Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Malo je ovakvih igraca u svijetu,a eto imamo srecu da je nas,momak je masina,on i Kolasinac su mi najjaci po borbenosti i trki.
-
- Kontakt:
Po meni sinoc najbolji. On i Izet. Imao samo par gesaka u predaji,ali mozda je to zbog neuigranosti. Strasan igrac. Zadnji vezni,al zna lopte. Idealno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Goalgetter
- Kontakt:
Mume je pokidao. 

Igracina 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ce neko napraviti kompilaciju Muhamedovih poteza u utakmici, da opet uzivamo u majstorijama.
Uzitak stvarno kad se vidi sa kojom smirenoscu djeli lopte u veznom redu, i kako u isto vrijeme ide agresivno i pametno se postavlja u duelima.
Uzitak stvarno kad se vidi sa kojom smirenoscu djeli lopte u veznom redu, i kako u isto vrijeme ide agresivno i pametno se postavlja u duelima.
Besic je sinoc bio odlican,zajedno sa Hajrovicem i Viscom veliko otkrovljenje! samo neka ovako nastavi i ne trebamo brinuti za buducnost...
Mene je iznenadila preciznost njegovih dugih lopti.
Ne znam da je imao dva-tri pogresna pasa u citavoj utakmici, duge lopte perfekcija ala Xabi Alonso
Ne znam da je imao dva-tri pogresna pasa u citavoj utakmici, duge lopte perfekcija ala Xabi Alonso

- JackTheStripper
- Kontakt:
A kada se sjetim kako su ga neki pljuvali zbog toga sto igra u madarskoj ligi, te problematican, te ovo, te ono.
Muhamed Besic je jucer dokazao da mu je mjesto na toj poziciji zadnjeg veznog i da mu je mjesto definitivno u prvoj postavi.
Tino i Salatic mu samo mogu kopacke cistiti, ako i to.
Muhamed Besic je jucer dokazao da mu je mjesto na toj poziciji zadnjeg veznog i da mu je mjesto definitivno u prvoj postavi.
Tino i Salatic mu samo mogu kopacke cistiti, ako i to.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- 1988risha
- Kontakt:
Samo molim raju da ne pišu da je Bešić otkrovljenje,pa dečko je bio i prije 3 godine na ovom nivou... to se jasno vidi i na tekmi s Meksikom,kada je činio sve te stvari još kao maloljetniK 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Imao je jednu veliku grešku, izgubio je jednu loptu u nezgodnoj situaciji poslije koje je Hadžić velikim faulom morao spriječiti gol, ali je Drogba ipak pogodio iz slobodnjaka!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
- DonCorleone
- Kontakt:
Najbolji juce, prvih 45 minuta dok je bio u full snazi razbijao je crnce naprijed i nazad, ganjo ih je preko citavog terena. Ovo je drugi Zahirovic, samo duplo brzi, duplo jaci u duelima, duplo bolja pas igra (visoke lopte) i veca kreativnost, da ne pricam o presingu u polovici protivnika. Srce je mi je pucalo od srece kada sam ga vidio sa Hajrovicem kako zadnju liniju slonova napada, nikada nismo igrali tako
.
Ima onih iz Safetovog lagera koji su govorili da ne moze igrati covjek koji godinu dana igra stopera u slaboj ligi i slabom klubu na poziciji DM-a za reprezentaciju. Ima tu iz sadasnjeg ugla vrlo smijesnih postova od dvojice forumasa. Mrsko mi je traziti njihove postove, ali to je bio sou. Njih dvojica ce se sigurno prepoznati bez da ih moram citirati
.

Ima onih iz Safetovog lagera koji su govorili da ne moze igrati covjek koji godinu dana igra stopera u slaboj ligi i slabom klubu na poziciji DM-a za reprezentaciju. Ima tu iz sadasnjeg ugla vrlo smijesnih postova od dvojice forumasa. Mrsko mi je traziti njihove postove, ali to je bio sou. Njih dvojica ce se sigurno prepoznati bez da ih moram citirati

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dobili smo zvjer u repki za narednih 10 god minimum .Svaka ti cast Mume
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Dobar Mume..mali je zvjerkica 

Ja sam vidio samo jedan isforsirani pogresan pas!!!Mozambik je napisao/la:Mene je iznenadila preciznost njegovih dugih lopti.
A inace sta mi sa foruma znamo o fudbalu

Mi sa foruma da "skalpamo" tim igrali bi u polufinalu SP-a

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:

Messi i Aguero na aparatima.

Meni je detalj jedan zapeo za oko, prvo poluvrijeme i svira mu sudija faul kod korner zastavice a on popizdio, ja samo cekao kad ce sudiju opaliti.
1946
volio bih da pređe u Lazio, što me ne bi i čudilo jer kod nas stalno dovode igrače s ovih prostora 

- JackTheStripper
- Kontakt:
emir_ je napisao/la:Bešić je još jedan primjer da Pape ne zna đe udara.
Ne seri.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- DonCorleone
- Kontakt:
Mislim da momak konta u pozitivnom smislu za Besica a negativnom za Susica, ali nisam siguranJackTheStripper je napisao/la:emir_ je napisao/la:Bešić je još jedan primjer da Pape ne zna đe udara.
Ne seri.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.