Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Hamo
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Hamo » 03 mar 2010, 20:50

ima li prijenosa ???????????????
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 05 mar 2010, 22:03

Nema TV prenosa

Iako je na sastanku 2. marta u Sarajevu bilo dogovoreno, TV prenosa s "Pecare" ipak neće biti. Prema riječima Josipa Bevande, razlog je navodno tehničke prirode, a iz Euro medije su najavili kako će gledaoci putem malih ekrana najzanimljivije mečeve bh. elite moći pratiti od 18. kola.

Moj komentar je da ovaj Bevanda sere.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 mar 2010, 22:40

Schlager je napisao/la:Nema TV prenosa

Iako je na sastanku 2. marta u Sarajevu bilo dogovoreno, TV prenosa s "Pecare" ipak neće biti. Prema riječima Josipa Bevande, razlog je navodno tehničke prirode, a iz Euro medije su najavili kako će gledaoci putem malih ekrana najzanimljivije mečeve bh. elite moći pratiti od 18. kola.

daj molim te...

sta ima srat...iz uprave su htjeli i ovu tekmu prenositi ali nije tv htjela..jer su vec imali shemu na tv-u posto nisu znali da će uspijeti euromedia potpisati sa svim klubovima opet ugovore...

barem za siroki je sigurno da zeli prijenose
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 mar 2010, 01:13

bordo_momak je napisao/la:a cekaj zar je potpisan ugovor imali neki clanak da procitamo??
na jednom forumu sam naletio da se prenosi od 18.kola kao i dosad..neznam tocno gdje...mozda i ovdje...netko je od borčevaca pisao mislim

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2010, 03:47

Schlager je napisao/la:Nema TV prenosa

Cuj Bevanda sere. :roll: Jedino im Široki daje svima besplatne prijenose, samo da se prenosi i da liga dobiva na nekom znacaju i kvalitetu, i uvijek je bio za ovaj projekt prvi u redu, pa tako i pri potvrdnom odgovoru za ovu polusezonu. Euromedija je ta koja je sama javila da nije u stanju prenositi utakmicu, a Široki Brijeg s tim veze nema niti ima sta skrivati od kamera na svom terenu, za razliku od brojnih.
...Život za Široki...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 mar 2010, 09:20

Siroki je kao stalno za prenose,ali na rijecima.Nekim cudom uvijek nesto iskrsne,i protiv Veleza i protiv Sarajeva,evo sad i protiv Zeljeznicara.....Cak mislim da nijedna njegova utakmica u ovom prvenstvu nije prenosena sa Pecare,dok su Borceve prenosene 3. I ne bi me iznenadilo ni u tom 18 kolu da opet bude Borac-Celik,po cetvrti put ove sezone...
Iz ovoga zakljucujem da Sirokobrijezani imaju izuzetno lukavu upravu,dok je nasa previse naivna...

Jedno je pametovati i imati objasnjenje za svaku situaciju,a cinjenice,kao i broj prenosa su nesto sasvim drugo...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 mar 2010, 12:07

Schlager je napisao/la:Siroki je kao stalno za prenose,ali na rijecima.Nekim cudom uvijek nesto iskrsne,i protiv Veleza i protiv Sarajeva,evo sad i protiv Zeljeznicara.....Cak mislim da nijedna njegova utakmica u ovom prvenstvu nije prenosena sa Pecare,dok su Borceve prenosene 3. I ne bi me iznenadilo ni u tom 18 kolu da opet bude Borac-Celik,po cetvrti put ove sezone...
Iz ovoga zakljucujem da Sirokobrijezani imaju izuzetno lukavu upravu,dok je nasa previse naivna...

Jedno je pametovati i imati objasnjenje za svaku situaciju,a cinjenice,kao i broj prenosa su nesto sasvim drugo...
znas i sam zasto nije bio prijenos protiv Sarajeva, Velez nije imao potpisan ugovor tada,a želju neću objašnjavat po sto puta...

samo to sto dajemo besplatan prijenos dok se svi drugi jadaju da dobivaju malo mnogo govori i pametnome dosta..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 mar 2010, 13:19

Samo domacin organizuje prenos, tako da se nemozes vaditi na "velez nije potpisao"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 13:58

Ja koliko znam i Slavija je davala besplatne prenose,ne znam kakv je slucaj ove sezone.Cak se secam prije nekoliko sezona kada su se do zadnjeg kola borili za tiulu,da su ljudi iz uprave molili BHT da prenose utakmice njihove utakmice besplatno ali tada BHT nije hteo,vec je RTRS prenosio zadnja dva kola iz LUkavice.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 mar 2010, 19:06

Seyo_TM je napisao/la:Samo domacin organizuje prenos, tako da se nemozes vaditi na "velez nije potpisao"...
da istina je da samo domacin,ali valjda si skuzio brate da nisu prenosili ako međusobno igraju oni koji su potpisali i oni koji nisu..samo međusobne tekme potpisnika ugovora su prenošene.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 06 mar 2010, 19:13

Kevin je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Samo domacin organizuje prenos, tako da se nemozes vaditi na "velez nije potpisao"...
da istina je da samo domacin,ali valjda si skuzio brate da nisu prenosili ako međusobno igraju oni koji su potpisali i oni koji nisu..samo međusobne tekme potpisnika ugovora su prenošene.
Kako su onda prenosili Velez - Rudar ?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 mar 2010, 19:36

TNT je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Kako su onda prenosili Velez - Rudar ?
Velez je na kraju potpisao...2 kola prije kraja polusezone koliko se sjecam...
Kevine, nisu samo te tekme prenosili...ako neko moze da se sjeti koga su sve prenosili nek napise...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 06 mar 2010, 19:54

Moj point nije Velez vec Rudar koji nema potpisan ugovor sa Euromediom, i onda su mogli i Siroki - Velez prenositi jer sa tekmom Velez- Rudar pada u vodu teorija da moraju oba kluba biti potpisnik ugovora, zar ner?

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 06 mar 2010, 21:13

TNT je napisao/la:Moj point nije Velez vec Rudar koji nema potpisan ugovor sa Euromediom, i onda su mogli i Siroki - Velez prenositi jer sa tekmom Velez- Rudar pada u vodu teorija da moraju oba kluba biti potpisnik ugovora, zar ner?
Koliko je meni poznato, domacin mora biti potpisnik ugovora za prenos TV prava i on dobija lovu,ali mozda neko ima vise informacija.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 06 mar 2010, 22:24

Mislio sam da je problem samo u klubovima ali i ovi iz Euromedije dobro seru. Pa ima, pa nema prenosa, pa skoro svaki kolo ne prenose stvarno najjaču utakmicu nego neke bzvz. Sad bi stvarno trebali prenositi iz ŠB, još im iz kluba izašli u susret,a oni odjednom nisu spremni!?? Kakve su to gluposti?

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 06 mar 2010, 22:28

Marin je napisao/la:Mislio sam da je problem samo u klubovima ali i ovi iz Euromedije dobro seru. Pa ima, pa nema prenosa, pa skoro svaki kolo ne prenose stvarno najjaču utakmicu nego neke bzvz. Sad bi stvarno trebali prenositi iz ŠB, još im iz kluba izašli u susret,a oni odjednom nisu spremni!?? Kakve su to gluposti?
Znaci nije do klubova, sta onda oce ti "euromedija" vjerovatno vise para :?: :?: :|
× Plava krv ispod koze ×

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 mar 2010, 23:42

TNT je napisao/la:Moj point nije Velez vec Rudar koji nema potpisan ugovor sa Euromediom, i onda su mogli i Siroki - Velez prenositi jer sa tekmom Velez- Rudar pada u vodu teorija da moraju oba kluba biti potpisnik ugovora, zar ner?
gledaj..

dok nije Velež potpisao nije se ni prenosilo ako oba kluba nisu potpisnici, pa pogledajte samo koje su tekme prenošene..

e onda je Velež potpisao i valjalo je da se nadoknadi malo njima pa su tu utakmicu prenosili van svega, znaci Rudar nije potpisao..kontate..

to je išlo vanserijski.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 mar 2010, 01:21

Schlager je napisao/la:Siroki je kao stalno za prenose,ali na rijecima.Nekim cudom uvijek nesto iskrsne,i protiv Veleza i protiv Sarajeva,evo sad i protiv Zeljeznicara.....Cak mislim da nijedna njegova utakmica u ovom prvenstvu nije prenosena sa Pecare,dok su Borceve prenosene 3. I ne bi me iznenadilo ni u tom 18 kolu da opet bude Borac-Celik,po cetvrti put ove sezone...

Aj ti lijepo pogledaj tko je uvijek bio prvi da se prenose te utakmice i potpisao ugovor s tom kucom. To ''nekim cudom'' pitaj Euromediju i slicne u cemu je problem. Široki nikad nije rekao da ne zeli kamere na svom stadionu, kao pojedini kandidati za titulu, niti je odbijao da potpise i da jos besplatno te utakmice daje za prijenos dok ostali zele diktirati vlastite uvjete.

Te ''cinjenice'', o kojima pricas, izvoli ih predstaviti cinjenicno, van evidentnog ''meni se Široki ne svidja'' postulata.
...Život za Široki...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 mar 2010, 09:00

Ma nisam ni sumnjao da vi imate uvijek "objasnjenje" za svaku situaciju,bila u pitanju tragedija,neprenosenje utakmica na tv ili plasman u Evropu sa 6. mjesta....kod vas ne postoji rijec samokritika ili nesto u stilu "pa mozda i nismo ni mi bas savrseni",ne vi ste uvijek i u svemu u pravu.....CINJENICA koju trazis,je da vasa NIJEDNA utakmica u dosadasnjem dijelu prvenstva nije prenosena,a ostalo je sve suplja prica,kako tvoje objasnjenje,tako i "velika zelja" uprave Sirokog da se njegove utakmice prenose.

Ali nema veze,necu vise da trosim energiju na gluposti,prelijepo je jutro,odoh na kaficu....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 mar 2010, 18:27

Ma ja, izvuci ti sta tebi odgovara iz toga, evo, zabranili smo prijenos kako bismo pokrali Zeljeznicar danas sa jedno pet penala i tri nepostojeca zaledja. A ne, pa cekaj, dobili su. :roll: Svaka tebi cast, jos moderator a lupetas ovdje iz kompleksa.

Kakve veze ima tragedija, plasman u Europu, o cemu ti pricas? Pitaj Euromediju i nesposobnu drzavu odnosno samim time takvu televiziju ZASTO se ne prenose utakmice i TKO im je uvijek besplatno te prijenose davao i uvijek htio da se to prenosi dok su brojni trazili neke posebne uvjete, da ih ne nabrajam zasebno, prepoznat ce se, a ne vidim da je netko osim Širokog, Zeljeznicara, Borca i jos koga prihvatio prijenose i ove polusezone.
Sta Široki s tim veze ima... Tko to se zalio na uvjete na Pecari u dogledno vrijeme? Sta sad ima veze sto nijedna nije prenosena, jel do kluba bilo? Imas informaciju neku da su ovi htjeli, a Široki zabranio? Argument? Nemas? A ja mislio...

Valjda je i Osim u upravi Širokog kad kaze :

"Reći ću ono što sam govorio i prije utakmice: Kada imaš normalan ambijent, normalnu atmosferu, onda možeš igrati nogomet i nadigravati se. Da je barem više ovakvih klubova kao Široki, gdje možeš igrati, bez obzira na rezultat. Znali smo da imamo šansu, da se na Pecari može igrati. Bolje smo se snašli, uz disciplinovanu igru i korektno suđenje, pa smo na kraju i slavili"

Drzavnoj tv na cast sto ne prenosi utakmice vlastite lige.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.