Ima znači nade i za menealemsa je napisao/la:Geni, nije ni meni bila puna do 25e godine, sve bile "rupe", negdje ima, negdje nea.Donnie Darko je napisao/la:Ja se nisam brijao 3 sedmice, i od pristojne brade sam udaljen još samo nekih 24 godine.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima znači nade i za menealemsa je napisao/la:Geni, nije ni meni bila puna do 25e godine, sve bile "rupe", negdje ima, negdje nea.Donnie Darko je napisao/la:Ja se nisam brijao 3 sedmice, i od pristojne brade sam udaljen još samo nekih 24 godine.
Da, kazu da najbolja raste tek nakon 35e.Donnie Darko je napisao/la:Ima znači nade i za menealemsa je napisao/la:Geni, nije ni meni bila puna do 25e godine, sve bile "rupe", negdje ima, negdje nea.Donnie Darko je napisao/la:Ja se nisam brijao 3 sedmice, i od pristojne brade sam udaljen još samo nekih 24 godine.
To iz dana u mladim muslimanima, sa Čengom i ekipomKK_Bosna je napisao/la:jebote ja imam bradu od 18. godine![]()
Suza mi krenula kad sam vidio.Monolog je napisao/la:
Ricki Hall se obrij'o. Sad fura brkove.
KK_Bosna je napisao/la:jebote ja imam bradu od 18. godine![]()
jedna djevojka me upoznala sa bradom, i nakon pola godine veze odlucim da se obrijem... cura hladno prosla pored mene kad smo se trebali naci, nije me prepoznala
KK_Bosna je napisao/la:**** majku ako je moja djevojka normalna... prijetila mi je i prijetila da ce me obrijat... a ja namjerno pustao bradu da je nerviram![]()
sinoc smo se zacugali opasno (ucio je da pije rakiju) i zaspali smo... jutros se budim ovakav:
kaze e sad se moras skroz obrijat
Ja bih suprugu odmah punici poslao.KK_Bosna je napisao/la:**** majku ako je moja djevojka normalna... prijetila mi je i prijetila da ce me obrijat... a ja namjerno pustao bradu da je nerviram![]()
sinoc smo se zacugali opasno (ucio je da pije rakiju) i zaspali smo... jutros se budim ovakav:
Brate ja mislio u tebe brada ko u Hardena a ono nema je 1 cmKK_Bosna je napisao/la:**** majku ako je moja djevojka normalna... prijetila mi je i prijetila da ce me obrijat... a ja namjerno pustao bradu da je nerviram![]()
To je meni preglupo. Ne cini te brada muskarcem. Povraca mi se od ovih ''bradonja'' u uskim farmerkama i podvrnutim rukavimaKeenan.- je napisao/la:Shaving is for pussies.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.