1. evo i ovde se realno vidi Ronaldo je dobar igrac, ali nije supermen, tj ne moze dat go kad pozeli.... ako ga je mogla dinamova odbrana zadrzat moze i odbrana BIH repke...
2. mnogi forumasi jadaju da nikad nemaju srece i da ih sudije ostecuju uvijek i uefa i platini...moguce da ima neke istine u tome..i oni vjerovatno imaju neko olaksanje sto tako kukaju......ali mene bi bilo stid tako pizdekasto kukati kao curica ili balavac kojemu je neko oteo omiljenu igračku!
4. kako ne kuzite da je uvijek i svaki put samo do nas, a ne do sudija?
Cak i da nije, a jeste, tim kukanjem samo sami sebe ubijate u pojam!
5. zar vi mislite da bi sudije mogle nesto uraditi protiv francuske da je bih npr uradila sve sto je u njenoj moci i dala one zicere i povela sa 3:0?
zamolio bih sve one koji tvrde da nemamo srece i da nam uefa i sudije nedaju na EP da odgovore na pitanje br. 5...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
joj sto vam je neko podigao moral, al' ono postenski, ja danas oko 15-16h gledam to sve ladje potonule, sivilo tesko A sad... ma razvalit cemo ih ali i to je bolje nego se ponizavat
Nisam pesimista, mislim da su sanse 50-50.
Nego recite sta je to bilo s de jongom vidim nesto mu se zahvaljujete i lajkate mu fejs stranice
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Razočaran sam,mislio sam da konačno ova reprezentacija može na EP ali teško,veoma teško.Ove izjave da nam odgovara Portugal su čisto prese*avanje.Čuj Portugal nam odgovara... Pa ako nam neko ne odgovara to su baš oni.Dobri tehničari i brza i ubitačna krila.Još padavičar Ronaldo i njegovi slobodnjaci te kartoni kojima su opterećeni naši igrači definitivno da ne ulijevaju nadu.Naravno nema predaje,idemo da pokušamo da iznenadimo i borimo se do samog kraja.
Prvi meč se igra u Zenici što može biti i prednost ali i loša stvar po našu selekciju.Neće valjati ako primimo gol,a opet oslabljena odbrana neigranjem Papca i Mujdže... Ono što može da nas raduje je to što ni Portugal ne igra u nekoj sjajnoj formi.Ove i prošle kvalifikacije pa i SP su dokaz za to.Najveći nedostatak te ekipe po meni je to što nemaju jednog golgetera ali o tom po tom.Ima još do tih utakmica i svašta se može do tada promijeniti.
Ja nekako mislim da je naša šansa zapravo u Lisabonu ma koliko to blesavo zvucalo mnogima.
I u Parizu smo pokazali da znamo odigrati odlicno u gostima, pred velikim brojem navijaca, da znamo zabiti gol u gostima i opcenito odigrati odlicno..uostalom, to smo pokazali u prošle godine u Lisabonu u prvoj utakmici baraža (kad su dva puta precke bile saveznik Portugala)...racunam, da ce nas malo i podijeniti portugalci u revanšu, ponijet ce ih domaci teren ,a oni su inace bahata nacija.
Ne vjerujem da ce biti neka golijada na sve strane u obje utakmice baraža, a mi ako zabijemo gol u Lisabonu - imamo velike šanse za EURO.
Pa San Marino imaju dobru taktiku ali ih nesto zayebaje.
Kakva taktika kad ti fale kljucni igraci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Goldy je napisao/la:
5. zar vi mislite da bi sudije mogle nesto uraditi protiv francuske da je bih npr uradila sve sto je u njenoj moci i dala one zicere i povela sa 3:0?
jesi li ti gledao tekmu uopste.. pa nasa se igra totalno promjenila nakon naseg gola... joj sto ne mogu shvatit ove "da je dzeko iskoristio i prvu sansu bilo bi 0:2" ; "da je lulic dao bilo bi 0:3" ...pa halo, ne bi nista isto bilo osim sto bi nas stisli u 20oj minuti i onda bog zna kako bi zavrsilo
Dylan Dog je napisao/la:
Ne treba nama velika kradja,nek lagano odradi zuti karton za Spahica i Rahimica i eto nam ga.
pa to nam nece naskoditi imamo mi i drugih igraca..pa kipar je odigrao nerijeseno sa portugalom u portugalu zasto ne bi mogla i oslabljena bih?
vec sam ti to rekao ali posto ne kuzis ponovicu..dugo pratim fudbal, ali i druge sportove i stvari u zivotu i vidjao sam da ekipa sa 9 igraca pobjedi dakle sa 2 crvena kartona... nije vazno ko i kolko ih igra, nego kako!
evo najsveziji primjer su bjelorusi u zenici kad su nas izdomirali sa igracem manje pa cak i sa dva igraca manje(!), ali eto nekako smo ih na kraju i uz dosta srece pobjedili....
neki izgleda vec masu bijelom zastavom, samo kod nas moze biti tako - juce svijetski prvaci danas predaja... kako god imamo itekako sansu protiv ovih portugalaca, gledao sam ih vec nekoliko puta kad su igrali u njihovoj grupi, veoma su tanki na nekim kljucnim pozicijama, pogotovo u defanzivi.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Dylan Dog je napisao/la:
Ne treba nama velika kradja,nek lagano odradi zuti karton za Spahica i Rahimica i eto nam ga.
pa to nam nece naskoditi imamo mi i drugih igraca..pa kipar je odigrao nerijeseno sa portugalom u portugalu zasto ne bi mogla i oslabljena bih?
vec sam ti to rekao ali posto ne kuzis ponovicu..dugo pratim fudbal, ali i druge sportove i stvari u zivotu i vidjao sam da ekipa sa 9 igraca pobjedi dakle sa 2 crvena kartona... nije vazno ko i kolko ih igra, nego kako!
evo najsveziji primjer su bjelorusi u zenici kad su nas izdomirali sa igracem manje pa cak i sa dva igraca manje(!), ali eto nekako smo ih na kraju i uz dosta srece pobjedili....
Pa cujes li ti sebe molim te? Bjelorusi su nam izdominirali jer je falilo po tima (citaj Pjanic), a vamo kaze nije bitno ko igra, nego kako, a kako cemo igrat bez Spahica i Rahimica npr nego lose
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Pa cujes li ti sebe molim te? Bjelorusi su nam izdominirali jer je falilo po tima (citaj Pjanic), a vamo kaze nije bitno ko igra, nego kako, a kako cemo igrat bez Spahica i Rahimica npr nego lose
Htio je reći i upravu je: Pogledaj Bjeloruse, a pogledaj nas u Zenici! Čija imena su bolje igrala?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Razlika je što će selekcija Portugala ovaj dvomeč s nama shvatiti ozbiljnije nego taj duel sa Kiprom.To sve govori.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Edin TM87 je napisao/la:Pa cujes li ti sebe molim te? Bjelorusi su nam izdominirali jer je falilo po tima (citaj Pjanic), a vamo kaze nije bitno ko igra, nego kako, a kako cemo igrat bez Spahica i Rahimica npr nego lose
Htio je reći i upravu je: Pogledaj Bjeloruse, a pogledaj nas u Zenici! Čija imena su bolje igrala?
Kakva imena molim te, mi imamo 3 vrhunska igraca, Spahic, Dzeko i Pjanic, ostalo je prosjek sto govore i njihovi klubovi, citav tim bez njih trojica igra u slicnim klubovima k'o Bjelorusi.
Pazi, dohvaca se Kipra Ma jok, ako SAD u kosarci izgubi tekmu, to je **** ekipa, mi bi ih dobili bez Teletovica
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Razočaran sam,mislio sam da konačno ova reprezentacija može na EP ali teško,veoma teško.Ove izjave da nam odgovara Portugal su čisto prese*avanje.Čuj Portugal nam odgovara... Pa ako nam neko ne odgovara to su baš oni.Dobri tehničari i brza i ubitačna krila.Još padavičar Ronaldo i njegovi slobodnjaci te kartoni kojima su opterećeni naši igrači definitivno da ne ulijevaju nadu.Naravno nema predaje,idemo da pokušamo da iznenadimo i borimo se do samog kraja.
Prvi meč se igra u Zenici što može biti i prednost ali i loša stvar po našu selekciju.Neće valjati ako primimo gol,a opet oslabljena odbrana neigranjem Papca i Mujdže... Ono što može da nas raduje je to što ni Portugal ne igra u nekoj sjajnoj formi.Ove i prošle kvalifikacije pa i SP su dokaz za to.Najveći nedostatak te ekipe po meni je to što nemaju jednog golgetera ali o tom po tom.Ima još do tih utakmica i svašta se može do tada promijeniti.
Ja nekako mislim da je naša šansa zapravo u Lisabonu ma koliko to blesavo zvucalo mnogima.
I u Parizu smo pokazali da znamo odigrati odlicno u gostima, pred velikim brojem navijaca, da znamo zabiti gol u gostima i opcenito odigrati odlicno..uostalom, to smo pokazali u prošle godine u Lisabonu u prvoj utakmici baraža (kad su dva puta precke bile saveznik Portugala)...racunam, da ce nas malo i podijeniti portugalci u revanšu, ponijet ce ih domaci teren ,a oni su inace bahata nacija.
Ne vjerujem da ce biti neka golijada na sve strane u obje utakmice baraža, a mi ako zabijemo gol u Lisabonu - imamo velike šanse za EURO.
Jes ali valja prvo izvu'ć dobar rezultat (ma šta to bilo u ovom trenutku) u Zenici pa onda na megdan u Lisabon.
Edin TM87 je napisao/la:
Pa cujes li ti sebe molim te? Bjelorusi su nam izdominirali jer je falilo po tima (citaj Pjanic), a vamo kaze nije bitno ko igra, nego kako, a kako cemo igrat bez Spahica i Rahimica npr nego lose
znaci Kipar je mogao odigrati nerijeseno sa portugalom, ali oslabljena bih ne moze?
da -bitno je kako se igra...ako neko nastupa bojazljivo i prepadnuto kao ti ne moze pobjediti...a pogotovo ako se ne zalaze... a ja vidim da se ti ne zalazes bas da shvatis neke stvari samo ponavljas prestrasenu mantru
1. evo i ovde se realno vidi Ronaldo je dobar igrac, ali nije supermen, tj ne moze dat go kad pozeli.... ako ga je mogla dinamova odbrana zadrzat moze i odbrana BIH repke...
2. mnogi forumasi jadaju da nikad nemaju srece i da ih sudije ostecuju uvijek i uefa i platini...moguce da ima neke istine u tome..i oni vjerovatno imaju neko olaksanje sto tako kukaju......ali mene bi bilo stid tako pizdekasto kukati kao curica ili balavac kojemu je neko oteo omiljenu igračku!
zamolio bih sve one koji tvrde da nemamo srece i da nam uefa i sudije nedaju na EP da odgovore na pitanje br. 5...
Evo odgovoricu ti ja na to pod 5.
Zar ti mislis da mi nebi isto igrali (ne samo mi nego i jace ekipe u Francuskoj sa istim ciljem kao i mi) da smo iskoristili prvu sansu npr. Nama je bio cilj povesti i to sacuvat ako je moguce. Eto bas cemo igrat isto nakon vodstva kad god ono da je doslo. To je se pokazalo i kad smo dali gol.
To poredjenje mi je isto ona prica 'pa ako nemozemo dobit Portugal sta cemo na EURU'? Cuj gluposti, eto svi na EURU su bolji od Portugala jeli tako? Imas sami vrh u vidu Spanije, Njemacke i Holandije, onda malo ispod Englezi, Italijani, Francuzi (tu su i Portugalci ali samo ako prodju) i sa ovim ostalim se moze igrat manje vise ravnopravno tako da mi je to s.anje od poredjenja jos pogotovo imajuci u vidu da su domacini nosioci kao i Spanija i vjerovatno Holandija ili Njemacka sto bi znacilo da bi imali 50% sanse da dobijemo grupu koja bi mogla izgledati npr: Poljska, Francuska, Rusija, BiH ili Ukrajina, Engleska, Svedska, BiH ili Danska umjesto Svedske itd.
I sad ce mi neko rec da su to sve teze tekme od ove sa Portugalom. Jesu al u k...u
a što ti potpisujem 400 % i meni je dosta ovih kukatora i ovih preplasenih...halo ba pa nije Terminator taj gay Ronaldo
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!