HŠK Zrinjski - Europa

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski - Europa

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 maj 2016, 20:54

Hajde malo da gatamo...
Na dan izvlačenja UEFA će napraviti napraviti skupinu od pet potencijalnih protivnika Zrinjskog po nekom, uvjetno rečeno, regionalnom principu...U toj skupini očekujem sljedeće momčadi:
-APOEL
-Trenčin
-Ludogorec
-Qarabag
-Skenderbeu...

i nesretni gubitnik će biti Trenčin...

...mosa njaZri...19Z05...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 19 maj 2016, 21:19

Ma koće znat kako se te skupine biraju evo Meša bi Celtic :mrgreen: , a ni meni nebi bio mrsko ako već moramo da se dokazujemo naj bolje protiv njih :D ;) Meša bi zabio ako ništa iz penala :lol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 maj 2016, 21:19

Lillard je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Kopenhagen :pray:
Nemoj bola' srušit ćemo vam snove :opaopa:
:hmmmmm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 maj 2016, 22:37

Ekipa za euro nastupe....

:.................Karacic...............

Colic...Graovac.....Katanec..Stojanovic

:...........Tomic..Zeravica................

Filipovic.......Arezina...........Todorovic

.................Bilbija........................

Za nadat se dobrom rezultatu ako uzmemo da ce otici Mesanovic,Zakaric,Lastro,,Petrka i Blaic do europe,Mesa manje vise,mozda i ne ode!
Klupa ostaju Nikolic,Radulovic,Radeljic,Acimovic,Vasilj,Bandic,Tiric,Vranjic!
Pojacanja moguca ,povratak Crnova navodno ima zelju da se vrati,Kozulj nemoguce posto hoce vani,Huseinovic pregovori mada je dugo bio van stroja,Ima jos neki imena ali nasi iz uprave sute kao zaliveni!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 maj 2016, 22:39

ultra gitano je napisao/la:Ma koće znat kako se te skupine biraju evo Meša bi Celtic :mrgreen: , a ni meni nebi bio mrsko ako već moramo da se dokazujemo naj bolje protiv njih :D ;) Meša bi zabio ako ništa iz penala :lol:
Mogli bi organizirati neku internu kladionicu, svako neka postavi pet ekipa, potencijalnih protivnika... :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 maj 2016, 11:37

hskzmostar je napisao/la:Ekipa za euro nastupe....

:.................Karacic...............

Colic...Graovac.....Katanec..Stojanovic

:...........Tomic..Zeravica................

Filipovic.......Arezina...........Todorovic

.................Bilbija........................

Za nadat se dobrom rezultatu ako uzmemo da ce otici Mesanovic,Zakaric,Lastro,,Petrka i Blaic do europe,Mesa manje vise,mozda i ne ode!
Klupa ostaju Nikolic,Radulovic,Radeljic,Acimovic,Vasilj,Bandic,Tiric,Vranjic!
Pojacanja moguca ,povratak Crnova navodno ima zelju da se vrati,Kozulj nemoguce posto hoce vani,Huseinovic pregovori mada je dugo bio van stroja,Ima jos neki imena ali nasi iz uprave sute kao zaliveni!
Ako Karačić i Graovac namjeravaju odraditi europu sa Zrinjskim onda očekujem da ostanu najmanje do zime... :D
...ako ne ima u Rudaru dobar golman, Kozić, koji je i malo stariji ima 29 godina, to nam treba, malo iskusniji čuvar mreže, a umjesto Graovca doveo bih Ivana Jakovljevića koji može igrati svaku poziciju u momčadi...
Petraka po svaku cijenu zadržati u klubu...ako ne daj Bože ode, ima u Čeliku dobar veznjak, Vladimir Grahovac...
Laštro također ima mjesta u Zrinjskom...
...kao i Blaić ako smanji finansijske apetite, ako ne, u Vitezu ima dobar desni bočni, Toni Livančić...ili Hodžić iz Radnika ako ne ode vani...
Mešanović bi trebao ostati, iako je prije mjesec dana njegov manager gurnuo vijest da ga želi neki klub iz Ukraine, 'ko zna šta će tu biti...ima u Radniku dobra špica, Obradović...
Zakarić je, ja mislim bivši...svakako je zimus trebao u Tursku pa zakasnio sa transferom a i košta puno...
Stevo je marginaliziran kod Vinka i mislim da će pronaći novi klub...
...kao i Radulović koji je suspendiran, ne vjerujem da će više zaigrati za Zrinjski...
Ne znam šta je sa Pekom, sto godina je ozljeđen...ima u Čeliku fin igrač, desno krilo/vezni Marin Popović...
Lijevo krilo/vezni Filipović+ Kouadio ako je istina da je sređen transfer...

Na posudbi: Radeljić, Tirić, Vukomanović, Vranjić ( ako sam dobro zapamtio )...ne znam šta bi moglo biti sa njima, nemam predstavu...
Miketek i Ćavar su ove zime potpisali profi ugovore, ne znam kakav je plan u vezi njih dvojice...

Moj neki izbor momčadi za europu i sljedeću sezonu PL BiH:
Golmani: Bandić ( U-21? ), Vasilj (u-21 ), Kozić ( Rudar P. )...
Desni bekovi: Čolić, Livančić ( Vitez ) ili Hodžić ( Radnik B. )...
Štoperi: Laštro, Katanec, Radeljić ( U-21 ), I. Jakovljević ( Radnik B. )...
Lijevi bekovi: Stojkić, Stojanović...
Sredina: Petrak, Tomić, Žeravica, Arežina, NN junior ...
Desno krilo/vezni: Todorović, M. Popović ( Čelik )...
Lijevo krilo/vezni: Filipović, Kouadio ( Travnik )...
Napadači: Mešanović, Bilbija, Obradović ( Radnik B. ), Aćimović ( U-21 )...
To je to otprilike, 24 igrača, od toga 5 juniora...
S tim da bi tu u europsku avanturu mogli krenuti i sa Karačićem i sa Graovcem...

Vidjećemo...jedino Šula u svojoj glavi ima spisak pojačanja i spisak onih koji će nas napustiti i možda donekle Martinović i trener Marinović a nama nije zabranjeno da se igramo, špekuliramo i pišemo o mogućim odlacima/dolascima...
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 20 maj 2016, 12:45

tirica ostaviti na golu prije nego dovodit nekoga.. filipovic mi nije uopce klasa za nekih velikih dometa, plus vinko ga ne gotivi jer slabo igra defanzivno, znaci treba nam i krilo, nadam se da peko moze dat ruke, on je klasa za ove lige sigurno.. stopera moramo dovesti ako ode graovac - plus lastro jos nije produzio.. desnog beka takodjer, blaic ide u sibenik, ako oni izbore prvu hnl, a svejedno ga treba pustit.. petrak tesko da ce ostat, znaci treba nam i zadnji vezni jer ne mogu zeravica i tomic igrat u par (zeravica nema tu kavalitetu, bar po meni :) ).. ako mesa ostane gore nam ne treba nista.. mesa i bilbija u paru.. to mi odlicno izgleda.. radulovic, nikolic, scepanovic cini se bivsi .. tako sada stvari stoje, do 10.6. ce se puno vise znati..
HŠKZ!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 20 maj 2016, 12:48

PiazzaGrande je napisao/la:
ultra gitano je napisao/la:Ma koće znat kako se te skupine biraju evo Meša bi Celtic :mrgreen: , a ni meni nebi bio mrsko ako već moramo da se dokazujemo naj bolje protiv njih :D ;) Meša bi zabio ako ništa iz penala :lol:
Mogli bi organizirati neku internu kladionicu, svako neka postavi pet ekipa, potencijalnih protivnika... :D
Ma Dinama to bi bilo najbolje, napunit stadion, a i zg bilzu.. bilo bi nasih par tisuca na maximiru sigurno
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 maj 2016, 12:57

mara1905 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:
Ma Dinama to bi bilo najbolje, napunit stadion, a i zg bilzu.. bilo bi nasih par tisuca na maximiru sigurno
A napunile bi se i prdekana i bolnica...Ja ih ne bi volio za protivnika, došlo bi u Mostar puno BBB a onda bi došlo i pola Dalmacije na fight sa Boysima i u Mostaru bi bilo ratno stanje...A volio bih Zrinju pogledati na Maksimiru, što jest' jest'..
Volim te bola'!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 20 maj 2016, 16:03

Prvo moramo vidjeti tko odlazi a tko ostaje. Onda tek koje su zamjene za te što idu. Hoće li iz juniora netko doći ili iz naše lige ili eventualno iz neke susjedne lige.

Graovac ide posle europe, a Karačić je, ako sam dobro upratio, rekao da bi volio još jednu sezonu ostat u Zrinji. E sad ako izleti dobra ponuda milim da i on ode. Nadam se da Petrak ostaje jer na toj poziciji nema baš dobrih igrača na pretek. Blaic mislim da ide, al imamo Ćolića za sada. Zakarić također ide, samo što mu Filipović nije baš dostojna zamjena al dobro.

Ja jedino ne bi volio ove poluazijske momčadi sa istoka. Rađe i neki jači iz susjedstva nego tamo se šlepat. Zvezdu ne bi htio jer bi tu najmanje bilo nogometa a najviše kaosa.

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 20 maj 2016, 17:29

Ceka se ljeto :opaopa:
[youtube][/youtube]

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 21 maj 2016, 07:34

Ma Sula kaze ima raspitivanja o igracima ali nista jos konkretno i sluzbeno nije stiglo u klub.Nece biti nimalo jednostavno ovo dobro odradit.Mora se slozit ekipa a nezna se tko ide pa onda ne mozes ni dovesti ciljana pojacanja a za 20 dana pripreme a prelazni rok do kraja 8 mjeseca.Uvijek netko moze iznenada otici.Ovim imalo boljim igracima prva opcija je uvijek naci nesto vani pa tek onda domaca liga.Bit ce tesko ali uprava je pokazala da zna posao, zato se nadam da ce tajo nastaviti.Ima li govora o nekim radovima na stadionu.?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 21 maj 2016, 15:40

Davna 2000 i prvi plasman na euroscenu tadasnji Intertotto cup.
[youtube][/youtube]

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 maj 2016, 01:24

PiazzaGrande je napisao/la:Hajde malo da gatamo...
Na dan izvlačenja UEFA će napraviti napraviti skupinu od pet potencijalnih protivnika Zrinjskog po nekom, uvjetno rečeno, regionalnom principu...U toj skupini očekujem sljedeće momčadi:
-APOEL
-Trenčin
-Ludogorec
-Qarabag
-Skenderbeu...

Ja sam analizirao cijelu večer i mislim da će vam ovo bit potencijalni protivnici:
-APOEL
-Legia
-Qarabag
-Astana
-Skenderbeu

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 maj 2016, 08:56

Galion je napisao/la:
-APOEL
-Trenčin
-Ludogorec
-Qarabag
-Skenderbeu...

Ja sam analizirao cijelu večer i mislim da će vam ovo bit potencijalni protivnici:
-APOEL
-Legia
-Qarabag
-Astana
-Skenderbeu
:D U pet deka smo...
Volim te bola'!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 maj 2016, 10:02

Galion je napisao/la:
-APOEL
-Trenčin
-Ludogorec
-Qarabag
-Skenderbeu...

-APOEL
-Legia
-Qarabag
-Astana
-Skenderbeu
Siptari bi legli ko kec na desetku, mada moze i APOEL nije to isti APOEL koji je igrao LS ne tako davno :D

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 22 maj 2016, 12:46

Ma tko to zna?Moze neki klub imati zvucnije ime a da bude trenutno laksi protivnik,ako npr. rade preslagivanja ekipe ili promjena trenera uprave itd.Ovi skandinavci se lani plasirali dosad vec dosta promjena.Sreca je najvazniji faktor u zrijebu.Vidjet cemo, ako Bog da, vrijeme je da se poklope neke stvari u europi....
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 jun 2016, 18:11

Još šest dana do izvlačenja... :zviz:
Ko god bude igrao protiv nas neće mu biti lako...
Vrijeme je za europski iskorak!
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 jun 2016, 12:19

Još četiri dana... :zviz:
Trenčin ne bi bio loš izbor... :pray:
Volim te bola'!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 16 jun 2016, 19:23

PiazzaGrande je napisao/la:Još četiri dana... :zviz:
Trenčin ne bi bio loš izbor... :pray:
Ufff, tko će više dočekat taj ždrijeb :D Može Trenčin :D

slika

Ne znam za vas, ali ja sam sa trenutnim kadrom i postavom za LP pravo zadovoljan :thumbup: S tim ako Graovac se ne oporavi na vrijeme, tu je S.Jakovljević i moćni Bilbija s klupe :thumbup:

Odgovori

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.