Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

hanniz
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la hanniz » 08 jun 2013, 18:38

Ima li ko neki dnevni/sedmični program za dobijanje trbušnih mišića? Šta jesti, koliko jesti, jesti poslije/prije treninga, šta trenirati, koliko trenirati itd. Ajd' raja pomagajte, nije da meni treba, al ako je lahko mogao bi i ja početi. :) :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 jun 2013, 00:26

hanniz je napisao/la:Ima li ko neki dnevni/sedmični program za dobijanje trbušnih mišića? Šta jesti, koliko jesti, jesti poslije/prije treninga, šta trenirati, koliko trenirati itd. Ajd' raja pomagajte, nije da meni treba, al ako je lahko mogao bi i ja početi. :) :lol:
fataj se HIIT treninga ;) i radi vježbe koje pokreću trbušni dio.
Nisu to samo trbušnjaci, ima i sklekova, al moraš stisnut trbuh, pa onda vjezbe rotacije..kad radiš trbušnjake drzis ruke iznad glave s laktovima izbacenim, pa desnim laktom diras lijevo koljeno, lijevim desno...
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2013, 02:02

http://www.building-body.com/Kako-do-sa ... njaka.html

Lično su meni presmiješni tipovi koji su tanki kao grana ruka 30-tak malo viša i imaju kao trbušnjake. Meni se to gadi, ali eto to je moje lično mišljenje.

Uspjeh je imati 40+ ruku i trbušnjake :)

Genetika pomaže velikoj većini, no nisu svi te sreće.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2013, 17:38

Sasvim dovoljno 8-)

slika

slika

Evo dobre genetike
http://1.bp.****/-3jq4WEs5jck/T ... 10-724.jpg

b l o g s p o t

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 11 jun 2013, 08:55

Amoxicillin je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Ima li ko neki dnevni/sedmični program za dobijanje trbušnih mišića? Šta jesti, koliko jesti, jesti poslije/prije treninga, šta trenirati, koliko trenirati itd. Ajd' raja pomagajte, nije da meni treba, al ako je lahko mogao bi i ja početi. :) :lol:
fataj se HIIT treninga ;) i radi vježbe koje pokreću trbušni dio.
Nisu to samo trbušnjaci, ima i sklekova, al moraš stisnut trbuh, pa onda vjezbe rotacije..kad radiš trbušnjake drzis ruke iznad glave s laktovima izbacenim, pa desnim laktom diras lijevo koljeno, lijevim desno...
Ok, hvala što si mi pomogao. :)

Ja sam ovako razmišljao, ujutru na trčanje (30min-1h), kasnije malo basketa (oko 1h), zatim na biciklo (30min) i onda uveče par vježbi kod kuće (sa youtubea nađem). Uz to izbaciti nepoželjnu hranu, znači pravilno se hraniti (vidio sam šta je poželjno za jesti). Pa eto, ako ima ko iskusnije, nek mi kaže valja li ovo, i ako ima par savjeta. :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 jun 2013, 16:21

nisam trenirao mjesec dana kako treba i sinoc odradim trening. mucim se sa kilazama koje su mi prije bile smijesne. ofalio sam podobro jbt. :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 jun 2013, 17:12

hanniz je napisao/la: Ja sam ovako razmišljao, ujutru na trčanje (30min-1h), kasnije malo basketa (oko 1h), zatim na biciklo (30min) i onda uveče par vježbi kod kuće (sa youtubea nađem). Uz to izbaciti nepoželjnu hranu, znači pravilno se hraniti (vidio sam šta je poželjno za jesti). Pa eto, ako ima ko iskusnije, nek mi kaže valja li ovo, i ako ima par savjeta. :D
:) Trčanje pa odma basket, muči tijelo za rezultate, i bavi se fazonom sprint-šetnja-sprint-šetnja..kardio samo takav...
možeš odraditi i ovako..sprint 50%, slijdeći 60 pa sve tako do 100% na udaljenost od 20-30 metara..kratki stintovi :)

izbaci gazirano, grickalice (jbg tesko je xd) i jedi povrće te provjereno meso ;)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 jun 2013, 18:15

Haj ove preparatlije, pomozite :D :D
Koji je dobar Fat Burner, gdje ima uzeti i koliko se otprilike krecu, ne treba mi za teretanu, vec ovako kad idem na voznju biciklom, basket, trcanje, da malo "poguram" to skidanje sala :D

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 jun 2013, 18:40

Momci moze prijedlog dobra vjezba za prsa da se prosire malo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 jun 2013, 18:47

BadrHari je napisao/la:Momci moze prijedlog dobra vjezba za prsa da se prosire malo.
razvuci kukama, mani se teretane :mrgreen:

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 11 jun 2013, 22:12

Amoxicillin je napisao/la:
hanniz je napisao/la: Ja sam ovako razmišljao, ujutru na trčanje (30min-1h), kasnije malo basketa (oko 1h), zatim na biciklo (30min) i onda uveče par vježbi kod kuće (sa youtubea nađem). Uz to izbaciti nepoželjnu hranu, znači pravilno se hraniti (vidio sam šta je poželjno za jesti). Pa eto, ako ima ko iskusnije, nek mi kaže valja li ovo, i ako ima par savjeta. :D
:) Trčanje pa odma basket, muči tijelo za rezultate, i bavi se fazonom sprint-šetnja-sprint-šetnja..kardio samo takav...
možeš odraditi i ovako..sprint 50%, slijdeći 60 pa sve tako do 100% na udaljenost od 20-30 metara..kratki stintovi :)

izbaci gazirano, grickalice (jbg tesko je xd) i jedi povrće te provjereno meso ;)
Hvala tebi @amox a posebno hvala @redsu, koji mi je sve fino na pp objasnio. :) Definitivno najbolji forumaš, ali šteta što ne piše često kao prije. :(
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2013, 22:17

JHam je napisao/la:Haj ove preparatlije, pomozite :D :D
Koji je dobar Fat Burner, gdje ima uzeti i koliko se otprilike krecu, ne treba mi za teretanu, vec ovako kad idem na voznju biciklom, basket, trcanje, da malo "poguram" to skidanje sala :D

Uzmi BCAA i to je to. Izjutra na prazan stomak 10 grama i onda lagano hodanje, trčanje, biciklo 40-tak minuta. Tako ćeš najprije izgubiti na kg.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 jun 2013, 14:29

JHam je napisao/la:Haj ove preparatlije, pomozite :D :D

Ako vec trazis ,evo ti jedan.

MUSCLETECH

PERFORMANCE SERIES

HYDROXYCUT HARDCORE ELITE

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 13 jun 2013, 10:24

Pozdrav strucnjaci !
Interesuje me ako neko zna neke vjezbice efikasne kucne vjezbice sa 2 - 3 tega od 5 , 7.5 , 10 kg neka mi javi cisto radi odrzavanja spremnosti i toga do pocetka nove sezone . Naravno ja praktikujem trcanje svaki dan , eh sad samo jos neke te kucne vjezbice ( osim sklekova i trbusnih to vec ja znam ) . :D Eto hvala unaprijed :)
Tako blizu, a tako daleko.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2013, 13:30

stolica :arrow: biceps,ramena stojeci mozes trizeps,biceps,ramena,imas dosta opcija :!:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 jun 2013, 15:15

Imaš na http://body.ba/bodybuilding/trening-i-v ... cicama/285" onclick="window.open(this.href);return false; dužu listu vježbi sa bučicama.
Pošto nemaš 2 ista tega, ne možeš raditi potisak i razvlačenje za prsa i još neke vježbe, ali kod ovih drugih možeš jednu pa drugu stranu.

Triceps
slika
slika
slika

Ramena
slika
slika

Leđa
slika

Biceps
slika
slika

Možeš raditi listove tako što stojiš npr. samo na lijevoj nozi, sa tegom u lijevoj ruci i dižeš se na prste
100% sportski i krajnje opušten potpis

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 13 jun 2013, 22:12

Kako da se riješim sala (il sta je vec) na stomaku xD..imam 75 kg,a stomak je onako napuhan heheh...imal kakav recept za to :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jun 2013, 23:20

Trčat, biciklo, plivanje
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 13 jun 2013, 23:27

:mrgreen:

slika
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 14 jun 2013, 00:59

uschtipak je napisao/la::mrgreen:

slika
slika

8-)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.