Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

patriota44
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la patriota44 » 10 jan 2010, 12:51

Mislim da je Arnautović ipak reprezentativac austrije a ne švice ;)[/quote][/quote]

Pogresio sam igra za Austriju igrao je protiv Srbije u Becu...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 jan 2010, 13:05

tony-mortale je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Heh, Inter kao Inter, vadi se u zadnjim minutama... :) Tako i treba, treba da pobjeđuju i neka, svaka čast, ipak je ovo Italija i ovoliko golova i prekreta na jednoj tekmi nije mala stvar... Bravo...

A vidim da se falite sa godinama u timu, pa joj, svi vaši igrači mogu komotno bit očevi Arsenavim igračima :) hehe
a arsenalu pogotovo svi klubovi zavide jer ta količina trofeja koja se prosto slijeva u njihove vitrine svake godine je ogromna :lol:
znači ko ima najmlađi tim odma mu treba sve trofeje uručiti jer glupo je da se čeka da se odigra cijela sezona kad je to izgleda najvažnije

hahhahahahhahahahh.. ma pusti hordu, samo dolazi i provocira.. hvali se nekakvom djecom koja na kraju godine samo sto nisu otisla.. Fabregas im najbolji igrac, lik samo sto nije potpisao sa Barcom.. engleski Ajax..

@alen_kardec nisam mislio da je tvoj komentar patetican, vec onog sto je pisao da je Juve namjestao tokom 80-ih.. ;)

a nesta samo da kaže da želi igrati u jar-u ima zagarantovano mjesto u prvom timu italije)
samo moze sjediti na klupi sa Legrom.. Chiellini - Canna je tandem koji Lippi uigrava za SP.. nije Canna slucajno dosao u Juve :roll:

razlika izmedju Milana - Juventusa jeste, vama se igra zasniva na penzionerima i Patu, dok su nama glavni pokretaci Diego, Melo, Sissoko i Marchisio.. naravno i Camo, ali je on ostario..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 jan 2010, 13:27

nervirate me fkt kad pisete o Milanu kao o nekom starackom domu. tako ste i pricali 2007 pa smo ponizile te engleske "gigante" tipa united i liverpool. i nek ide svako u svoju avliju pogotovo ti guuners nesto previse pises o milanu da mozda ne navijas za njih.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 jan 2010, 13:50

Najiskrenije se nadam da Cannavaro nece igrati na Svjetskom. Toliko :P
Support Velez, It's logical! ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 jan 2010, 14:04

Mont0 je napisao/la:Najiskrenije se nadam da Cannavaro nece igrati na Svjetskom. Toliko :P
kako nece igrati kad je on kapiten..? ja bi volio da vrati Tottia i Del Piera..

Buffon
Zambrotta - Chiellini - Canna - Grosso ( mada bi ja stavio Criscita )
Camoranesi - De Rossi - Pirlo - ?
Totti
Iaquinta

- ovo gdje je upitnik fkt. nemamo ni jednog dobrog igraca.. mozda kada bi Seba ufatio formu on bi tu mogao uletiti, jer pozicija krila je njegova prirodna.. + dobro se poznaje sa vecinom igraca pa bi mu bilo lakse igrati.. ili staviti Marchisia koji redovno igra u Juventusu tu poziciju.. ugl. ponovit ce se ItalJuve sto meni nije nikako drago, previse je Lippi zapeo za nase igrace.. :roll:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 jan 2010, 14:10

daffy je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Najiskrenije se nadam da Cannavaro nece igrati na Svjetskom. Toliko :P

Buffon
Totti
Iaquinta

- ovo gdje je upitnik fkt. nemamo ni jednog dobrog igraca.. mozda kada bi Seba ufatio formu on bi tu mogao uletiti, jer pozicija krila je njegova prirodna.. + dobro se poznaje sa vecinom igraca pa bi mu bilo lakse igrati.. ili staviti Marchisia koji redovno igra u Juventusu tu poziciju.. ugl. ponovit ce se ItalJuve sto meni nije nikako drago, previse je Lippi zapeo za nase igrace.. :roll:
moze pokusat i sa balotellijem na stranu i mozda Di Nataleom ali gdje pise da ce igrat tu formaciju?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 jan 2010, 14:14

ma ne pise, nego ja to otprilike..

sto se tice Balotellija on ti je novi Cassano.. zasto Cassano ne igra? radi svog ponasanja.. tako da vjerujem, dok je Lippija na klupi nema Super Mariju igranja u repki.. bravo, zaboravio sam Di Natalea.. on je igrao odlicno na pocetku u Udinama, ali povreda.. jbga.. uglavnom, za Italiju na sp!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 jan 2010, 14:28

Ja samo kazem da se nadam da Cannavaro nece igrati, moje misljenje i moje simpatije, nista vise :) Nije to onaj Cannavaro od prije 4 godine, kao ni pola drugih, gore nabrojanih.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 10 jan 2010, 15:35

daffy je napisao/la:

Buffon
Totti
Iaquinta
Cuj Iaquinta u napadu :lol: :lol: :lol: , pa Quaglia je za njega Ronaldo stari....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jan 2010, 15:46

cappy je napisao/la:
daffy je napisao/la:

Buffon
Totti
Iaquinta
Cuj Iaquinta u napadu :lol: :lol: :lol: , pa Quaglia je za njega Ronaldo stari....
mi bar imamo talijane za razliku od nekih :lol: a iaquinta je dobar igrac uostalom ne bi bio standardan u reprezentaciji da ima boljeg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 jan 2010, 16:15

sarajlija89 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la: inter možda teže od očekivanog, ali ako je neko očekivao da će siena koja je zadnja uzeti bod(ove) interu je nepopravljivi optimista
vjerovatno nisi gledo utakmicu....mozda bi se zapito ko je prvi a ko posljednji na tabeli....cista sreca i nista vise
Trebao si samo jos reci da je Inter igrao u totalno izmjenjenom sastavu sto zbog dosta povreda, sto zbog afrikanaca koji su otisli. Previse igraca koji nisu sastavili NI JEDNU utakmicu zajedno.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 jan 2010, 16:54

Mont0 je napisao/la:Ja samo kazem da se nadam da Cannavaro nece igrati, moje misljenje i moje simpatije, nista vise :) Nije to onaj Cannavaro od prije 4 godine, kao ni pola drugih, gore nabrojanih.
nije, ali nema boljeg.. tj. ima Chiellini i to je to.. mada bi ja probao i Ranocchiju sa Chiellinijem..

@sarajlija pusti ove interiste.. krivo im jer nemaju ni jednog igraca u repki Italije.. mozda prvi bude Balotelli :lol: :lol: .. Iaquinta je zmaj i uvijek ce Lippiju biti ispred svih napadaca Italije..

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jan 2010, 17:00

70'Castillo J. I. usao umjesto Donadel M.
74'dao GOL
80'Castillo J. I. CRVENI haha ....dobro je imam jos nade na kladionici ...radi njih :mrgreen:
A C A B !

j.rajkic
Kontakt:

Post Postao/la j.rajkic » 10 jan 2010, 18:16

ima li negdje prenos veceras

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 jan 2010, 18:18

j.rajkic
Kontakt:

Post Postao/la j.rajkic » 10 jan 2010, 18:21

to brate. samo forza milan

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 jan 2010, 18:25

Emir_ZENICA je napisao/la:70'Castillo J. I. usao umjesto Donadel M.
74'dao GOL
80'Castillo J. I. CRVENI haha ....dobro je imam jos nade na kladionici ...radi njih :mrgreen:
Namjerno napravio crveni, fakat :shock: I kad je zabio gol, htio je golmana pogoditi, stari navijac Barija taj Castillo :P

Drama utakmica danas na Franchiju, najslabije ime sudija Gervasoni, koji je imao nekoliko sumnjivih odluka, na stetu/korist oba tima.
daffy je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Ja samo kazem da se nadam da Cannavaro nece igrati, moje misljenje i moje simpatije, nista vise :) Nije to onaj Cannavaro od prije 4 godine, kao ni pola drugih, gore nabrojanih.
nije, ali nema boljeg.. tj. ima Chiellini i to je to.. mada bi ja probao i Ranocchiju sa Chiellinijem..
Pa trenutno ima nekoliko igraca koji su u boljoj formi od Cannavara, no, o tom potom, nadam se da mi Lippi nece upropastiti ljeto ispadanjem u grupnoj fazi :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 jan 2010, 18:34

ako neko hoće da gleda noćas utakmicu a da mu stream ne puca i da ne mora slušati arapske kineske i sl. komentatore najbolja opcija je registrovati se na neku online kladionicu i uživati u extra slici uz komentare većinom na engleskom+ nikad ne puca, kad već nijedna tv kuća ne prenosi, bitno je da gledamo volverhempton-bolton i svaku utakmicu reala u sezoni
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jan 2010, 18:39

tony-mortale je napisao/la:ako neko hoće da gleda noćas utakmicu a da mu stream ne puca i da ne mora slušati arapske kineske i sl. komentatore najbolja opcija je registrovati se na neku online kladionicu i uživati u extra slici uz komentare većinom na engleskom+ nikad ne puca, kad već nijedna tv kuća ne prenosi, bitno je da gledamo volverhempton-bolton i svaku utakmicu reala u sezoni
na b-win moras imati makar 0,5 eu da bi gledao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 jan 2010, 18:41

Nadam se dobroj utakmici veceras, jer ipak je ovo duel dva najveca tima u Italiji. Meni mirise na remi, mada to ni jednoj ekipi ne odgovara. Steta sto je veliki broj povrijedjenih kod obje ekipe.
Milan mi trenutno djeluje jaci, mada cu malkice, zbog Bracike :P drzati palceve Staroj Dami.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.