Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Plodno kolo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ima Poljska letva servis za mec i izgubi na kraju. Tacno me ubi ovaj Dimitrov sve mu njegovo 

⚽FK Garaže⚽
Kako stvari stoje i Sinner ce dobiti Zvereva tako da cu imati 0/3 jos i da Tsitsipas izgubi bicu kao bodi proslo kolo 

Kad idem sa 2-0 sve dolazi 2-1. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e sve u kontru ode jbt led 

- OldFashioned
- Kontakt:
Dimitrov je baš nezgodan za pogodit'.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dimitrov

Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 15 apr 2022, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- OldFashioned
- Kontakt:
Čudna je biljka definitivno.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 apr 2022, 20:58Dimitrov. Trebao je ispat u drugom kolu. Da nije njega imao bih 4/4 čistih.
![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- OldFashioned
- Kontakt:
Dimitrov opet ahahah.... pa lakše pogodit košarku iz x u x.
Jutros prepravim sa 2-0 za Tsitsipasa na 2-0 za Acu i eto sam sebe zajebem 
Tsitsipas i zemlja jednostavno idu u istu recenicu

Tsitsipas i zemlja jednostavno idu u istu recenicu
Jesi to taktizirao da me prestignes na tabeli?

Drugi dan pogadjam sve pobjednike. Ali tacni rezultati nece da se poklope nikako.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma ja nikad ne gledam sta drugi tipuju bez obzira koji sam na tabeli, sinoc sam imao osjecaj da ce biti 2-0 za grka, a jutros nesto kao mogao bi Aco to dobiti i eto

Bit ce da je Arelinho vec osigurao titulu. Malo sporiji ulaz u turnir me je kostao borbe za titule do zadnjeg meca.
⚽FK Garaže⚽
Čekam zvaničnu potvrdu od strane direktora lige, ali mislim da sam upisao prvu titulu u karijeri koja je počela ove godine.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesi, evo potvrde

Čestita ti direkcija takmičenja za prvu titulu u karijeri i to osiguranu kolo prije finala. Strašan turnir za tebe od početka do kraja

#Punoljetstvo
Stigao me umor sa američke turneje, polufinale IW i titula u Miamiju, nisam imao više snage ni fizički ni mentalno da pratim ovaj tempo i u Monte Carlu. Dobar početak i raspad sistema u trećem kolu, te na kraju nažalost ni boda, a ode hiljada koju branim.

Sad se malo odmoriti, pa napasti Madrid. Čestitke šampionu arelinhu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Momak, "ukrao" si mi 10 poenaBosniaBoston je napisao/la: ↑16 apr 2022, 18:39Jesi, evo potvrde![]()
Čestita ti direkcija takmičenja za prvu titulu u karijeri i to osiguranu kolo prije finala. Strašan turnir za tebe od početka do kraja![]()
![]()

Cestitke Arelinho

⚽FK Garaže⚽
Hvala vam svima na čestitkama. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.