[youtube][/youtube]
Moderator/ica: rio_Ferdy88
maminho je napisao/la:Da se malo uključim ovdje, ko za koga navija?
Ove sezone se ne prati baš jer nema više ESPN Americe
Ja navijam za Tampa Bay Lightning ili u narodu poznate kao Bolts.
Izrazito su mi drage momčadi: Chicago Blackhawks, Minnesota Wild i New York Rangers.
Organski ne podnosim Boston Bruinse, a ne volim baš ni Flyerse, Pantherse, Islanderse i tak.
si vidio akciju Saad-a i Kanera... kako je napredovao u godinu dana otkako igra s big guysimaSaltCityAttack je napisao/la:Blackhawksi nakon sto su kuci izgubili od Minesote gdje nas je golman onaj pojeo sinoc odmah na gostovanju razbise tu istu Minesotu 5-1...samo sta je utakmicu prije branio lik nema sanse zabit mu gol u pm...mi taman dodjemo vratimo se i opet primimo gol u pm
Mogli su nam staviti i kakvu anketu, imal' ovdje moderatora il' je ovo duty free zonaSheldonCooper je napisao/la:
Inače ova tema mrtva za rasprave, jedino malo živne za PO i to malo i to je to, šteta
tillman je napisao/la:si vidio akciju Saad-a i Kanera... kako je napredovao u godinu dana otkako igra s big guysimaSaltCityAttack je napisao/la:Blackhawksi nakon sto su kuci izgubili od Minesote gdje nas je golman onaj pojeo sinoc odmah na gostovanju razbise tu istu Minesotu 5-1...samo sta je utakmicu prije branio lik nema sanse zabit mu gol u pm...mi taman dodjemo vratimo se i opet primimo gol u pm
![]()
nekako se bojim da bi mogla uslijediti dinastija, nije da mi ne bi bilo drago
Idem ponekad. Preskupo je.rio_Ferdy88 je napisao/la:@Pirke ideš li na tekme, u Bell
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.