Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BozePetra
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la BozePetra » 13 dec 2014, 18:18

pingpong je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:
pingpong je napisao/la:Ma kakav Hadžibegić - još gori izbor. Ne mogu da vjerujem da su smijenili čovjeka koji nas odvede na SP a da nisu imali bolja imena u opticaju za zamjenu. A Savez nikad više novca u kasi nije imao. :roll:

Pa halo, ova repka je već izgrađen brend. Daje se repka vrijedna 128 miliona € u ruke trenera bez ikakvih referenci, da se uči. Ovo nigdje nema. :crazy:

A Safet je imao neke reference? Aj ne lupaj, molim te.
Ako ti se plače za "čovjekom koji nas je odveo na SP" idi na temu Safet Sušić, ne kvari nam atmosferu ovdje i ne pljuj po čovjeku koji još nije ni počeo da radi.
Smiješni su ti argumenti. Sama referenca da je odveo BiH po prvi put na SP poklapa svaku Mešinu drugoligašku referencu. Pa čovječe, ako mijenjaš čovjeka koji te skoro odveo na takmičenje za koje si prije mogao sanjati i koji ti je inkasirao u savez desetine miliona eura, onda umjesto njega moraš dovesti pravog stručnjaka! Čuj nije počeo raditi, pa nije ni trebao ni zaslužio dobiti priliku da upropasti ovu generaciju i izgrađen brend i repku vrijednu 128 miliona €! :roll:
Ja te pitam koje reference je Safet imao prije nego što je dobio selektorsko mjesto, ti meni opet ponavljaš SP. Uporedi Safetove reference od prije reprezentacije i Mešine!
Da se razmijemo, Meša nije bio moj favorit, ali mi ne pada na pamet stvarat negativnu atmosferu jer nam to sad najmanje treba!
A taj isti Safet nam je upropastio kvalifikacije za EP kad smo prvi put u istoriji bili nosilac grupe i kad pola Evrope ide na EURO, a mi jedva i za baraž šansu imamo.

Druže, da Safet nije onako internetski nepismen, ja bih se zaklela da si ti Safet!
#Salihović

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 dec 2014, 18:18

@Aco

Da nam nece Tulic upasti u strucni stab, ovo me ''muci'' sto je odluka donesena jednoglasno, dakle i oni Srbi sto su bili za Rajevca, glasali su odjednom za Mesu. :hmmmmm:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 13 dec 2014, 18:20

Samo je Amar bio bolji izbor, sretno Mehmede :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 dec 2014, 18:21

Prvog saradnika sam bira, neko je spomenuo nekog francuza sto je radio sa njim,

Ne znam za ostale saradnike, trener golmana, doktor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 13 dec 2014, 18:21

Sretno kolega, odvedi nas u Francusku :)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 dec 2014, 18:22

Hajmo Mesa do Eura. :kafa: :opaopa: :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 dec 2014, 18:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:@Aco

Da nam nece Tulic upasti u strucni stab, ovo me ''muci'' sto je odluka donesena jednoglasno, dakle i oni Srbi sto su bili za Rajevca, glasali su odjednom za Mesu. :hmmmmm:
Sinoc smo malo na face komunicirali ja i Virtual, zna on sve sta ce se desavati :).
:thumbup:

Sto se tice selektora, puna podrska Mesi, i aBd da nas odvede na EURO. :bih:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 dec 2014, 18:24

Mislim da bi jedino bilo dobro ostaviti Piplicu a Baljica i Borceta promijeniti!!!

Sent from Angelina's bed

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 dec 2014, 18:24

Zelja mi je bila Barbarez. Nisam pretjerano ni odusevljen, a niti razocaran. Izbor Mese mi ne izaziva nikakve emocije, bas nikakve. Mozda je bas tako bolje.
Mesa neka ti je sa srecom i da postanes najuspjesniji selektor.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 13 dec 2014, 18:27

BozePetra je napisao/la: Ja te pitam koje reference je Safet imao prije nego što je dobio selektorsko mjesto, ti meni opet ponavljaš SP. Uporedi Safetove reference od prije reprezentacije i Mešine!
Da se razmijemo, Meša nije bio moj favorit, ali mi ne pada na pamet stvarat negativnu atmosferu jer nam to sad najmanje treba!
A taj isti Safet nam je upropastio kvalifikacije za EP kad smo prvi put u istoriji bili nosilac grupe i kad pola Evrope ide na EURO, a mi jedva i za baraž šansu imamo.

Druže, da Safet nije onako internetski nepismen, ja bih se zaklela da si ti Safet!
Pa moram priznati slične su im reference ako to gledaš. I tada imenovanje Safeta je bio veliki rizik. Ali velika razlika je u tome što tada Savez nije imao novca, a sada kada je Safet odveo na SP dobili su desetine miliona € i sada kada su se odlučili da smijene čovjeka koji im je dijelom i obezbijedio taj novac - MORALI su ga uložiti u vrhunskog selektora! Jasno kao dan!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 13 dec 2014, 18:29

pingpong je napisao/la:
BozePetra je napisao/la: Ja te pitam koje reference je Safet imao prije nego što je dobio selektorsko mjesto, ti meni opet ponavljaš SP. Uporedi Safetove reference od prije reprezentacije i Mešine!

Pa moram priznati slične su im reference ako to gledaš. I tada imenovanje Safeta je bio veliki rizik. Ali velika razlika je u tome što tada Savez nije imao novca, a sada kada je Safet odveo na SP dobili su desetine miliona € i sada kada su se odlučili da smijene čovjeka koji im je dijelom i obezbijedio taj novac - MORALI su ga uložiti u vrhunskog selektora! Jasno kao dan!
Pa htjeli su da ulože u vrhunskog selektora, ali Vaha nije htio.

Aj zdravo!
#Salihović

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 dec 2014, 18:30

Ne kontam nikako ljude kojima je prvi pick bio Barbarez.Dobar je Sergej ali kada budemo imali repku u pokeru.Pa daj brate kreni odnekud,,počni trenirati bar četveroligaša,osjeti malo teren i sa klupe,malo se nasikiraj,Vidjet ćemo kakv je Meša..od papeta i njegovog taktičko-trenerskog znanja će svakako biti bolji.Da li će moći sanirati upropašteno..jedno je sigurno..trebamo mu svi datu našu podršku..

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 13 dec 2014, 18:32

Niste mi jasni vi sto kazete da bi Barbarez bio najbolji izbor. Na osnovu cega to kazete, koga je on to trenirao? Kako je on to bolji izbor od Mese, Osima, Rajevca i ostalih ako se nikad nije okusao u tom poslu?

Da se razumijemo i ja gotivim Barbareza kao i vecina forumasa, ali on trenutno nije bio pravi izbor za selektora sto ne znaci da nece nekad u buducnosti biti. Mislim da je u jednoj emisiji na faceu Glavas najbolje rekao da bi Barbarez trebao biti zadovoljan da bude pomocnik selektoru za pocetak. Ali naravno zna se ko bira pomocnika i kako vec to sve ide.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 dec 2014, 18:32

I JOS JEDNOM SRETNO MEŠA!!!!
Nije bio moj prvi izbor, ali sam i dalje veoma zadovoljan :)

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 13 dec 2014, 18:36

Podrška za Mešu! :bih:

Ocekujte da je Prcic od sada vec u prvih 11 u repci. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 dec 2014, 18:40

Pustite sad ko je bio bolji i tako to, znamo ko je sad i to je to. Volio bih da vidim Zlatana Bajramovica u stručnom štabu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 dec 2014, 18:40

Ima Mesa agresivnost koju Safet nikad nije imao,to bi moglo donjeti preokret u nasoj Reprezentaciji,mozda i uspijemo da zavrsimo ove kvalifikacije na 2-3 mjestu....

Sretno Mesa :thumbup:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 dec 2014, 18:41

Do Austrije neka obavi razgovore sa par novih igraca, da barem za taj mec imamo dva nova, uz to neka promjeni taktiku , mozda jedana napadac i to je sasvim dovoljno za pocetak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 dec 2014, 18:41

Sretno Meši i meni nikako nije jasno šta toliko kukate za papetom pogotovo na ovoj temi evo vidim svi se otimaju za papeta od kako vise nije selektor btw ima bolje reference od Safeta kad je posto selektor.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”