Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

harry_90
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 20:58

Smijesno cuj namjesteno..sta rade iz manjeg entiteta da ne ispadnu dva kluba iz ovog entitetaa,jadovi jadni.. i opet po ledjima Slobode..zasto se nisu bunili zbog meca Rudara - Slavije kada je mec nastiman sedmicu dana ranije :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 maj 2012, 21:02

ne brinite,nece biti dokaza kao i obicno :D :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2012, 21:17

Sve ce znati kroz dva sljedeca kola ako Slavija dolazi Borcu, trebaju im bodovi spasa isto tako Borcu trebaju bodovi da osiguraju Evropu. Sloboda igra protiv Velza koji je siguran od ispadanja, ali ne vjerujem da ce igrati lezerno.

A onda finale dna tabele: Slavija - Sloboda (biti ili ne biti) mislim da bi ovo trebalo da se prenosi na TV-u.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 maj 2012, 21:22

Koja glupost cuj namjestanje, pa svim silama oce da istjeraju Slobodu, sto nisu pokrenuli istrage kad je Rudar pustio Slaviji pa to svaka budala vec zna, isto igraci Rudara nisu sastavili pas kako treba i to je ne zalaganje ? stvarno sramota velika...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 maj 2012, 21:23

ma obe su te utakmice dogovorene...moje misljenje.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 maj 2012, 21:26

Meni je jedan lik rekao da odigram dvicu na Slobodu, nisam mu vjerovao. Slučajnost ili ne, ne znam. :roll:
Who dares, wins !

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 15 maj 2012, 21:49

E bas me zivo zanima kako ce se ovi iz saveza sada ponasati u ovom slucaju.Necu ulaziti jeli istina ili nije ,ali ako neke stvari budu toliko ocite da delegat koji je SLUZBENO LICE SAVEZA na tekmi izjavi i u sluzbenoj zabiljesci napise nesto ovako onda u najmanju ruku nesto nije bilo u redu.I odmah nasa standardna odbrana .ON JE NJIHOV.Znao sam majke mi sta ce biti odgovor cim sam postavio text... :lol: :lol: :lol:
I niko i ne razmislja je li to istina .A realno bar iz mog ugla ,a mislim da ovo misljenje djele svi koji su gledali Tuzlake i GOSK ove godine ,rezija da Sloboda dobije u Gabeli 3 razlike nije se mogla napraviti ni u crtanim filmovima.Jer ni djeca od 6 godina koja bi gledala taj crtani film bi rekli da to nije istina.I onda stara prica .I oni su nastimali tamo. :lol:
Ovo je samo moje misljenje jbg...Izvinjavam se unaprjed svima koji s nece sloziti sa mnom... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 15 maj 2012, 21:53

Gošk i Slobodu izbacit u drugu ligi ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 21:54

Samo po Slobodi udarajte,ali je ne mozete srusiti ;) ne oglasavaju se na prituzbe Olimpica i Sirokog Brijega na meceve sa slavijom,nit ocito namjesten mec izmedju Rudara i slavije kada se sedmicu prije znao ishod meca..al jbg valja spasit da ne ispadnu dva kluba iz drugog entiteta,pa se kradjom i raznim smicalicama delegata pokusava spasiti sto se spasit moze.. cudno je kad Sloboda pobjedi,ali kad slavija uzme onda je to regularno,jer su se na polusezoni pojacali,a najvece pojacanje Kulina ;)

Grdan je napisao/la:Gošk i Slobodu izbacit u drugu ligi ;) .
:lol: :lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 maj 2012, 22:08

29 kolo :
Borac - Slavija ,1
Sloboda - Velez ,1
Gosk - Celik , X
Olimpic - Leotar ,1

Tabela :
Sloboda, 32
Leotar, 30
Gosk, 30
Slavija, 29

30 kolo :
Leotar - Zeljeznicar 2
Velez - Gosk 1
Slavija - Sloboda 1

Tabela:
Slavija 32
Sloboda 32
Leotar 30
Gosk 30

Tako da Gosk papa 8-)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 15 maj 2012, 22:10

AboveTheLaw je napisao/la:29 kolo :
Borac - Slavija ,1
Sloboda - Velez ,1
Gosk - Celik , X
Olimpic - Leotar ,1

Tabela :
Sloboda, 32
Leotar, 30
Gosk, 30
Slavija, 29

30 kolo :
Leotar - Zeljeznicar 2
Velez - Gosk 1
Slavija - Sloboda 1

Tabela:
Slavija 32
Sloboda 32
Leotar 30
Gosk 30

Tako da Gosk papa 8-)
Gošk je bolji u međusobnim utakmicama od Leotara,ako ovako bude Leotar papa ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 maj 2012, 22:26

ŠB.TRN je napisao/la:Nije se vidjela tribina Jug i kad se to zbroji prosjek gledatelja je kao i na svakom stadionu kad mu dolazi recemo Travnik.Pa koliko je ovo kolo bilo ljudi u Zenici,Mostaru,Trebinju,Kozari, pa nigdje nije bilo preko 500 ljudi.Kod nas je sutra pun stadion a finale kupa seniora neki mogu samo sanjati.Uz seniore u finalu su nam i juniori koji imaju prednost iz prve utakmice uBanja Luci od 1-0-Kosarkasi su nam prvi 99,9 posto sto ce veceras i pokazati.Zastave se nose samo Hrvatske,mislim na zastavu svoje zupanije i HB koja je ista.Sto vam smeta Široki,pa vjerojatno zbog svega ovoga sto sam napisao u prvom dijelu posta.A ovaj Bekić je vjerojatno jedna od onih seljačina izČapljine s fejsa koja se uvlači u supak Ultrasima,a ovdje se cak prestavlja kao mostarac.I nek ti bude jos zalije jer sam bolji sa Ultrasima od tebe koji se ovdje pravis da si im prijatelj a dalje iz svog plastenika nisi izasao.I ne trebas,ako budes trebao mozes parkirati auta u Mepasu!!
Vi sirokobijezani ne znate nista drugo nego vrijedjati osobno forumasa nakon sto vam se napise kritika na ljude koji prate NK Siroki Brijeg,usporedivati Zrinjski i njegovu posjetu sa sirokim je nadasve smjesno,da je Zrinjski na 2. poziciji i da je finalist kupa na stadionu bi bilo ljudi vjerovatno koliko i Zeljeznicar prati na domacim utakmicama,jer ljdui vole nogomet u mostaru i uvijek su ga volili,razlog nase slabe posjete lezi u upravi i losoj sezoni te veoma velikom poskupljenju karata za domace utakmice,dok u vas je razlog nezainteresiranost ljudi za nogomet ,zato kazem iz istog razloga da vas treba ukinuti jer niste zanimljivi ni domacoj publici a kamoli gostujucoj,to sto neki misle da je citava BiH ljubomorna na NK Siroki nije istina,toliko kofol jak klub a ima trofeja kao i Zrinjski i Zeljeznicar ,da toliko odskacete bili bi bh Dinamo a to niste!
Ovaj sa "dugim" postovima sa rijeke Listice obicno na kraju posta napise nemas ti ni 13 god. ne mogu ja sa tobom raspravljati je neki dan izjavio da je veci mostarac nego ijedan navijac Zrinjskog! :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 15 maj 2012, 23:09

Elegant je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Iskreno mene i ne iznenađuje ovo za "namjestanje", Sloboda ekipa koja do jucer nije mogla da pređe centar vise puta, na jednoj utakmici dadne 4 gola.

Ako je namjesteno neka ispastaju i krivicno odogovaraju.
Koji si ti komedijaš ..
Komedija ce biti ako takmicarska i disciplinksa komisija potrvdi neregularnosti.
to se tebi samo tako cini....komedija je vec BILA...i to u reziji sa aktuelnim prvakom.....znaju to ovi iz Borca najbolje....jel tako postenjacino
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2012, 23:17

Daj ne sramoti se. Ukinuti klub jer imaju malo gledatelja :lol: :lol:

Istina da to nije najbolje za razvoj nogometa i da se mora poraditi na tom segmentu, pokušati dovesti što je više ljudi na stadion, i istina da bi taj klub zbog svih njegovih uspjeha trebalo pratiti više ljudi - katastrofalan klupski PR i loš odnos navijača prema tom sportskom divu... ali upisi tipa "nemaju gledatelje, ugasite klub", "mali klub, nema gledatelja" su ridikulozni i na razini 9-godišnjeg djeteta. NK Široki Brijeg je veliki klub, ponajveći bh. klub, i ništa ne može osporiti tu činjenicu.
Hayley <3

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 maj 2012, 23:19

Da se ne lazemo,ta svi znamo da je dole bilo namjesteno i da Sloboda na strani ne moze dobiti nikoga.Samo problem je u tome sto ovo nije jedina utakmica koja je namjestena.Delegatu svaka cast za izvjestaj al bi li tako pisao i da su neka dva druga kluba bila u igri??Gabeli nije mjesto u ovoj ligi,al nije ni mnogima jos,i zato je najbolje rijesenje smanjiti ligu na 10-12 klubova i sve ce biti rijeseno!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 maj 2012, 23:26

NK Široki Brijeg je veliki klub, ponajveći bh. klub, i ništa ne može osporiti tu činjenicu.
Po kojim sve kriterijumima je SB najveci BH klub?

-Broj trofeja?
-Tradicija?
-Trenutni kvalitet?
-Broj navijaca?

ili nesto peto?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2012, 23:27

ŠB.TRN je napisao/la:Da se ne lazemo,ta svi znamo da je dole bilo namjesteno i da Sloboda na strani ne moze dobiti nikoga.Samo problem je u tome sto ovo nije jedina utakmica koja je namjestena.Delegatu svaka cast za izvjestaj al bi li tako pisao i da su neka dva druga kluba bila u igri??Gabeli nije mjesto u ovoj ligi,al nije ni mnogima jos,i zato je najbolje rijesenje smanjiti ligu na 10-12 klubova i sve ce biti rijeseno!!
Pametnom dosta. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2012, 23:28

Armageddon2012 je napisao/la:
NK Široki Brijeg je veliki klub, ponajveći bh. klub, i ništa ne može osporiti tu činjenicu.
Po kojim sve kriterijumima je SB najveci BH klub?

-Broj trofeja?
-Tradicija?
-Trenutni kvalitet?
-Broj navijaca?

ili nesto peto?
Broj trofeja, kvaliteta, pozicija u bosanskohercegovačkom nogometu, popriličan broj nastupa u Europi, sređenost infrastrukture.

Meni dovoljno.
Hayley <3

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 maj 2012, 23:32

Čovjek je rekao ponajveći bh. klub, i jeste tako, u poslijeratnom periodu.

A što se tiče posjete u Širokom Brijegu, pa šta očekujete kad je najveća prosječna posjeta u ligi (Željezničar) oko 5000 ljudi. Katastrofa! Ljudi jednostavno ne žele da idu na utakmice naše lige.
Čelik Zenica 1945

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2012, 23:36

Da, naravno da sam mislio za taj period, da cijenjenom korisniku, navijaču Borca, bude jasnije. ;)
Hayley <3

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.