Sanjin Prcić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Sanjin Prcić

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 avg 2014, 21:39

Solidan, borben, kad pogrijesi, gresku brzo ispravi, Rennes jalov naprijed dosta, sad zakinuti i za penal

Mislim da je trenutno Vrancic ispred Prcica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 avg 2014, 21:45

Toivonen realizovao penal za Rennes. Prcic ucestvovao u akciji prije penala, dobro je kombinovao, idu i njemu tu neke zasluge :P

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 avg 2014, 21:50

Kraj. Pobjeda Rennesa. Sve u svemu dobra tekma Prcica zadnjih pola sata :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2014, 07:50

Bosniacum Lilium je napisao/la:Solidan, borben, kad pogrijesi, gresku brzo ispravi, Rennes jalov naprijed dosta, sad zakinuti i za penal

Mislim da je trenutno Vrancic ispred Prcica
------ Vrancic ------ Besic ----
Hajrovic ---- Pjanic ---- Lulic
--------------- Dzeko -----------

prva zamjena za Vrancica - Medunjanin
prva zamjena za Lulica - Salihovic ( ako bude igrao standardno za svoj klub ) mozda Visca
prva zamjena za Pjanica - Prcic mozda Susic
prva zamjena za Besica - Zahirovic ( ako bude igrao standardno za svoj klub ) ili CImirot
Prva zamjena za Hajrovica - Vedo, Avdija mozda cak i Duljevic
Prva zamjena za Dzeku - Vedo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 sep 2014, 11:19

Kad sam vidio danas sliku da trenira sa igracima bilo mi je srcu milo,znam koliko je Susic ucinio nepravde prema momku koji je po utakmicama iz zadnjeg dijela sezone mogao komotno ici u Brazil umjesto Ibricica ili Hadzica ali fala Bogu sad je tu,momcina ce biti koristan..

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 02 sep 2014, 13:31

Odlično priča jezik, u poređenju s drugim igračima rođenim vani.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 13:32

kako je pala u vodu prica da safet ne zeli prcica i slicne price ,evo i momak je sam rekao polako zelim da udjem u reprezentaciju ,znaci momak skontao sta i kako treba bravo prcicu bravo :clap: :clap: :clap: .

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Sanjin Prcić

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2014, 13:34

bordobijeli je napisao/la:kako je pala u vodu prica da safet ne zeli prcica i slicne price ,evo i momak je sam rekao polako zelim da udjem u reprezentaciju ,znaci momak skontao sta i kako treba bravo prcicu bravo :clap: :clap: :clap: .
Prica pala u vodu? Momak se jednostavno pomirio cinjenicom da su Tino i Hadzic "morali" u Brazil, te da su prije njega po nekim drugim kriterijima upali na spisak.

On se nije trebao oprostiti od repke i to je velika greska bila, ali je bio ljut i ogorcen onom izjavom Susica.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 13:43

Dobrodosao mali tamo gdje si davno trebao doci.Ucinjena ti je nepravda ali gledaj samo naprijed.
Sretno.

bordobijeli
Kontakt:

Re: AW: Sanjin Prcić

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 13:45

Goalgetter je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kako je pala u vodu prica da safet ne zeli prcica i slicne price ,evo i momak je sam rekao polako zelim da udjem u reprezentaciju ,znaci momak skontao sta i kako treba bravo prcicu bravo :clap: :clap: :clap: .
Prica pala u vodu? Momak se jednostavno pomirio cinjenicom da su Tino i Hadzic "morali" u Brazil, te da su prije njega po nekim drugim kriterijima upali na spisak.

On se nije trebao oprostiti od repke i to je velika greska bila, ali je bio ljut i ogorcen onom izjavom Susica.
ja cu da se vodim ovim sto prcić rece ne treba se vracati sta je bilo sad tu je u reprerezentaciji .bravo sanjine preso je preko neki stvari i tako i treba on je potreban reeprezentaciji :bih: :bih:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 sep 2014, 14:06

Joj Prcica sto trola novinara na pitanje koju poziciju igra. :urnebes:
1946

asko75

Post Postao/la asko75 » 02 sep 2014, 14:11

Budala što se odazvao, nema svoje ja i nikakav mu je karakter, ja da sam on bi samo rekao dok je ova gnjida selektor neću da čujem za ovu repku, ako bi dobio u međuvremenu poziv druge repke prihvatio bi ga **** ovu lopovsku reprezentaciju, i mafijaški savez.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 sep 2014, 14:13

asko75 je napisao/la:Budala što se odazvao, nema svoje ja i nikakav mu je karakter, ja da sam on bi samo rekao dok je ova gnjida selektor neću da čujem za ovu repku, ako bi dobio u međuvremenu poziv druge repke prihvatio bi ga **** ovu lopovsku reprezentaciju, i mafijaški savez.
Potpis !!! To je to...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 14:15

asko75 je napisao/la:Budala što se odazvao, nema svoje ja i nikakav mu je karakter, ja da sam on bi samo rekao dok je ova gnjida selektor neću da čujem za ovu repku, ako bi dobio u međuvremenu poziv druge repke prihvatio bi ga **** ovu lopovsku reprezentaciju, i mafijaški savez.
:lolno: :lolno: :wave: :wave:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 02 sep 2014, 14:21

Zato si ti osuđen na forum a oni na bavljenje fudbalom. Sjedi. Mirno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 14:22

ovo mi je najace sad ce ovi sto su pljuvali po safetu kako je trebao zvati prcica pjuvati po prcicu sto je prihvatio sad poziv selektora kao nema svoje ja .momak je razuman i shvatio je pogresno je radio gurao se preko novina i medija u repku a to ne ide ,sad fino kaze idem polako uci u ekipu i reprezentaciju .bravooo prcicu :clap: :clap: .kako se okrenulo mi sto smo pisali da nije upravu i da ce doci njegovo vrijeme sad smo sretni jel je dio nase reprezentacije :bih: a ovi sto vise mrze safeta nego sto vole reprezentaciju kazu nije trebao ni sad doci .

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 02 sep 2014, 14:28

bordobijeli je napisao/la:ovo mi je najace sad ce ovi sto su pljuvali po safetu kako je trebao zvati prcica pjuvati po prcicu sto je prihvatio sad poziv selektora kao nema svoje ja .momak je razuman i shvatio je pogresno je radio gurao se preko novina i medija u repku a to ne ide ,sad fino kaze idem polako uci u ekipu i reprezentaciju .bravooo prcicu :clap: :clap: .kako se okrenulo mi sto smo pisali da nije upravu i da ce doci njegovo vrijeme sad smo sretni jel je dio nase reprezentacije :bih: a ovi sto vise mrze safeta nego sto vole reprezentaciju kazu nije trebao ni sad doci .
Upravo to. A nije zgoreg spomenuti da je ovo forum koji se vrlo lako može "infiltrirati". Bog zna ko se krije iza nickova. Naprimjer, @Gringo je 99.9% bio Milorad Dodik a @Vuk Željka Cvijanović.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 sep 2014, 15:11

bordobijeli je napisao/la:momak je razuman i shvatio je pogresno je radio gurao se preko novina i medija u repku a to ne ide
Safet je njega otpisao tri mjeseca prije SP da bi otvorio mjestu Svenu u Hadžiću, prije bilo kakve izjave Prcića, guranja po tvome.
sad fino kaze idem polako uci u ekipu i reprezentaciju .bravooo prcicu :clap: :clap:
Logično, svako kad dođe u nešto novo, repku, klub, firmu, školu...,polahko se upoznaje sa svim.
kako se okrenulo mi sto smo pisali da nije upravu i da ce doci njegovo vrijeme sad smo sretni jel je dio nase reprezentacije :bih:
Naravno, njegovo vrijeme nije bilo u martu, tad je preči bio Sven i Hadžić, a ne igrač iz francuske lige.
a ovi sto vise mrze safeta nego sto vole reprezentaciju kazu nije trebao ni sad doci .
Ne mrze oni Safeta, već nepravdu. :salut:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 15:17

pa evo nepravda je ispravljena i momak je u reprezentaciji ,i svako ko voli reprezentaciju rece da je to dobro ,al ljudi pisu da nije trebao da dodje na okupljanje .

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 15:25

Ovo je dobro, nepravda jeste ispravljena. Ali problem je što osim Prcića ima još par igrača koji zaslužuju poziv umjesto par poluigrača koji su među 23 na ovom spisku za kvalifikacije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 29 gostiju.