Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

L' Imperator
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la L' Imperator » 16 dec 2011, 19:23

Pozz svima

U zadnje vrijeme mi se stalno pojavljuje Low disk space (Local Disk (C:). Izbrisao sam sve nepotrebno, znaci ostalo mi je samo ono osnovno Google Chrome, Msn..da ne nabrajam vise..,i od igrica samo CS. NeAm vise sta brisati, sta da radim zna li neko? Na Local Disk (D:) imam oko 50 GB Free space.
#samoRudar #zauvijek

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 dec 2011, 20:13

L' Imperator je napisao/la:Pozz svima

U zadnje vrijeme mi se stalno pojavljuje Low disk space (Local Disk (C:). Izbrisao sam sve nepotrebno, znaci ostalo mi je samo ono osnovno Google Chrome, Msn..da ne nabrajam vise..,i od igrica samo CS. NeAm vise sta brisati, sta da radim zna li neko? Na Local Disk (D:) imam oko 50 GB Free space.
Hmmm koliko imas na particiji C slobodne memorije? probaj podjelit patricije ...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 dec 2011, 20:53

nime_tm87 je napisao/la: Hmmm koliko imas na particiji C slobodne memorije? probaj podjelit patricije ...
Sad imam 15 MB slobodne memorije. I sad kad bi izbrisao npr. Counter Strike bilo bi mi oko 500 MB free space. Sutra vec bi mi opet spalo na 5,10, 15 MB. Sve sam izbrisao, al' djaba. Samo se ponavlja tako :?
#samoRudar #zauvijek

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 dec 2011, 21:07

L' Imperator je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: Hmmm koliko imas na particiji C slobodne memorije? probaj podjelit patricije ...
Sad imam 15 MB slobodne memorije. I sad kad bi izbrisao npr. Counter Strike bilo bi mi oko 500 MB free space. Sutra vec bi mi opet spalo na 5,10, 15 MB. Sve sam izbrisao, al' djaba. Samo se ponavlja tako :?
desni klik na lokal disk> properties>disk clean up>oznaci sve to i ocisti

EsoKimba
Kontakt:

Post Postao/la EsoKimba » 16 dec 2011, 21:32

imam stariji komp Pentium 3,od neki dan mi se pocelo desavati nesto cudno.Naime prilikom paljenja komp taman kada treba da se pojavi onaj ekran plavi gdje velikim slovima pise Welcome komp se restartuje i opet sve ponovo.Prije nekoliko dana (dok je radio normalno) odjednom nesto zablokira i morao sam ga iskljuciti rucno(klackalica gumb s pozadine centralne) i odtad mi se ovo desava,mislim da je to razlog problema :(
:P

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 16 dec 2011, 21:35

L' Imperator je napisao/la:
Imao sam isti problem,isao sam disk cleanup . ali bi se opet popunilo nakon par dana.Prebacijo sam osnovnu particiju na D i rijesio problem

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 dec 2011, 22:18

redovno cistite, nema to veze, sta vi radite kad vam se to napuni brzo, ili imate hdd malog kapaciteta
EsoKimba je napisao/la:imam stariji komp Pentium 3,od neki dan mi se pocelo desavati nesto cudno.Naime prilikom paljenja komp taman kada treba da se pojavi onaj ekran plavi gdje velikim slovima pise Welcome komp se restartuje i opet sve ponovo.Prije nekoliko dana (dok je radio normalno) odjednom nesto zablokira i morao sam ga iskljuciti rucno(klackalica gumb s pozadine centralne) i odtad mi se ovo desava,mislim da je to razlog problema :(
pao sistem, dizi novi :)

EsoKimba
Kontakt:

Post Postao/la EsoKimba » 16 dec 2011, 22:43

QUARESMA 18<<< je napisao/la:redovno cistite, nema to veze, sta vi radite kad vam se to napuni brzo, ili imate hdd malog kapaciteta
EsoKimba je napisao/la:imam stariji komp Pentium 3,od neki dan mi se pocelo desavati nesto cudno.Naime prilikom paljenja komp taman kada treba da se pojavi onaj ekran plavi gdje velikim slovima pise Welcome komp se restartuje i opet sve ponovo.Prije nekoliko dana (dok je radio normalno) odjednom nesto zablokira i morao sam ga iskljuciti rucno(klackalica gumb s pozadine centralne) i odtad mi se ovo desava,mislim da je to razlog problema :(
e ****, :( ,al u svakom slucaju hvala

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 dec 2011, 23:14

QUARESMA 18<<< je napisao/la:redovno cistite, nema to veze, sta vi radite kad vam se to napuni brzo, ili imate hdd malog kapaciteta
što ba džaba pališ raju, nije im pao sistem već je PC prestao radit na tom sistemu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

samojuve
Kontakt:

Post Postao/la samojuve » 16 dec 2011, 23:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:trebalo bi i da tu bude
slika
imam to sve al na dvije tipke nije tako sastavljeno,al pokusat cu hvala ti puno ;) ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 dec 2011, 23:43

samojuve je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:trebalo bi i da tu bude
slika
imam to sve al na dvije tipke nije tako sastavljeno,al pokusat cu hvala ti puno ;) ;)
ako ti nije dobro odgovorio evo ti print screen
Dragon Town

EsoKimba
Kontakt:

Post Postao/la EsoKimba » 17 dec 2011, 00:23

"you may be a victim of software counterfeiting" je nekakvo upozorenje u obliku plave zvijezde na alatnoj traci,sta bi to trebalo znaciti? :?

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 dec 2011, 00:32

EsoKimba je napisao/la:"you may be a victim of software counterfeiting" je nekakvo upozorenje u obliku plave zvijezde na alatnoj traci,sta bi to trebalo znaciti? :?
Probaj sa ovim,a isključi automatic updates trajno.
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin ... eWGA.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 dec 2011, 14:09

Do čeg' je pa mi kad gledam filmove i ubacim prijevod, ono gdje su slova "šđžćč" itd samo kvadratići stoje, a kad prebacim na laptop sve je ok i prikazuje navedena slova, isti je player, isto sve?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

EsoKimba
Kontakt:

Post Postao/la EsoKimba » 18 dec 2011, 14:13

Oxygen je napisao/la:
EsoKimba je napisao/la:"you may be a victim of software counterfeiting" je nekakvo upozorenje u obliku plave zvijezde na alatnoj traci,sta bi to trebalo znaciti? :?
Probaj sa ovim,a isključi automatic updates trajno.
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin ... eWGA.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala druze pomoglo je :D

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 dec 2011, 19:38

adnan_nanda je napisao/la:Našao sam druže, al' ne može nikako sve da ih očisti, ostane nekoliko i na njima stoji pola sata, a gore ide ona linija desno lijevo, a vidi se da bezze hoda :mrgreen: ne znam da li da pokušam instalirat ove što si mi postavio iako to nije sve očistilo. :? joj jesam ja komplikovan. :)
moraš to odraditi u safe modu. upali pc i drži pritisnuto f8, zatim izaberi safe mode i onda očisti te drajvere.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 19 dec 2011, 01:24

Imam problem sa gledanjem videa na Internetu. Npr. na Youtubu sam zbog spore konekcije kada hoću da pregledam neki duži video čekam da se napuni bar 2 minute.Ali sada nakon što pritisnem play on neće dalje da se puni. U čemu je problem?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 dec 2011, 03:01

adnan_nanda je napisao/la:Do čeg' je pa mi kad gledam filmove i ubacim prijevod, ono gdje su slova "šđžćč" itd samo kvadratići stoje, a kad prebacim na laptop sve je ok i prikazuje navedena slova, isti je player, isto sve?
Control Panel -> Region and Language

Tab Administrative -> Change System Locale

Restartuj racunar i to je to.
#divovi

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 dec 2011, 18:16

Pozdrav, imam problema sa antivirusom..
Istekla mi je licenca za avastov antivirus na laptopu...ta licenca je uredno placena prije godinu dana i sad me zanima jel trebam opet placati da bih dobio ovaj licenc key koji mi trazi...na jednom forumu sam pročitao kao samo da se javim tamo na avastovu stranicu i oni ce mi taj key poslati na mail...
hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 20 dec 2011, 19:02

pintol_TM87 je napisao/la:Pozdrav, imam problema sa antivirusom..
Istekla mi je licenca za avastov antivirus na laptopu...ta licenca je uredno placena prije godinu dana i sad me zanima jel trebam opet placati da bih dobio ovaj licenc key koji mi trazi...na jednom forumu sam pročitao kao samo da se javim tamo na avastovu stranicu i oni ce mi taj key poslati na mail...
hvala

Pa naravno da moras platit licencu ako je istekla :lol:
Zasto ne koristis Avast Free antivirus,zasto placas bezveze jer ti ne treba nisat bolje/vise od toga?
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW, Rigoletto, rishovski, Venom i 21 gost.