Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
steta sto marijana nisu ostavili za Belgija Bih dabude prva koju komentarise na ntv hayat veci bi merak bio...
Zadnja izmjena: Phantom, dana/u 09 mar 2009, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Posto sam cuo da nasa raja kupuje karte u Belgiji ima li neku u Genku ko bi kupio 3 karte koje nam jos fale pare saljemo odmah preko western uniona mi smo ovdje u Njemackoj pa ako ima ko bit ce naravno sta i na kafu
Javiti se na PM

- Ponos Torina
- Kontakt:
Marijan ce prenositi tekmu na Hayatu protiv Belgije

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Malik Barucija
- Kontakt:
za ove koji su kupili karte u belgiji ,na kojoj ste strani ,jel vam pise "qq" strana?
-
- Kontakt:
jbg valjda ciro sastavi dobru ekipu, ima izbora mislim bolji neg ikad do sad, al mi se uvijek nes sjebemo u utakmicama pred koje bude velika euforija ko sto su ove dvije sad s belgijom, iskreno se nadam da necemo,ipak mislim da ce ciro znat sredit i moc iskontrolisat situaciju, sretno BiH
Kupio sam kartu

Nije namjera da provociram nego sam samo sretan!!!west ham je napisao/la:Kupio sam kartu![]()
![]()
ma boli te kujac lave raduj sewest ham je napisao/la:Nije namjera da provociram nego sam samo sretan!!!west ham je napisao/la:Kupio sam kartu![]()
![]()

Ma jarane ne zamjeriti niko ako se hvalis, ja da idem u belgiju gledat repku ovaj forum nebi imo mira kolko bi se hvaliodaidza je napisao/la:ma boli te kujac lave raduj sewest ham je napisao/la:Nije namjera da provociram nego sam samo sretan!!!west ham je napisao/la:Kupio sam kartu![]()
![]()

MOZES BITI RODJEN U KAMENOJ KUCI,
CERPICARI, NEBODERU, ILI U BARACI,
UVJEK CES U SEBI PJEVATI PJESMU,
SVI SMO MI HERCEGOVCI I BOSANCI!
CERPICARI, NEBODERU, ILI U BARACI,
UVJEK CES U SEBI PJEVATI PJESMU,
SVI SMO MI HERCEGOVCI I BOSANCI!
- Malik Barucija
- Kontakt:
he za koju si stranu uzeo?west ham je napisao/la:Nije namjera da provociram nego sam samo sretan!!!west ham je napisao/la:Kupio sam kartu![]()
![]()
- Cincinnatus
- Kontakt:
Sta je ba ljudi, sta ste se digli ko plavi davoli
Ima jos pola mjeseca+ do utakmice..
Nemamo golmana.. Jel moze onaj Jakupovic braniti za nas?

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- MentalitaUltras
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima Mujkic,zaista ne znam zasto je on kod Cire zapostavljen,znam ja da ce sad bit kritika,fura "svog" golmana,al je definitivno najbolji u PL,znaju svi koji su gledali ikad Slobodu,ili Jedinstvo dok je branio,momak je i relativno mlad golman,a ima i neko istina minimalno,ali bar ima iskustvo u reprezentaciji...i po prikazanom,ali i po statistici momak je najbolji golman u BiH 11 golova u 17 utakmica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nije valjda igrao za Switz. NT?MentalitaUltras je napisao/la:Nemoze ..

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Jakupovic ne moze jarane jer se odlucio za Svicarsku a mislim da treba racunati na ove mladje kao Mujkic.Cincinnatus je napisao/la:Sta je ba ljudi, sta ste se digli ko plavi davoli![]()
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nije sve u mladosti. Treba nam iskusan golman, a ne neki mladic koji nikad nije igrao u rep. da napravi glupe greske od nervoze.Ammim je napisao/la:Jakupovic ne moze jarane jer se odlucio za Svicarsku a mislim da treba racunati na ove mladje kao Mujkic.Cincinnatus je napisao/la:Sta je ba ljudi, sta ste se digli ko plavi davoli![]()
nama treba brasnic on ima iskustvo i kvalitet da donekle zamjeni hasagicaCincinnatus je napisao/la:Nije sve u mladosti. Treba nam iskusan golman, a ne neki mladic koji nikad nije igrao u rep. da napravi glupe greske od nervoze.Ammim je napisao/la:Jakupovic ne moze jarane jer se odlucio za Svicarsku a mislim da treba racunati na ove mladje kao Mujkic.Cincinnatus je napisao/la:Sta je ba ljudi, sta ste se digli ko plavi davoli![]()
Nisam siguran ali ako Baotic brani(nisam upoznat sa situacijom)mozda on jbga nismo bas u mogucnosti da biramo previse.
Nebrani Zdenko Baotic, nebude ni na klupi Sturma, stvarn je ovo oko golmana pocelo da zabrinjava, zna li iko moze li Ramovic braniti za BiH, ima li pasos, mislim kada bi ga pozvao bi li mogao braniti protiv belgije.aAmmim je napisao/la:Nisam siguran ali ako Baotic brani(nisam upoznat sa situacijom)mozda on jbga nismo bas u mogucnosti da biramo previse.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.