Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- zanatlija57
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Jedino šta bi bilo logično u odlasku Akpoma na posudbu je dovodjenje nekog špica o kojem se malo govori, ili je možda u pitanju Reus????
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e zamisli reus dodje 

Ma kakav Reus, nema od toga nista. 

Ja mislim da su to samo supljaci pojedinih medija,evo kao i Njemacki Blind nesto pisao da bi Reus zelio u Arsenal,ako ima imalo istine u ovome,Wenger je definitivno lud ako ne dovede ovog momkaVGS je napisao/la:Ma kakav Reus, nema od toga nista.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sad vidjoh da arsenal hoce i ardu turana za 22 mil spremni celnici arsenala da posalju za turskog igraca.
I to sam procitao na transfer marketu live.

04.10.2009 !!
- Schneiderlin
- Kontakt:
spominje se i gaya,ali nema ništa od toga,neće više nitko doći,na ljeto stižu prave stvari,a neke prevare odlazesarajlija je napisao/la:Sad vidjoh da arsenal hoce i ardu turana za 22 mil spremni celnici arsenala da posalju za turskog igraca.![]()

Upravo ime tvog nicka dolazi na ljeto ako se ne varam.Schneiderlin je napisao/la:spominje se i gaya,ali nema ništa od toga,neće više nitko doći,na ljeto stižu prave stvari,a neke prevare odlazesarajlija je napisao/la:Sad vidjoh da arsenal hoce i ardu turana za 22 mil spremni celnici arsenala da posalju za turskog igraca.![]()

04.10.2009 !!
Schneiderlin po francuskim medijima bi mogao biti nas nocas do 12. Navodno oni zele da zarade na njemu dok su jos pri vrhu jel kako oni budu padali tako ce i cijena a zamjenu su vec nasli.
Bilo kako bilo ja ne bih volio da dodje pre ljeta i ne zayebe Couqalina sada kada se nametnio i nije produzio ugovor.
Na ljeto dovesti njega i Reusa za 50 miliona plus ovog malog Gayu koji ima klauzulu na 13 a lijeva nam strana treba jos neko i imamo kopletnu ekipu za LS i PL.
Naravno rijesiti se: Podolskog, Diabya, Artete, Flaminia... Ove neke mlade gurnuti na pozajmicu ostale da popune mjesta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bilo kako bilo ja ne bih volio da dodje pre ljeta i ne zayebe Couqalina sada kada se nametnio i nije produzio ugovor.
Na ljeto dovesti njega i Reusa za 50 miliona plus ovog malog Gayu koji ima klauzulu na 13 a lijeva nam strana treba jos neko i imamo kopletnu ekipu za LS i PL.
Naravno rijesiti se: Podolskog, Diabya, Artete, Flaminia... Ove neke mlade gurnuti na pozajmicu ostale da popune mjesta.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
ne vjerujem da će biti išta od šniderlina prije ljeta 
Southampton will not be selling midfielder Morgan Schneiderlin on Deadline Day, according to Sky ****.
The German media **** Bild has suggested that Borussia Dortmund midfielder Marco Reus has decided to sign for Arsenal.
The 25-years old player has declared that he will make a final decision on the future in April, but according to the latest reports he has already decided to make a move to the Gunners.
Reus will cost the London club around £25m.

Southampton will not be selling midfielder Morgan Schneiderlin on Deadline Day, according to Sky ****.
The German media **** Bild has suggested that Borussia Dortmund midfielder Marco Reus has decided to sign for Arsenal.
The 25-years old player has declared that he will make a final decision on the future in April, but according to the latest reports he has already decided to make a move to the Gunners.
Reus will cost the London club around £25m.
Ne vjerujem da bi Wenga kupio Sniderlina nakon sto je Coq "proigrao". Mozda na ljeto, ukoliko bi se to desilo, bilo bi ravno prelasku TSSa u Inter.
Nista prije ljeta ...
Arsenal All The Way !
Auu cini se da u ovome ima istine, ako na ljeto dodju Schneiderlin i Reus napadamo sve trofeje bez ikakve sumnje.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Reus ima otkupnu klauzulu 21m, Šnajderlin ce preci za nekih 15m kako se pisalo, tako da za cirka 35m dobijes 2 strasna igraca. 
U ovom prelaznom smo potrosili 13m (11m Gabriel i 2m Bielik). Znaci za 50 miliona (ukoliko se obistine ova dva transfera gore na ljeto) imat cemo full ekipu.
Odlaze : Podolski, Diaby, Flamini, za Artetu se jos ne zna al ako dolazi Šnajderlin ne vidim svrhu njegovog ostajanja u ekipi.. Ja mislim da ce na kraju sezone prodati Monreala da bi doveo ovog Gayu iz Valencije, Monreala moze utušiti onom Bilbau posto je Baskijac ili ti ga Bask.

U ovom prelaznom smo potrosili 13m (11m Gabriel i 2m Bielik). Znaci za 50 miliona (ukoliko se obistine ova dva transfera gore na ljeto) imat cemo full ekipu.

Odlaze : Podolski, Diaby, Flamini, za Artetu se jos ne zna al ako dolazi Šnajderlin ne vidim svrhu njegovog ostajanja u ekipi.. Ja mislim da ce na kraju sezone prodati Monreala da bi doveo ovog Gayu iz Valencije, Monreala moze utušiti onom Bilbau posto je Baskijac ili ti ga Bask.

- GoonerGirl
- Kontakt:
Paulista je jedini igrač kojeg smo doveli ove zime, zar ne?
Jel ko od vas prati Primeru? Kakav je igrač?
Victoria Concordia Crescit
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i Bielika smo doveli, on ce za utakmicu protiv Liecestera biti u konkurenciji za tim..GoonerGirl je napisao/la:Paulista je jedini igrač kojeg smo doveli ove zime, zar ne?
Dobar je Paulista, tipični žilavi igrač, uporan ja kad ganja

- GoonerGirl
- Kontakt:
Ja sam skroz zaboravila na mladog PoljakaQUARTERBACK je napisao/la:i Bielika smo doveli, on ce za utakmicu protiv Liecestera biti u konkurenciji za tim..GoonerGirl je napisao/la:Paulista je jedini igrač kojeg smo doveli ove zime, zar ne?
Dobar je Paulista, tipični žilavi igrač, uporan ja kad ganjama sve u svemu ne moze biti losiji od Mertesakera nikako.

Per je pao u formi, ali ne brinem ja za njega. Njemac je to

Victoria Concordia Crescit
Atletico će poslat ponudu za Santi-a samo u slučaju da prodaju Ardu ili Koke-a
Juče sam našao neki podatak da je Santi kreirao 57 šansi. Samo je Alexis kreirao više (58)
Tako da prodaja ne bi bila dobar potez. Osim naravno da dovedemo nekog boljeg od Cazorle. . .
Juče sam našao neki podatak da je Santi kreirao 57 šansi. Samo je Alexis kreirao više (58)
Tako da prodaja ne bi bila dobar potez. Osim naravno da dovedemo nekog boljeg od Cazorle. . .
A.F.C. Bournemouth!
Prodaja Santija bi bila užasna glupost. Koga dovest boljeg da grije klupu Ozilu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Očekujem sad nekog sa komentarom "Treba ga prodati, samo zna iz penala davati golove"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vecina ce se sloziti sa tobom.anell je napisao/la:Očekujem sad nekog sa komentarom "Treba ga prodati, samo zna iz penala davati golove"

Odigraj ligu dok si u formi.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.