Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Ted Mosby » 09 sep 2011, 12:35

HRVATSKA futsal reprezentacija na Europskom će prvenstvu sljedeće godine igrati u skupini sa Češkom i Rumunjskom.

U svečanoj atmosferi u Zagrebu je obavljen ždrijeb skupina Europskog prvenstva u futsalu koje će se od 30. siječnja do 11. veljaće igrati u Zagrebu i Splitu. Hrvatska je imala sreće izbjegavši branitelje naslova Španjolce i vrlo jake ekipe Portugala i Italije.

Skupina A (Split)
Hrvatska (domaćin)
Češka
Rumunjska

Skupina B (Zagreb)
Španjolska (branitelj naslova)
Ukrajina
Slovenija

Skupina C (Split)
Italija
Rusija
Turska

Skupina D (Zagreb)
Portugal
Srbija
Azerbajdžan
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 sep 2011, 12:38

Gdje je onaj sto je govorio da je bolje da se igra na Maksimiru.Da se igralo na Poljudu,stadion bi bio pun,ovako je izgledao tuzno,a jedna od najvaznijih utakmica.Sramota!!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 sep 2011, 12:40

ŠB.TRN je napisao/la:Gdje je onaj sto je govorio da je bolje da se igra na Maksimiru.Da se igralo na Poljudu,stadion bi bio pun,ovako je izgledao tuzno,a jedna od najvaznijih utakmica.Sramota!!!
A zašto je izgledao tužno?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2011, 12:48

Bilo bi sjajno da se nadju u Barazu Srb-Hrv. Kakav bi to dvomec bio!
A ovamo CG-BiH
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 sep 2011, 12:49

DANTES je napisao/la:Bilo bi sjajno da se nadju u Barazu Srb-Hrv. Kakav bi to dvomec bio!
A ovamo CG-BiH
to bi bio rat :lol: :lol:
ma nece hrvatska u baraz,idemo mi izravno ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 sep 2011, 12:53

DANTES je napisao/la:Bilo bi sjajno da se nadju u Barazu Srb-Hrv. Kakav bi to dvomec bio!
A ovamo CG-BiH
Ne mogu CG i BiH. Crnogorci se mozda cak nece ni plasirati a u svakom slucaju nisu nosioci ni jedni ni drugi.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2011, 13:16

Jesi siguran da nisu nosioci?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 sep 2011, 14:02

Večeras u Mostaru otvaranje kluba Uvijek vjerni

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije večeras u Mostaru otvaraju svoje prostorije.

slika

Prostorije kluba nalaze u ulici Kralja Tomislava 23 (Strelčevina iza bivše Matice Hrvatske), i ovim putem pozivaju se svi navijači hrvatske nogometne reprezentacije iz Hercegovine na svečano otvaranje.

Svečano otvaranje zakazano je za 20.sati

svi na otvaranje !!!!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2011, 21:08

Ovaj sam ti post obrisao,sa takvim pristupom neces daleko. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 09 sep 2011, 21:13

Devil je napisao/la:Ovaj sam ti post obrisao,sa takvim pristupom neces daleko. ;)
Dobro, kako hoces. Ovo samo steti Bosni i Hercegovini i sam to znas. Kad cemo ikad postati normalna drzava dok ovakvih stvari ovdje ce biti? NIkad niti u sportu necemo nikad biti jedinstveni. Neznam kako je kod tebe, ale meni moje srce kuca za Bosnu i Hercegovinu.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2011, 21:16

Dalix je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ovaj sam ti post obrisao,sa takvim pristupom neces daleko. ;)
Dobro, kako hoces. Ovo samo steti Bosni i Hercegovini i sam to znas. Kad cemo ikad postati normalna drzava dok ovakvih stvari ovdje ce biti? NIkad niti u sportu necemo nikad biti jedinstveni. Neznam kako je kod tebe, ale meni moje srce kuca za Bosnu i Hercegovinu.
Da si post napisao na neki drugi nacin verovatno bi ti i ostao,ovako morao sam ti ga izbrisati.Meni ovo ne smeta,iskreno ne znam i zasto bi trebalo jer isto tako BIH ima svoj fan klub u Srbiji,Srbija ima svoj fan klub u BIH,koliko znam i BIH ima u Hrvatskoj,svetske reprezentacije svaka ima svoj fan klub u drugoj drzavi gde je zastupljeno njeno stanovnistvo.

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 09 sep 2011, 21:22

Devil je napisao/la:
Dalix je napisao/la:
Da si post napisao na neki drugi nacin verovatno bi ti i ostao,ovako morao sam ti ga izbrisati.Meni ovo ne smeta,iskreno ne znam i zasto bi trebalo jer isto tako BIH ima svoj fan klub u Srbiji,Srbija ima svoj fan klub u BIH,koliko znam i BIH ima u Hrvatskoj,svetske reprezentacije svaka ima svoj fan klub u drugoj drzavi gde je zastupljeno njeno stanovnistvo.
Nevjerujem bas u to, ali hajde dobro. No ovdje ljudi su osjetlivi na Hrvatsku ili Srbiju jer za njih vecinom ovdje u BiH {ko vec za njih navija} navijaju ljudi koji i istodobno pljuju po drzavi i reprezentaciji BiH. Onaj pomalo mrziteljski post sam napisao jer dobro znam da ti isti koji taj klub osnuju i koji ce ga posjecivati sigurno nevole BiH i neboje se to otvoreno reci. Izvini za offtopic ali morao sam ovo napisati.

Powerlifting <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 sep 2011, 12:28

MALO SLIKA SA OTVARANJA KN UVIJEK VJERNI MOSTAR
slika
slika
slika
slika

Clanarina je 35km,clanstvo vrijedi godinu dana,imate osigurane karte za utakmice Hrvatske
Na otvaranj je urucen poklon Hrvatskog izbornika Slaven BILICA ,dres grvatske repke sa njegovim i potpisima svih reprezetativaca

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 11 sep 2011, 15:16

Rosas7 je napisao/la:MALO SLIKA SA OTVARANJA KN UVIJEK VJERNI MOSTAR
slika
slika
slika
slika

Clanarina je 35km,clanstvo vrijedi godinu dana,imate osigurane karte za utakmice Hrvatske
Na otvaranj je urucen poklon Hrvatskog izbornika Slaven BILICA ,dres grvatske repke sa njegovim i potpisima svih reprezetativaca
Sramota, sramota najveca...

Powerlifting <3

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 11 sep 2011, 15:19

A sta se palis pa ljudi navijaju . I ja sam se palio ako njih nije stid nije ni mene kralju :) !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2011, 20:49

Devil je napisao/la:
Dalix je napisao/la:
Zastupljeno njeno stanovnistvo.Zanimljivo,ako mislis na gastajbajtere po BIH,na prste ih mozes nabrojati
A ako mislis na Hrvate iz Mostara ili Srbe iz Banja Luke onda je to stanovnistvo BIH po statutu.Brkate pojmove zestoko,a to bas nije lijepo cuti ni vidjeti.
P.S kako bi pokojni Skija rekao,nisam ti ja Hrvat jer niti sam tamo rodjen,niti zivim tamo, vec Bosanac rimokatolicke vjeroispovjesti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2011, 20:56

Mozes ti misliti sta hoces da ne otvaramo tu temu,ali ja isto tako znam a i ti si svestan toga da Banjalucani,Prijedorcani,Zvornicani...i ostali iz RS navijaju za Srbiju kao svoju domovinu,nemoj mi samo odgovarati kako to nije dobro,kako oni sa pasosem moraju tamo,bla bla. to me stvarno ne interesuje. ;)
Isto tako deo Mostara,Siroki Brijeg i ostala Hercegovina naseljena hrvatskim stanovnistvom ce navijati za Hrvatsku,opet me ni tu ne zanima da li je to dobro ili ne,da li moraju sa pasosem dole ili ne moraju,znam da ce oni u velikoj meri izabrati Hrvatsku pre BIH.

Zato molim te nemoj da mi dzabe teretis mozak sa ovakvim konstatacijama koje nisu ni za sta. ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 sep 2011, 21:00

svaka čast mostarcima....i dalje očekujemo njihovu pomoć u svim sportovima....i navijačku i igračku....ako želimo da Hrvatska bude opet bude konkurentna velikim silama ,trebaju nam svi Hrvati ovog svijeta...ne sumnjam da velik broj hrvatske djece iz Mostara sanja nastup za hrvatsku reprezentaciju..i tu priliku će dobit ako su dovoljno dobri

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 sep 2011, 22:29

Tema je Nogometna reprezentacija Hrvatske, svako drugo skretanje s teme bit će uklonjeno/sankcionirano!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2011, 00:11

Devil je napisao/la:Mozes ti misliti sta hoces da ne otvaramo tu temu,ali ja isto tako znam a i ti si svestan toga da Banjalucani,Prijedorcani,Zvornicani...i ostali iz RS navijaju za Srbiju kao svoju domovinu,nemoj mi samo odgovarati kako to nije dobro,kako oni sa pasosem moraju tamo,bla bla. to me stvarno ne interesuje. ;)
Isto tako deo Mostara,Siroki Brijeg i ostala Hercegovina naseljena hrvatskim stanovnistvom ce navijati za Hrvatsku,opet me ni tu ne zanima da li je to dobro ili ne,da li moraju sa pasosem dole ili ne moraju,znam da ce oni u velikoj meri izabrati Hrvatsku pre BIH.

Zato molim te nemoj da mi dzabe teretis mozak sa ovakvim konstatacijama koje nisu ni za sta. ;)
Boze sacuvaj teretiti mozak,nek terete oni koji ne znaju ni jesu li posli ili su dosli.Ili u prevodu niti su vamo,niti tamo.
Navijati mozes za koga hoces, struktura stanovnistva je posve druga prica.I to vec ulazi u politiku,A bas si se ti tog dotakao,niko drugi.
BTW U vezi Hrvatske repke,cisto sumnjam da ce izgubiti od Grka.Sto znaci da ce se plasirati direktno.Jer grupa je inace bila za pozeljeti.
I nemoj da te @dubrava guja ujede :mrgreen: da brises post.Jer se itekako tice i Hrvatse repke i ostalog u vezi s 'vezom 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 sep 2011, 03:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.