Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
BIHfan
-
Kontakt:
Elddar je napisao/la:Ja konto onaj Oskar sto pjeva Medo Brundo
sorry za OT!
i ja sam...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Elddar je napisao/la:Ja konto onaj Oskar sto pjeva Medo Brundo
sorry za OT!
i ja sam...

(sorry Za ot) pa valjda bih onda napisao Oskar a ne oskar
-
BIHfan
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Elddar je napisao/la:Ja konto onaj Oskar sto pjeva Medo Brundo
sorry za OT!
i ja sam...

(sorry Za ot) pa valjda bih onda napisao Oskar a ne oskar

a jest velika razlika u malom i velikom slovu...
sorry za offtopic
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
nafrI82
-
Kontakt:
Ma bitno je da covjek nije nista lose mislio
Ovo je ba narode fantasticno, toliko smo nabrijani za danasnju tekmu da ja ovo ne pamtim protiv losije selekcije kad je bilo nesh slichno, zato pobjeda ne dolazi u pitanje, samo se jos nezna kojim rezultatom, ali ni to nije toliko bitno

-
AYAN
-
Kontakt:
Eh ovako će bit:
Armenija.........1.VS.5.............BiH
.........................................25 min...Džeko
.........................................38 min...Rahimić
.........................................45+min...Džeko
77 min ?
.........................................82 min....Ibišević
.........................................89 min....Ibišević
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
-
ChelseaFann11
-
Kontakt:
Postao/la ChelseaFann11 » 05 sep 2009, 13:14
ee ljudi mene interesuje nesto . . nigdje nemogu naci da vidim na kojem kanalu je prijenos armenija - biih . . pa bih vas zamolio da mi neko kaze ako zna . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
-
Elddar
-
Kontakt:
ChelseaFann11 je napisao/la:ee ljudi mene interesuje nesto . . nigdje nemogu naci da vidim na kojem kanalu je prijenos armenija - biih . . pa bih vas zamolio da mi neko kaze ako zna . .
Hayat TV!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
bh hrvat
-
Kontakt:
ma ove je armence dobio široki u gostima a da ne moze jedna u ovo vrijeme jaka reprezentacija kao bih, dvica iz dvice. mada ja kad prognoziram vecinom bude kontra
-
ChelseaFann11
-
Kontakt:
Postao/la ChelseaFann11 » 05 sep 2009, 13:17
Elddar je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:ee ljudi mene interesuje nesto . . nigdje nemogu naci da vidim na kojem kanalu je prijenos armenija - biih . . pa bih vas zamolio da mi neko kaze ako zna . .
Hayat TV!
e hvala puno brateee . . drama sam se prepo za prijenos xD jos ako bude marjan bit ce ludnicaa
-
Elddar
-
Kontakt:
ChelseaFann11 je napisao/la:Elddar je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:ee ljudi mene interesuje nesto . . nigdje nemogu naci da vidim na kojem kanalu je prijenos armenija - biih . . pa bih vas zamolio da mi neko kaze ako zna . .
Hayat TV!
e hvala puno brateee . . drama sam se prepo za prijenos xD jos ako bude marjan bit ce ludnicaa
Moram te razocarati, Marjan ne prenosi
al ce zato prenositi Marjan na RSG Radiu!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
Edo_Majka
-
Kontakt:
Onaj ko nemoze pratiti hayat moze utakmicu gledati preko Armenia 1 TV:
13.0°e hotbird frekvencija 12.597 v simbol 27500 - 3/4 znaci mozete pratiti otkljucano
Tracy McGrady!!!
-
mahalas
-
Kontakt:
Eh narode ovako sad ko če gledati na hayatu nek gleda, a ko neče ni to nek gleda na hot birdu arm1 program prenosi odkodirano 100%, a svi na radio RSG i slušamo Marjana kako prenosi a ko je..e ove šupcine sa hayata........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
-
ribery
- Moderator
-
Kontakt:
Nije se Dzeko povrijedio, nego Bosnier zahebava. Ne pisi gluposti, obrisao sam ti post, kao sto vidis

-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 05 sep 2009, 13:33
ribery je napisao/la:Nije se Dzeko povrijedio, nego Bosnier zahebava. Ne pisi gluposti, obrisao sam ti post, kao sto vidis

debil, pokušava pokvariti atmosferu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
ssportasicaa_sa
Postao/la ssportasicaa_sa » 05 sep 2009, 13:33
Moram te razocarati, Marjan ne prenosi
al ce zato prenositi Marjan na RSG Radiu![/quote]
Steta to Marjan ne prenosi, uljepsao bi nam utakmicu ali lijepa ce ona biti i ovako i onako.
-
ChelseaFann11
-
Kontakt:
Postao/la ChelseaFann11 » 05 sep 2009, 13:34
mahalas je napisao/la:Eh narode ovako sad ko če gledati na hayatu nek gleda, a ko neče ni to nek gleda na hot birdu arm1 program prenosi odkodirano 100%, a svi na radio RSG i slušamo Marjana kako prenosi a ko je..e ove šupcine sa hayata........
ako ce marjan prenositi u isto vrijeme sa hayatom samo iskljucimo zvuk na tvu a na komp odvrnes na RSG-u . . i uzivancija . .
-
Bosnier
-
Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:ribery je napisao/la:Nije se Dzeko povrijedio, nego Bosnier zahebava. Ne pisi gluposti, obrisao sam ti post, kao sto vidis

debil, pokušava pokvariti atmosferu
malo sale nije na odmet
volim te bosno !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
_dreamer_
- Moderator
-
Kontakt:
ChelseaFann11 je napisao/la:mahalas je napisao/la:Eh narode ovako sad ko če gledati na hayatu nek gleda, a ko neče ni to nek gleda na hot birdu arm1 program prenosi odkodirano 100%, a svi na radio RSG i slušamo Marjana kako prenosi a ko je..e ove šupcine sa hayata........
ako ce marjan prenositi u isto vrijeme sa hayatom samo iskljucimo zvuk na tvu a na komp odvrnes na RSG-u . . i uzivancija . .
ja sam cuo da nece biti klasicni prenos. s druge strane, to ti je najlosija moguca opcija vjeruj, nisam jednom probao ali obicno zvuk bude brzi od slike i pokvari svo uzbudjenje, npr zabijas go a vamo na ekranu tek centarsut upucen itd.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
bh hrvat
-
Kontakt:
ovako je se nekada radilo kada je zvijezda igrala svoje domace evropske utakmice, strancima puste tv prenos a yugi da samo radio emitovanje. slika preko satelita, domaći komentator preko radija. i nakon toliko godina stara fora jos funkcioniše
-
ssportasicaa_sa
Postao/la ssportasicaa_sa » 05 sep 2009, 13:39
ChelseaFann11 je napisao/la:mahalas je napisao/la:Eh narode ovako sad ko če gledati na hayatu nek gleda, a ko neče ni to nek gleda na hot birdu arm1 program prenosi odkodirano 100%, a svi na radio RSG i slušamo Marjana kako prenosi a ko je..e ove šupcine sa hayata........
hahaha izgleda da cemo tako i uraditi, hahaahaha, sto me nasmija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.