@kumkalesic,
Eh, tu ti ne mogu pomoci. Aguera je prosle godine skoro svako imao (i Sancheza). Prednost pravis (ali i sustizes zaostatak, naravno) zahvaljujuci igracima poput Kija, Berahina, Downinga, Waltersa, Betranda... O proslogodisnjem Kaneu da ne pricam. Elem, pravila naravno nema sto se tice toga. Sigurno da cu u ekipi imati veznjake koji igraju napadace ili imaju svu slobodu (Hazard, Walcott, Mane, Sanchez...). Oni su pravo zlato. Znam, nisam ti rekao nista novo, ali jbg. Znas i sam da nema nikakvih pravila. Ne mora znaciti da ce zvijezde ispostovati, ne mora znaciti da ce oni koji nose manje timove (odnosno, koji su nosili u prethodnom periodu) biti u odlicnoj formi. Opet je sreca neizostavni faktor.
Sigurno cu promijeniti ekipu do pocetka, ali evo trenutno ovih nekih mojih zvijezda: Hazard, Rooney, Aguero, Walcott, Cech, Azpilikueta, Coleman, Henderson. Tu su jos Ki, Mane, Cabaye, Mitrovic, Matic, Wanyama (prejeftin, must buy), Clyne, Berahino, Williams...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”