rundi. Iskreno od sve ove Danine "djece" (Ronda,Paige,Sage..) što izginuše Irca mi je jedino žao. Vjerujem da je i on sada uvidio sve svoje mane ali je doktorirao promociju borbi i uzdigao UFC na jedan novi nivo. Nije bahat kao Ronda vidi se i poslije svih borbi da ima poniznosti u njemu. Zaista me interesuje šta planira dalje, jer ovo je njegova kilaža pogotovo kada se pogledaju slike sa vaganja prije borbe sa Aldom i Mendesom, ali izgleda kondiciono se teško nosi s njom što se vidjelo i u samoj borbi. Samo mi je drago da je uvidio da je Jon Jones prvi p4p borac :D

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 07 mar 2016, 21:48

@Pogba ; @ klokan hvala momci :thumbup:

Vidjet ćemo kako i šta dalje, jedno je sigurno, a to je da uzbuđenja neće faliti pogotovo sa ovakvim borcima.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 07 mar 2016, 22:11

Golemo je Diaz izdržao nakon prve runde. McGregor je snažan ali Diaz se pokazao izdržljiviji. Kao da je čekao grešku Conora, a zatim ga je iznenadio par puta u drugoj rundi.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 07 mar 2016, 22:20

LW i WW su idealne težine za Conora, o tomu nema govora.Vidjeli smo kakav je bio na vaganju protiv Alde i sada protiv Diaza.
slika
Sam je govorio da se osjeća bolje nego ikad, ali pitanje je koliko je izgubio na brzini i izdržljivosti kada je nabacio dodatnih par kila za 170p sada protiv Diaza u samo nekoliko dana.Svaka čast Conoru, izašao je u susret suparniku (iako Nate to opovrgava :mrgreen: ), ali vjerujem da mu nije bilo svejedno.Sada mu slijedi veliki cut za borbu protiv Alde (vjerojatno) tako da ne znam baš koliko mu je zdravo stalno ići gore-dolje.LW divizija je jedna od najjačih u UFC-u i mislim da je upravo ona idealna za Conora.RDA, Pettis, Nurmagomedov, Ferguson, Nate,Alvarez, Cerrone, Johnson, Conor..., stvarno mnogo odličnih boraca.Jedva čekam borbu između RDA i Conora, ako do nje dođe naravno.RDA mi je jako drag borac.U svaki udarac ide sa maksimalnom snagom i mislim da bez problema može srušiti Conora.Bolji je grapler, BJJ black-belt, odličan udarač, heavy leg kicker, ustvari sve ono što ne paše Conoru, RDA ima, osim reacha.Conor često ide sa prednjom nogom duboko naprijed, i mislim da nekoliko kickova može stvoriti itekako velike probleme Conoru, iako je dosta lagan na njoj.Nurmagomedov je također odličan borac, i još uvijek bez poraza u UFC-u a da napomenem da je svladao i RDA-a.Glupo je sada pričati o eventualnim borbama McGregora, ali i bilo koga ustvari, ali UFC trenutno ima nevjerojatno dobru "zbirku" boraca u skoro svakoj diviziji, da je sa pravom nadati se da će jako ubrzo probiti onaj magični broj o kojemu Dana i Conor sa velikom željom pričaju. :mrgreen:

UFC Unstoppable kampanja također organizira neke nezaboravne dvoboje.Evo link ako ste slučajno propustili...
[youtube][/youtube]
Uglavnom, prelijepo je biti MMA fan ovih dana, i vjerujem da ćemo uživati u UFC-u dugo vremena, ali sigurno u ova naredna 3-4 mjeseca...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 mar 2016, 23:56

Ne znam šta više pričate o toj kilaži McGregora, sam je htio tu borbu, imao isto kg kao i Diaz, znao je šta ga čekate. Htio biti mangup da se pokaže, pa dobio po nosu. Drži se svoje kategorije i uživaj, ha ja.
Znači UFC 200 bi mogao biti McGregor vs Aldo/Edgar, al pre mislim da će to Aldo biti radi popularnosti, radi gledanosti, tako to ide.
Mene najviše raduje povratak u oktagon Jon Jonesa, silovito trenira, silovito se sprema za ponovni okršaj sa DC-om i ovaj put je najavio da želi da ga pravo prebije. Ja sam veliki njegov fan, tako da baš i ne mogu realno pričati, Bones dobija.
Također moćna borba će biti Werduma i Miočića, čudan imam osećaj u vezi te borbe, ali mislim da će ga Stipe dobiti.

Dobrih borbi stvarno će biti, ima da uživamo.

klokan
Kontakt:

Post Postao/la klokan » 08 mar 2016, 00:17

Pa eto pogledaj gornju sliku koju je postavio johnyyK pa mi reci koja je to "njegova" kilaža. Jer ljudi malo pretjeruju isto da ga je Diaz demolirao. Connor je zelio ovu borbu na drugoj kilazi ali Diaz nije pristao ima rasprava na nekoj presici zaboravio sam već. Da se razumijemo Irac za mene nije uopšte kompletan borac što se uostalom i pokazalo sada al da ima mjesta i u ovoj kategoriji vjerujem da ima. Uostalom i on je čitave pripreme podredio RDA. Werdum zbog promjene protivnika otkaze a ovom nije smetalo, zato ljudi trebaju da mu daju i malo respekta nakon svega a nije bio ni daleko od pobjede da je malo pametnije odradio.
Za UFC 200 mislim da ide borba s Aldom. Nude se mnogi borci na tom eventu jer se očekuje spektakl, ali i meni je mnogo draza ova borba DC vs Jones. Jones mi stvarno djeluje kao da je upotpunosti prevazisao sve probleme i mentalno mnogo jak. Stvarno jedva čekam borbu. I da opet je Jones najavio da bi mogao u Heavyweight diviziju kad pomete ponovo trenutnu.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 mar 2016, 00:31

Drago mi je što je Nate slavio na kraju, ali poštujem Conora, više u smislu njegove promidžbe organizacije, trash talk-a i humora te spremnosti na svakakvu vrstu izazova, koja mu je se na kraju i obila od glavu, nego kao borca i njegovih vještina.Conor je jako precizan striker i kretanje mu je fascinanto, ali pored toga nema gotovo pa ništa.Tko zna što bi se dogodilo da je Conor izdržao još 40-sak sekundi do kraja runde.Glupo je o tomu pričati, ali gledali smo odličnu borbu.Conor u 1. rundi odličan, u 2. primio 1 težak udarac i to je to.Nadam se da će Conor obraniti titulu i otići u LW, u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 mar 2016, 02:25

Pa Conor se bori u Featherweight (145lb do 154lb) i Lightweight (155lb), to su njegova divizije, tu se udarao i pre. Eh sad, ovu u kojoj se udarao sa Diazom je bila Welterweight (156lb do 170 lb). Conor je tražio da Diaz smanji na 155, ali Diaz jednostavno nije mogao, kratak period da skine preko 15 lb, pošto je bio na 170 ako se ne varam, nije bio u pripremnoj fazi. Zbog toga su se našli na između 165 i 170. Conor se ionako pripremao za veću kategoriju, tako da kile ne mogu biti izvlake, ali da prave veliku razliku normalno, to zna svako.

Velike veze nema za koga se pripremao, bitno je da je imao za razliku od Diaza trening kamp, sparing partnere, itd, dok Diaz ništa nije imao.
Sve u svemu, veliki respekt za obojicu što su prihvatili ovaj meč i napravili najveći show ikad, bar tako Dana kaže.

Eh, šta me dalje kopka, da li bi Diaz uspio izdržati svih 5 rundi, da li bi pao fizički, ja sam siguran da bi se to na njemu vidilo u 3 rundi, a za 4 i 5 ne zna da li bi mogao izdržati. Ja sam pre borbe tipova na Diaza, svi koji duže prate znaju kakav je borac i koliko veze ima kilaža. Jedini način da pobedi Conor bi bio zahvaljujući fizičkoj spremi, ali na kraju nismo imali priliku da to vidimo.

Ronda se bori protiv Mieshe.

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 09 mar 2016, 15:27

Nije sve crno bijelo, može se filozofirati danima o tome.
Zadnja izmjena: rawcold, dana/u 03 apr 2016, 04:24, ukupno mijenjano 2 puta.
UH VAI MORRER

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.