Koji qrac?harden je napisao/la:Fajic na 2:59kakav ego ko da je Ronaldo licno ybt

Moderator/ica: GracanicaAA
Koji qrac?harden je napisao/la:Fajic na 2:59kakav ego ko da je Ronaldo licno ybt
jasta je vec poslan,i sve je bilo isplanirano do najsitnijeg detalja ,samo sto ni mi nismo vesla sisali niti smo to nijemo posmatrali i sjedi skrstenih ruku,poduzeli smo i mi neke akcijeMancini je napisao/la:Čujem da je nekakva lakrdija bila u Jajcu!? Šta je ono ovdje pisalo? Silić poslan da "uništi" Velež!?
Samo sto su nase akcije sve po zakonu ...da nemisli ovaj mogololid mancini da smo ko i oni da se bavimo mutnim radnjamarodjak je napisao/la:jasta je vec poslan,i sve je bilo isplanirano do najsitnijeg detalja ,samo sto ni mi nismo vesla sisali niti smo to nijemo posmatrali i sjedi skrstenih ruku,poduzeli smo i mi neke akcijeMancini je napisao/la:Čujem da je nekakva lakrdija bila u Jajcu!? Šta je ono ovdje pisalo? Silić poslan da "uništi" Velež!?.Kradje se vise nece dozvoliti i tolerisati.
Enigma je napisao/la:Samo sto su nase akcije sve po zakonu ...da nemisli ovaj mogolid mancini da smo ko i oni da se bavimo mutnim radnjamarodjak je napisao/la:jasta je vec poslan,i sve je bilo isplanirano do najsitnijeg detalja ,samo sto ni mi nismo vesla sisali niti smo to nijemo posmatrali i sjedi skrstenih ruku,poduzeli smo i mi neke akcijeMancini je napisao/la:Čujem da je nekakva lakrdija bila u Jajcu!? Šta je ono ovdje pisalo? Silić poslan da "uništi" Velež!?.Kradje se vise nece dozvoliti i tolerisati.
Naravno da je lakrdija.Velež imao pošteno suđenje u gostima.Mancini je napisao/la:Čujem da je nekakva lakrdija bila u Jajcu!? Šta je ono ovdje pisalo? Silić poslan da "uništi" Velež!?
Ma ja, samo postenoEnigma je napisao/la:Samo sto su nase akcije sve po zakonu ...da nemisli ovaj mogololid mancini da smo ko i oni da se bavimo mutnim radnjamarodjak je napisao/la:jasta je vec poslan,i sve je bilo isplanirano do najsitnijeg detalja ,samo sto ni mi nismo vesla sisali niti smo to nijemo posmatrali i sjedi skrstenih ruku,poduzeli smo i mi neke akcijeMancini je napisao/la:Čujem da je nekakva lakrdija bila u Jajcu!? Šta je ono ovdje pisalo? Silić poslan da "uništi" Velež!?.Kradje se vise nece dozvoliti i tolerisati.
Zašto vrijeđaš na rasnoj osnovi?Tracy1 je napisao/la:Ciganima sa otoke opet sviran penal.Ko zna koji...
Miran pujdo, tebe je nemoguće uvrijediti.Mancini je napisao/la:Zašto vrijeđaš na rasnoj osnovi?Tracy1 je napisao/la:Ciganima sa otoke opet sviran penal.Ko zna koji...
Mancini je napisao/la:Zašto vrijeđaš na rasnoj osnovi?Tracy1 je napisao/la:Ciganima sa otoke opet sviran penal.Ko zna koji...
Gdje si Cesar sa Planet apes hahahahahahaMancini je napisao/la:Lopovluk po "zakonu"!
Da ima zakona "vi" ne bi bili gdje ste sada.Mancini je napisao/la:Lopovluk po "zakonu"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.