Stari forumasi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

el-fighter
Kontakt:

Re: Stari forumasi

Post Postao/la el-fighter » 07 jul 2014, 03:27

Donnie Darko je napisao/la:Nije devil nikad bio forumaš godine. Jednom neutral, dva puta monolog, i dva puta neki željovac.

Mislim da je dva ili tri puta bio drugi :mrgreen:
Frajer je legenda. Dva puta izabran za forumasa godine, a niko ga nikad nije vidio na forumu :D

Nmgu se sjetit onog lika kada se zakacio nesto sa adminom i admin napise nesto kao u fazonu "ko jos jedom to spoemene dobija trajni ban" i ovaj lik odmah u sljedecem postu to spomene i napise ispod Allahimanet ili tako nesto :D

I bila je dobra furka kad su svi poceli stavljati isti avatar kao admin, cini mi se neka slika sa barbikama bila :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 jul 2014, 07:14

Bilo je likova ovdje skim bih bas volio sjesti i popiti koju

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 jul 2014, 09:49

Ja sam ovdje novi, ali sjecam se dosta starih forumasa. :rol: Steta je Eaglesa i Devila. Doduse steta je brojnih, samo moderacija nema sluha i takta pa po nativnosti ne odvaja neke stvari i preferira trollove i spammere zbog klika od onih koji ustvari imaju sta za reci i imaju svoje ja i svoj stav.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2014, 11:35

Vidim niko ne spominje Paju :hmmmmm: nije valjda da ste zaboravili njegova ludovanja :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: Stari forumasi

Post Postao/la anonimni » 07 jul 2014, 11:48

el-fighter je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Nije devil nikad bio forumaš godine. Jednom neutral, dva puta monolog, i dva puta neki željovac.

Mislim da je dva ili tri puta bio drugi :mrgreen:
Frajer je legenda. Dva puta izabran za forumasa godine, a niko ga nikad nije vidio na forumu :D
Sta vidio, citao njegove postove 8-)

Gospodin @boccaccio glavom i bradom, odlican covjek, voli Zelju, razumije se u fudbal, sta jos treba ? :D Bez srkleta, glasacemo i ove godine za njega :P

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 07 jul 2014, 11:55

Meni je eto pošto najviše budem na pdf kladionica :lol: . Žao @kurble šta sam uz tog' lika uzeo keša ali eto jednog dana samo ode i Bože moj. Ali eto ja bar još nikad' nisam dobio neki izlet od moderacije i ne treba :D .
Tako blizu, a tako daleko.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 jul 2014, 12:33

A gdje je onaj pintol ili tako nesto, znam da je jedno vrijeme na pdf kladionica bio popularan, ali od jednom nestade

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jul 2014, 12:47

Virtu4l je napisao/la:Vidim niko ne spominje Paju :hmmmmm: nije valjda da ste zaboravili njegova ludovanja :P
Paja je gigant svoje vrste.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 jul 2014, 12:49

Vidim da su i mene spominjali ovdje...

Nisam nešto imao vremena, pomalo uletim da pročitam koju vezano za repku i Juve... spičilo me raznorazni belaji... :?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2014, 13:06

Marsal je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:E, znate šta mene muči... Prije koju godinu forumaš @OTNYS_YNWA je bio jedan od zrelijih i starijih ovdje, čak se sjećam da je spominjao svoj posao, porodicu... Bio je jako fin forumaš.
I onda, odjednom, pod tim nikom neko drugi piše. Vidim da je i dalje aktivan nik, ali čini mi se da je to neko preuzeo.
Je li to samo meni misterija ili je priča do kraja jasna? :mrgreen:

Pozdrav za tog starog forumaša, porodičnog čovjeka s kojim sam imala finih diskusija. :wave:
Jeste, lik je bio legenda, stalno sam bio u kontaktu sa njim...inače radio je kao inspektor u MUP-u KS, i stvarno je bio ljudina, jednom je mrtav ozbiljan htio da sredi mom starom da ne plati neku saobraćajnu kaznu. :mrgreen: Imao sam ga na Fejsbuku ali čini mi se da je deaktivirao profil, koliko se sjećam bio je tetak forumašu @Sarajlica :mrgreen: , znam da dok je pisao na forumu da je imao oko 35 godina...mozda malo više. KAsnije su mu dosadila ona dječija prepucavanja i riješio da ode, a svoj profil predao forumašu koji je bio banovan, ako se ne varam onaj @Jimmy...

Prije je bilo mnogo bolje jbg...mada uvijek ima extra ljudi ali prije ih je bilo nekako više.
oplakah.... ja sam cuo da je odlucio se bavi glumom a jimmy je njegov PR al ne sviđa se starijem gospodinu kako jimmy radi pa ce se vjerovatno on uskoro vratiti na forum. tad cemo saznati i u kojim je filmovima glumio za vrijeme pauze od foruma...
Amar Dzeko je napisao/la:
MElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ?? :mrgreen:
Ja sam 4, nisam nikad mijenjao, mada je bilo banova :mrgreen:
evo ja skoro 6 godina bez ikakvih promjena i banova.
You are someone else I am still right here

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 jul 2014, 13:10

To su oni koji ne ulaze u zestoke rasprave.. :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jul 2014, 13:29

fera je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
MElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ?? :mrgreen:
Ja sam 4, nisam nikad mijenjao, mada je bilo banova :mrgreen:
evo ja skoro 6 godina bez ikakvih promjena i banova.
moram se i ja pohvaliti, nikad nikakvih banova dosad :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2014, 13:38

Lillard je napisao/la:To su oni koji ne ulaze u zestoke rasprave.. :mrgreen:
imao sam ja rasprava u svoje vrijeme. sad pred penziju sam se smirio :D
ja sam sa arsom vodio ratove na temi kk bosne al uvijek je on bio taj koji izgubi zivce i pocne sa uvredama i dobije ban... moze se raspravljati i bez bana definitivno samo treba imati određene granice.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 jul 2014, 13:40

Nije to meni za pohvalu, to samo znaci da nikad u zivotu nisi cvrsto ustao u obranu svog stava i misljenja, makar bio u manjini ili osporavan. :zviz: :kafa:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2014, 13:49

BurningLegion je napisao/la:Nije to meni za pohvalu, to samo znaci da nikad u zivotu nisi cvrsto ustao u obranu svog stava i misljenja, makar bio u manjini ili osporavan. :zviz: :kafa:
:?:
znaci ako ne psujes nekom mater nego na kulturan nacin dokazes da si u pravu ili odustanes ako vidis da se ne vrijedi raspravljati sa nekim onda si beskicmenjak...
ja kad sam bio protiv rafe beniteza mene je citava tema liverpoola napadala i jos milion takvih primjera imas. kako sam stariji ne volim da meni neko namece svoje misljenje tako da se trudim da ni ja ljudima ne namecem svoje.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 07 jul 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 jul 2014, 13:54

Ne govorim o tebi, odnosno ne odgovaram na tvoj post. :)
A i salim se malo, da vidim tko ce se upecati.
Mada, to je svejedno tako. Moja poanta je da ako ti imas svoj stav, taman on bio i rigidan, jak, ne nuzno u konsenzusu sa vecinskim, ali postujes i tudji i uvazavas dok god on uvazava tvoj, ali ne dozvoljavas jasno da te necija predrasuda, kompleks ili neujednaceni kriterij ''umara'' npr. po tim forumima, da to ima vecu vrijednost.
X puta se baniraju ljudi koji ustvari imaju misljenje i imaju sta za reci i nisu ni ograniceni ni moroni, samo zato sto se uvuku sa retardima u ''nepozeljene rasprave'', jos ne daj boze da ustvari daju svoje misljenje i vidjenje, a da ne odgovara ''generalnoj zamisli'', dok se recimo toleriraju djeca, djetinjarije, trolanje, kompleksiranje, chateri, spameri, izazivaci, itd., iako nista smisleno i nista argumentirano nemaju u sebi, ali eto, ''stoje sa strane''.

Ja bi radio pustio dvoje argumentiranih, kulturnih ljudi potpuno suprotnih gledista na svijet i na datu tematiku, nebitno koju posto apsolutno nista meni tabu tema nije, da se raspravljaju do mile volje, nego iscitavao ogranicene gluposti pojedine na forumu koje se toleriraju pa i ohrabruju, jer, kao sto rekoh, sve za klik ide. Kvantitet, a ne kvalitet.
Nije stoga ni cudo sto se brojni sjajni diskutanti poput Eaglesa i slicnih povuku kada vide jednostavno da ne mogu doci do rijeci do takvih i sto ih takvi uslijed svojih kompleksa i frustracija napadaju i prozivaju ovakvima i onakvima, iako im na intelektualnom nivou ne mogu vode donijeti.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 jul 2014, 14:25

Da se tuspasim (nebi li se ko mene po necemu sjetio :D )

Helem, bez banova od pocetka i bez promjene avatara :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2014, 14:34

Joj Fidelis, Fidelis, ko te ne zna qrvu bi ti platio :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jul 2014, 14:35

bagrcavi je napisao/la:Joj Fidelis, Fidelis, ko te ne zna qrvu bi ti platio :mrgreen:
:rol: :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 07 jul 2014, 14:53

bagrcavi je napisao/la:Joj Fidelis, Fidelis, ko te ne zna qrvu bi ti platio :mrgreen:

aa doš'o :urnebes:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.