Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

raul-zakon
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la raul-zakon » 11 sep 2011, 01:08

jel moze neko postavit ovdje gol i prilike posto nisam gledao? Hvala!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2011, 01:15

raul-zakon je napisao/la:jel moze neko postavit ovdje gol i prilike posto nisam gledao? Hvala!
Evo,izvoli ;)
[youtube][/youtube]
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 11 sep 2011, 01:21

Adi_Zepce je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:jel moze neko postavit ovdje gol i prilike posto nisam gledao? Hvala!
Evo,izvoli ;)
[youtube][/youtube]
Zahvaljujem jos jednom ! ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 sep 2011, 21:16

Da hoce taj Soldado proradit i protiv Genk-a.Odbrana im je losa,dok su sismisi napadacki snazni.Pukla je dvica na kladi,zato ovo zborim.
Chelsea F.C.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 sep 2011, 23:02

Blue_He4rt je napisao/la:Da hoce taj Soldado proradit i protiv Genk-a.Odbrana im je losa,dok su sismisi napadacki snazni.Pukla je dvica na kladi,zato ovo zborim.
E moj druze nista od tvoje dvice :cry:
Jos nmg sebi doci da udarac Ramia nije zavrsio u golu :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 sep 2011, 23:42

Adi_Zepce je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:Da hoce taj Soldado proradit i protiv Genk-a.Odbrana im je losa,dok su sismisi napadacki snazni.Pukla je dvica na kladi,zato ovo zborim.
E moj druze nista od tvoje dvice :cry:
Jos nmg sebi doci da udarac Ramia nije zavrsio u golu :roll:

Nema veze i Zenit je svoje odradio :evil: Ocekiv`o sam stvarno da Valencia samelje Belgijance i mnostvo golova a ono ni jedno ni drugo :) Da ste 3 uzeli mogli ste iskoristit poraz Apotekara.
Chelsea F.C.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 sep 2011, 00:25

Valencia je večeras odigrala veoma dobro (ili je Genk bio toliko loš) i mogu žaliti što nisu uzeli tri boda , da su ušle one škarice mislim P.Hernandeza ako se ne varam bio bi gol kola. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 sep 2011, 09:04

Valensija jedno od vecih razocarenja sinoc, 0:0 fujj
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 14 sep 2011, 09:21

moj tiket od sinoc:

chelsea - bayer 1,
dortmund - arsenal x2,
olymp - marseille x2,
porto - shakhtar 1,
plzen -bate 1x,
apoel - zenit 2.5+
barca - milan 2.5 +
genk - valencia 2

znaci, em su mi moji skratili zivot za godinu, em su me **** za 70km...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2011, 18:10

Jel ima istine u tome da u zimskom prelaznom roku stize Alberto Lora iz Hihona.On je koliko sam video najstandardniji igrac Hihona.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 sep 2011, 20:27

Sada morate slaviti protiv Chelsea na Mestalli , tim prije jer mislim da Leverkuzen nece sebi dopustiti gubitak bodova protiv Genka . Naravno utakmica protiv apotekara ce odluciti drugog putnika iz ove grupe. Ipak mislim da ste dosta kvalitetniji od Leverkuzena ali njemacke ekipe ne leze vam bas u poslednje vrijeme.:?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 sep 2011, 22:52

Tribalian je napisao/la:Jel ima istine u tome da u zimskom prelaznom roku stize Alberto Lora iz Hihona.On je koliko sam video najstandardniji igrac Hihona.
Ma to su po meni za sada jos samo spekulacije,kao sto se prica da bi Van der Wiel mogao u Valenciu.
Postoje neke informacije o tome,ali jos nisu sigurne ;)
juznjak> je napisao/la:Sada morate slaviti protiv Chelsea na Mestalli , tim prije jer mislim da Leverkuzen nece sebi dopustiti gubitak bodova protiv Genka . Naravno utakmica protiv apotekara ce odluciti drugog putnika iz ove grupe. Ipak mislim da ste dosta kvalitetniji od Leverkuzena ali njemacke ekipe ne leze vam bas u poslednje vrijeme.:?
Slazem se sa ovim sto si napisao,ako budemo u napadu dobri mozemo do pobjede nad Chelseom jer nam je sinoc napad bio jako los.

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 18 sep 2011, 22:38

lijep vikend...dobismo u Gijonu 1-0, veceras me Levante ugodno iznenadi...usamljeni na vrhu, cekamo Barcelonu u srijedu u 22h... AMUNT VALENCIA
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 19 sep 2011, 14:05

amadeus21 je napisao/la:lijep vikend...dobismo u Gijonu 1-0, veceras me Levante ugodno iznenadi...usamljeni na vrhu, cekamo Barcelonu u srijedu u 22h... AMUNT VALENCIA
ceka vas sad pakleno krstenje morate bit na 120% za pozitivan rezultat protiv barce ali vjerujem da ce to biti tvrda tekma iako je barca favorit nije to neka sad astronomska razlika u kvalitetama ali ...

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 21 sep 2011, 15:32

Trener Valencije Unai Emery objavio je listu od 19 nogometaša na koje će večeras računati u duelu protiv Barcelone.
Najvažnije vijest je svakako da će prvi golgeter "Šišmiša" Roberto Soldado večeras biti spreman za meč protiv Barcelone.
Emery sa spiska nogometaša na koje će večeras računati izostavio je Barragana,Pareja,R.Costu,Dealberta,te povrijeđenog Topala.
Spisak:
Vratari: Guaita, Alves,
Defanzivci: Miguel, Bruno, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba, Mathieu, Maduro
Vezni red: Tino Costa, Éver, Piatti, Pablo, Canales,Albelda
Napad: Jonas, Soldado, Aduriz

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 21 sep 2011, 22:40

kolko ih samo sudije stite...CIGANI!!! ne zna se koji su gori, il oni il real...fuj fuj fuj
AMUNT VALENCIA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 sep 2011, 22:49

amadeus21 je napisao/la:kolko ih samo sudije stite...CIGANI!!! ne zna se koji su gori, il oni il real...fuj fuj fuj
Treba bit posten i priznati,.. Rami je kod rezultata 1:1 zasluzio drugi zuti i penal za Barsu. Da je to sudija svirao ova tekma bi bila gotova.

Poslije je siljio za Barsu,..

Al' Baho je tragicar. Covjek se pogubio. Ne zna sta vidi, a jos manje sta govori :mrgreen: :lol: .

Sta profula Soldado :x :evil: . Samo da ih ovo ne bude kostalo,..

Inace, Soldado radi odlican posao, ne dozvoljava Barsinim stoperima da razviju igru (ubacuje se izmedju njih),.. Krilni igraci takodje odlicno izlaze na bekove i ne dozvoljavaju lagan prenos lopte do veznog reda. Isto se moze reci za vezni red kojem je pos'o znatno olakasan radi odlicne igre Soldada i krilni igraca. Ovo je prava formula za Barsu. Samo im se ovako moze suprostaviti,.. Agresivnim presingom na odbranu. To pisem od kako sam na forumu :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 21 sep 2011, 22:51

Cestitam vam na prikazanoj igri, RAZVALILI STE NAS !!!

Svaka cast ljudi, sa tako malim budzetom i problemima u upravi (ne znam dal se to rijesilo) vi ste na celnoj poziciji ispred takvih europskih velikana! Veceras i ako pobjedite nece biti nezasluzeno...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 21 sep 2011, 22:54

Valencia igra savrseno.Svaka im cast,pogotovo Soldadu koji ima ogromnu ulogu u zaustavljanju Barcine igre,a tek Albelda i Mathieu.Samo nastavit ovako i ne ici na ovaj rezultat,ne daj boze,vec grist jos vise i ganjat treci gol.
Mogu to.Da Valdez nije dirno onu loptu pri ubacaju a koju ju kasnije Soldado promasio,i ona bi usla u mrezu.
Sretno zmajevi!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 sep 2011, 23:00

Valjda vam je sada jasno zasto toliko dizem na Banegu ;)

Ne znam jel ovaj Mathiu igra za repku ,ajde Evra je bolji igrac ali Clishy ? Nema teorije .
Steta zbog one prilike Soldada ,ali nije tu nista mogao ,jednostavno lopta ga je pogodila a i ovaj se nije nadao...cini mi se.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.