Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bistrikboy
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la bistrikboy » 02 mar 2015, 08:26

Consigliere je napisao/la:Njegova najveca greska (i sam je to rekao) je sto iz Lecha nije otisao u Njemacku, gdje je imao ponudu, vec je prihvatio finansijski jacu i otisao u Ukrajinu. Ne kazem da bi sad razvalio, ali drugacija je to sredina, profesionalizam itd. Bukvalno je sve morao ispocetka nakon povratka u Poljsku prosle godine. Igracki izgubio 2-3 sezone.
To vec nije tacno nazalost...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2015, 23:37

bistrikboy je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Njegova najveca greska (i sam je to rekao) je sto iz Lecha nije otisao u Njemacku, gdje je imao ponudu, vec je prihvatio finansijski jacu i otisao u Ukrajinu. Ne kazem da bi sad razvalio, ali drugacija je to sredina, profesionalizam itd. Bukvalno je sve morao ispocetka nakon povratka u Poljsku prosle godine. Igracki izgubio 2-3 sezone.
izbrisi tacku i na 04:30 ;)

http://www.s.ource.ba/clanak/2490601219 ... u%E2%80%9D
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2015, 09:16

bistrikboy je napisao/la:
Tacno je da je imao ponuda, ali cekao neku koja ce bas potvrditi njegovu vrijednost. Onda dolazi ona kazna zbog navijanja, nakon cega se neke ponude povlace, a on ostaje sa etiketom, koja u biti posto ga znam, nema veze sa zivotom, ne znam kako se to moglo desiti. U trenutku kada je otisao u Ukrajinu, imao je ponudu jednog Francuskog kluba, mislim Nica.
Jos uvijek sam misljenja da je Stilic bio prirodna zamjena za Misimovica u reprezentaciji, i stvarno je puno faktora uticalo da se to ne desi. Ipak sa svojih 27 moze jos puno dati, a i taj transfer nije nedokuciv. Uzimajuci u obzir iz kakvih su sve klubova dolazili reprezentativci, u kakvoj formi, stojim iza tvrdnje da je nepravedno zapostavljen i zaboravljen kao igrac!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 03 mar 2015, 11:40

Pa za Semira se može reći da ima problemom za voljnim momentom. To je po meni neka i poveznica između igrača njegovog tipa. Čim im uslovi nisu optimalni ljudi baš potonu. Takav mi se činio i Kranjčar, pa i Miske tokom turske epizode a i ima još primjera.
Recimo Semir nakon što je otišao u Lech igrao je fantastično, odmah je izabran za najboljeg stranca lige imao je tad ako je vjerovati medijima i TM između ostalog Celtica. Lech ga nije želio pustiti. U reprezentaciji kod Cire nije mogao dobitti šansu da je osvojio Zlatnu Loptu. Ćiro je rađe zvao nekog tipa iz Austrije za kojeg se poslije nije ni čulo a Semir nije ni šansu mogao dobiti iako je tad poslije četvorke iz Buli igrač koji je tad najviše pokazao. Nakon te prve sezone je i dalje igrao dobro, Lechu je dobro išlo i u Ligi Uefa, tada su i prošli grupu sa Juveom i Cityem. Nako toga Štila je čak i jedno vrijeme zaršio na klupi, više u Lechu nije bio isti. Da li je izgubio motiv, ili razočaran zbog nekog neuspjelog transfera ko će ga znati..

U Karpatyma uopšte nije bio loš, imaju klipovi na YT sa utakmica protiv Dinama Kyeva i Shaktara i drugih protivnika, znači da ga je neko i tamo zapazio. A a financijse strane tu je vjerovatno najviše zaradio, jer pored njega bilo je tu još kvalitenih igrača, kao onaj Schalkeov Levan Kenia i dr.
Jedina mu je greškla prelazak u Gaziantep, to je po meni vjerovatno bio ishitren potez, bolje mu je bilo da se je odmah vratio u Poljsku, ponuda sigurno ne bi izostalo..

A na Wislinu igru ne treba trošiti riječi. Prvi tekmu ovog drugog dijela je bio katastrofa. Drugu je već dostigao koliko toliko svoj taj nivo, imao je par opasnih proigravanja, umalo je zabio iz slobodnjaka. Treću nisam gledao.
Ne može se trenutno od Semira očekivati neki super učinak kad je ekipa katastrofa, Sarky ima brzinu ali je glup pa čovjek većinu situacija upropasti ili što mu ubacivanje direktno završi u golautu ili šuta iz poziciji gdje je svjestan da neće dati gol. To sam i prije pisao, jedino s kim može igrati trenutno je Brozek, ali čovjek je već ostario. Bolje mu je bilo da je prešao sad na zimu u Lechiu što se je spominjalo, u svako slučaju bolja ekipa od ove Wisle, a to i nije toliko teško biti
Zadnja izmjena: Astren, dana/u 03 mar 2015, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2015, 12:15

Astren je napisao/la:Pa za Semira se može reći da ima problemom za voljnim momentom. To je po meni neka i poveznica između igrača njegovog tipa. Čim im uslovi nisu optimalni ljudi baš potonu. Takav mi se činio i Kranjčar, pa i Miske tokom turske epizode a i ima još primjera.
Recimo Semir nakon što je otišao u Lech igrao je fantastično, odmah je izabran za najboljeg stranca lige imao je tad ako je vjerovati medijima i TM između ostalog Celtica. Tada Lech ga nije želio pustiti. Tad u reprezentaciji kod Cire nije mogao dobitti šansu da je osvojio Zlatnu Loptu. Ćiro je rađe zvao nekog tipa iz Austrije za kojeg se poslije nije ni čulo a Semir nije ni šansu mogao dobiti iako je tad poslije četvorke iz Buli igrač koji je tad najviše pokazao. Nako te prve sezone je i dalje igrao dobro, Lechu je dobro išlo i u Ligi Uefa, tad su i prošli grupu sa Juveom i Cityem. Nako toga Štila je čak i jedno vrijeme zaršio na klupi, više u Lechu nije bio isti. Da li je izgubio motiv, ili razočaran zbog nekog neuspjelog transfera ko će ga znati..

U Karpatyma uopšte nije bio loš, imaju klipovi na YT sa utakmica protiv Dinama Kyeva i Shaktara i drugih protivnika, znači da ga je neko i tamo zapazio. A a financijse strane tu je vjerovatno najviše zaradio, jer pored njega bilo je tu još kvalitenih igrača, kao onaj Schalkov Kenia i dr.
Jedina mu je greškla prelazak u Gaziantep, to je po meni vjerovatno bio ishitren potez, bolje mu je bilo da se je odmah vratio u Poljsku, ponuda sigurno ne bi izostalo..

A na Wislinu igru ne treba trošiti riječi. Prvi tekmu ovog drugog dijela je bio katastrofa. Drugu je već dostigao koliko toliko svoj taj nivo, imao je par opasnih proigravanja, umalo je zabio iz slobodnjaka. Treću nisam gledao.
Ne može se trenutno od Semira očekivati neki super učinak kad je ekipa katastrofa, Sarky ima brzinu ali je glup pa čovjek većinu situacija upropasti ili što mu ubacivanje direktno završi u golautu ili šuta iz poziciji gdje je svjestan da neće dati gol. To sam i prije pisao, jedino s kim može igrati trenutno je Brozek, ali čovjek je već ostario. Bolje mu je bilo da je prešao sad na zimu u Lechiu što se je spominjalo, u svako slučaju bolja ekipa od ove Wisle, a to i nije toliko teško biti
Samo bih se malkice nadovezao. Nije zavrsio na klupi, vec je bio suspendovan zbog onog incidenta na proslavi. Ranije je propustena njegova velika sansa da kroz reprezentativne nastupe i bolji tretman selektora ostvari malo jaci transfer, a razlog tog je Semirovo odbijanje da daje pare za pozive i nastupe.

U Gazientep je otisao bukvalno bjezeci iz Ukrajine koji nisu placali ono sto je u ugovoru, pa je prihvatio prvu solidnu ponudu.

U pravu si po meni glede analize kako je Semir igrac voljnog momenta, i kako dosta cesto ne pruzi ono sto svi ocekuju, a poznavajuci njegove kvalitete moze dati mnogo. Ipak i takav, opet je uvijek najmanje u tri najbolja igraca svojih klubova, Lech, Karpati, Wisla, ako ne racunamo neuspjelu epizodu u Gazientepu. Jos jednu stvar si dobro primjetio, vidi se da si pratio njegove nastupe, a to je siromasna realizacija prilika koje on priredi svojim suigracima. Gledao sam utakmica gdje su znali fuliti po pet jedan na jedan situacija koje on namjesti, i sigurno je da su svi recimo na nivou Lewandovskog iz razdoblja kada su zajedno igrali u Lechu, kako bi njegove statistike asistencija bile puno bogatije.

UPRAVA NAPOLJE!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 mar 2015, 23:24

Vratite momka gore gdje treba biti :opaopa:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 15 mar 2015, 23:25

Dobrodošao majstore nazad :bih: :bih: :bih:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 mar 2015, 23:31

:bih: :bih:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 mar 2015, 23:35

Evo Štile evo ludila! :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 15 mar 2015, 23:43

Napokon je I Stila dobio poziv.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 mar 2015, 23:43

koliko je platio Meši za poziv?

garant je nudio i Papetu, al' Pape kao oličenje poštenja i morala, odbio :kafa:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2015, 00:00

:facepalm:
Chinaglia je napisao/la:koliko je platio Meši za poziv?

garant je nudio i Papetu, al' Pape kao oličenje poštenja i morala, odbio :kafa:
Pa igrao je vec kod Papeta, ili ti ga dobijao pozive :opaopa:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2015, 00:30

Bravo Stila, zasluzeno !!! Bit cesnam od pomoci, pokazi onim polovnjaku iz rvatske kako se igra fudbal. Da ga vise nikad negledamo u svetom dresu. Rijesili smo se lopova adze, sad je on na redu. Vratimo se staroj slavi sa pravim igracima, koji su tu radi jedne drzave iz ljubavi igraju za narod. A ne da se naprave transferi i zarade pare preko repke. TSS-VRSAJEVIC-S.SUSIC FUDBALSKI ZLOCINCI !!!!!!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 mar 2015, 14:16

Ja koliko sam shvatio STilic i Sunjic su dobili samo poziv za prijateljski meč,a ne i za kvalifikacionu utakmicu sa Andorom..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 19:03

zabio u velikom derbyju protiv Cracovie, ovo mu je drugi gol protiv njih otkad je u Wisli :D

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 mar 2015, 19:12

Evo i asistencija :clap:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 mar 2015, 19:21

Sta reci za ovaj pogodak :clap: :clap: :clap:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 mar 2015, 13:41

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakav je to majstor. Fudbalska inteligencija, ocjena 10.

Ps. Da se skine ova tema iz ostalog, prebaci u reprezentativce. ;)

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 mar 2015, 21:54

Red bi bio da se ova tema premjesti među reprezentativce,gdje je i mjesto bilo davnih dana,a i Štili :mrgreen:

Sretno Štila,zacepi usta svima i obraduj nas

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.