Izvor informacija? Telefonski razgovor ili?Devil je napisao/la:Evo golman nam dobio zuti zbog odugovlacenja.
I druga izmjena u Slaviji ulazi Seslija izlazi Djermanovic.
FK Slavija
Re: FK Slavija
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
TV i RadioKnele je napisao/la:Izvor informacija? Telefonski razgovor ili?Devil je napisao/la:Evo golman nam dobio zuti zbog odugovlacenja.
I druga izmjena u Slaviji ulazi Seslija izlazi Djermanovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Aalborg polako pocinje posustajati sto pokazuje i izmjena gdje je trener Danaca izveo Curtha najboljeg pojedinca Alborga a ubacio veznjaka Holm.
Jos 5 minuta.
Jos 5 minuta.
88 minuta ulazi Nikolic izlazi Goran Simic a prije minut Lucic sa gol linije panterskom intervencijom hvata loptu.Ako ostane ovako nas golman bice najzaslusniji za ovaj rezultat jer je skinuo 4-5 zicera Alborgu.
KRAJ 0:0 odlican rezultat ali i sasvim zasluzen.
svaka čast
dobar rezultat
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- adnan_nanda
- Kontakt:
svaka cast.iskreno mislio sam od svih nasih predstavnika da ce slavija danas najgore proci,ali odlican rezultat koji daje nadu.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Kaka je napisao/la:BRAVO MOMCI!!!!!!!!!!!!! (aj nema veze sto je namjesteno )
hahahaha

Nema Spalevića, a bogami ni penala. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mogla bi ova sezona ponovo biti dobra za nas. Kutalia je preuzeo ulogu lidera ekipe i imao je nekoliko dobrih prilika za gol.Ovaj Nikolic sto je dosao iz Glasinca iako je usao u 88 minuti imao je jedan prodor gdje je uzeo loptu kod svog senaesterca i predriblao 5 igraca ali mu je nestalo snage.Odbrana na celu sa fenomenalnim Lucicem danas bila neprelazna prepreka.Lackanovic i Regoje su pokupili sve sto je islo prema golu a ono sto nisu pokupio je golman.Uglavnom sve u svemu treba samo pametno odigrati u revansu i onda Abd na jace protivnike.
Хехе, & се $ & је $ ?, " је " " $ ? " " $ & је $ УЕФА
$ ' ? % " ?... ", & & "...
$ су $ " % & на ? & је ? ? ?...
Него, % је /, % је рано, % се & " " ?... не ' & је ? ове сезоне, ? " - $ " ? " " " $ & у %... те & " ' $ " & - $ " &, " & - $ " " ?... ? ово је " ? за &, а $ " " $ &

Него, % је /, % је рано, % се & " " ?... не ' & је ? ове сезоне, ? " - $ " ? " " " $ & у %... те & " ' $ " & - $ " &, " & - $ " " ?... ? ово је " ? за &, а $ " " $ &

I ko se nad'o ale...
Alborg je ove sezone dosta losiji nego prosle kada su igrali LP a i sami su govorili nakon zreba da se plase Slavije.Sova je napisao/la:Хехе, & се $ & је $ ?, " је " " $ ? " " $ & је $ УЕФА$ ' ? % " ?... ", & & "...
A Alborg bi trebao da je uigran i spreman za sezonu jer im liga pocinje u subotu ali su oni odgodili mec zbog EL.
- alan_kardec
- Kontakt:
Fantastičan rezultat Slavije,iako sam da budem iskren,bio pesimističan.U svakom slučaju svaka čast Slavijinim momcima.Samo polako na Koševu i rezultat je tu. 

Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 16 jul 2009, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
svaka cast, odigrati sa ucesnikom lige prvaka u gostima nerijeseno ne moze biti slučajno, respekt.
svaka cast imate dobar rezultat
Eh ljudu u ovoj nasoj drzavi takva kakva jest i neigra se tolio los nogomet 

Čestitke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.