EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Francuska ne bi nista rijesila tom pobjedom ako mi uzmemo i Rumune i Albance imat ce 3 boda vise ako se ne varam ? Oni ce kiksnut jos 1 mec 100 % !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ja se najmanje brinem za Francuze, pa oni "moraju" da igraju na EP !CoDe je napisao/la:Francuska ne bi nista rijesila tom pobjedom ako mi uzmemo i Rumune i Albance imat ce 3 boda vise ako se ne varam ? Oni ce kiksnut jos 1 mec 100 % !
Sredidt ce to Platini, kao i svake godine - a BiH ce to da osjeti na svojoj kozi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Barca u srcu
- Kontakt:
Tako je. Ne trebamo se nadati prvom mjestu, ipak je to rezervisano za Francusku, a i realno, ljudi su bolji od nas, još ćemo s njima igrati u gostima. Tu kada bi remi izvukli (što se vjerovatno neće desiti), trebali bi biti prezadovoljni.Elegant je napisao/la:Ja se najmanje brinem za Francuze, pa oni "moraju" da igraju na EP !CoDe je napisao/la:Francuska ne bi nista rijesila tom pobjedom ako mi uzmemo i Rumune i Albance imat ce 3 boda vise ako se ne varam ? Oni ce kiksnut jos 1 mec 100 % !
Sredidt ce to Platini, kao i svake godine - a BiH ce to da osjeti na svojoj kozi !
Francuska prva a mi se trebamo boriti sa drugo mada mislim da če Bjelorusi pasti do kraja kvalifikacija isto kao i Albanci dakle treba nam bod protiv Rumuna i to je to.
Bjelorusija - Luxemburg
Na Areni 1 - ko zeli da gleda.
Na Areni 1 - ko zeli da gleda.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ne kontam kako su ovi Bjelorusi mogli dva puta ostati nepobjedjeni protiv Francuza, a ovako igraju protiv Luxemburga 

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 jun 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jao sta promasise Bjelorusi 

Zato sto su reprezentacija koja gine za svaku loptu i igraju srcem. Mene vise impresionira kako Crna Gora dosad nije porazena, na Wembley-u 0-0 odigrali. Ja sam 90 % siguran da mozemo svaku reprezentaciju dobiti ako igramo svoju igru, cim se postavi malo defanzivnija postava i kad pokusavamo nesto kontrama mi se raspemo, ubije nas svaka reprezentacija tako. A kad igramo svoju igru brzih paseva na sredini onda nam niko nista ne moze, cim to Susic shvati na konju smo.Goalgetter je napisao/la:Ne kontam kako su ovi Bjelorusi mogli dva puta ostati nepobjedjeni protiv Francuza ..
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da hoce zavrsit 0:0 , bombona.BegAx je napisao/la:Jao sta promasise Bjelorusi
-
- Kontakt:
ova Bjelorusija je ko **** od ekipe..i kad gledam ovaj Lux nije mi jasno kako smo im mi dali 3 komada a da nam ne pridju golu..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
gdje gledasjasko_juve je napisao/la:ova Bjelorusija je ko **** od ekipe..i kad gledam ovaj Lux nije mi jasno kako smo im mi dali 3 komada a da nam ne pridju golu..![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
http://www.fromsportcom.com/v-2/8/80/v-288014.htmlAhmed.S je napisao/la:gdje gledasjasko_juve je napisao/la:ova Bjelorusija je ko **** od ekipe..i kad gledam ovaj Lux nije mi jasno kako smo im mi dali 3 komada a da nam ne pridju golu..![]()
![]()
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
samo bio bi red da im lux uzme bod kad i oni uzimaju na takav nacin drugim..
Luxemburg mnogo bolji od Bjelorusije. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
joj ovaj Da Motta ce ga rusima uvaliti,,covjek je 2-3 kontre istrco samo se malo boji jos koji korak povuci ,,na brzinu je osuta,,
Kraj prvog poluvremena. 0:0
Idemo Lux!
Idemo Lux!

- dr.van nostrand
- Kontakt:
I sporadicni zvizduci za igru Bjelorusije u 1 pol.BegAx je napisao/la:Kraj prvog poluvremena. 0:0
Idemo Lux!
Ima Lux. potencijala da otkine 2 boda domacima ...Djeluju poletno i rastrcano, samo neka nastave tako

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko da ce Lux doci do boda, jer obicno ove male reprezentacije padaju u drugom poluvremenu.
Pesimistican sam glede ove tekme, ali zaista bi nam ucinili uslugu ako bi nekim slucajem uspjeli da odrze Bjeloruse na nuli.
Pesimistican sam glede ove tekme, ali zaista bi nam ucinili uslugu ako bi nekim slucajem uspjeli da odrze Bjeloruse na nuli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lux je prije par godina, i to u kvalifikacijam, dobio ''Biloruse'' u gostima. Jbga, i oni se pobjedom vracaju u borbu za EP. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sudija jedva doceko da pokaze na tacku. Penal ! 1-0 za whiteruse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.