Ja te pitam koje reference je Safet imao prije nego što je dobio selektorsko mjesto, ti meni opet ponavljaš SP. Uporedi Safetove reference od prije reprezentacije i Mešine!pingpong je napisao/la:Smiješni su ti argumenti. Sama referenca da je odveo BiH po prvi put na SP poklapa svaku Mešinu drugoligašku referencu. Pa čovječe, ako mijenjaš čovjeka koji te skoro odveo na takmičenje za koje si prije mogao sanjati i koji ti je inkasirao u savez desetine miliona eura, onda umjesto njega moraš dovesti pravog stručnjaka! Čuj nije počeo raditi, pa nije ni trebao ni zaslužio dobiti priliku da upropasti ovu generaciju i izgrađen brend i repku vrijednu 128 miliona €!BozePetra je napisao/la:pingpong je napisao/la:Ma kakav Hadžibegić - još gori izbor. Ne mogu da vjerujem da su smijenili čovjeka koji nas odvede na SP a da nisu imali bolja imena u opticaju za zamjenu. A Savez nikad više novca u kasi nije imao.
Pa halo, ova repka je već izgrađen brend. Daje se repka vrijedna 128 miliona € u ruke trenera bez ikakvih referenci, da se uči. Ovo nigdje nema.
A Safet je imao neke reference? Aj ne lupaj, molim te.
Ako ti se plače za "čovjekom koji nas je odveo na SP" idi na temu Safet Sušić, ne kvari nam atmosferu ovdje i ne pljuj po čovjeku koji još nije ni počeo da radi.
Da se razmijemo, Meša nije bio moj favorit, ali mi ne pada na pamet stvarat negativnu atmosferu jer nam to sad najmanje treba!
A taj isti Safet nam je upropastio kvalifikacije za EP kad smo prvi put u istoriji bili nosilac grupe i kad pola Evrope ide na EURO, a mi jedva i za baraž šansu imamo.
Druže, da Safet nije onako internetski nepismen, ja bih se zaklela da si ti Safet!