1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Panj da je igrao od pocetka mozda bi nesto i bilo... Ozil pretpostavljam najgori u obe ekipe.... Njemacka to znalacki... Iniesta najbolji veznjak svih vremena uz Pogbu koji vredi 60 miliona eura... To je to po pitanju ove utakmice...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Gunner4 je napisao/la:Panj da je igrao od pocetka mozda bi nesto i bilo... Ozil pretpostavljam najgori u obe ekipe.... Njemacka to znalacki... Iniesta najbolji veznjak svih vremena uz Pogbu koji vredi 60 miliona eura... To je to po pitanju ove utakmice...

Brutalno losa utakmica. Patnja za oci. Francuska ipak predvidljiva do kraja, Didi i nije klasan trener, a i ruku na srce, ova generacija je nova i trebat ce joj vremena. Moraju iznjedriti klasne napadace, falio je Ribery pa i Grenier jer Matuidi i Cabaye su ipak defanzivno orijentirani igraci.
Njemacka nista posebno, ali taman koliko treba. Mozda je vrijeme da uzmu, mada nisam nicim impresioniran od njih.
Njemacka nista posebno, ali taman koliko treba. Mozda je vrijeme da uzmu, mada nisam nicim impresioniran od njih.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Njemacka vs Brazil/Kolumbija u prvom polufinalu
Ako se ne desi nesto nepredvidjeno (sudije) vidim svabe u finalu.
Ako se ne desi nesto nepredvidjeno (sudije) vidim svabe u finalu.
- skyisthelimit
Dzoni je napisao/la: I osvojit ce garant jer su ostale sve cirkusantske reprezentacije i nema niko ko bi ih mogo izbacit.
Kolumbija ?
15.10 - 15.06 ...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Francuska danas razocarala.. Igrali su dosta mlako.. Sredina sa tri odlicna veznjaka, od toga jedan i prema naprijed veoma dobar, ali nista znacajno nisu napravili, nisu uspjeli napraviti neki presing.
Sa druge strane, Ozil igrac manje te Howedes nije za lijevog beka.
Sa druge strane, Ozil igrac manje te Howedes nije za lijevog beka.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
Da se citiram Njemci rutinski posao odradise i Platinijevu ekipu poslase kuci, jos da Kolumbijci posmrcu linije i domacina isprase, momci zasluzuju prolaz do sad su najvise pokazali na ovom prvenstvupropuh je napisao/la:Ocekujem rutinsku pobjedu Njemacke i nadam se da ce Kolumbija nakantati doacina
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
joj ovo sp osvaja ili brazil ili njemačka,imam neki osjećaj jer tako biva ko nema neku igru provlači se igra ko treba,a ne ko razbija sve ko npr brazil na sp 2002..
skyisthelimit je napisao/la:Dzoni je napisao/la: I osvojit ce garant jer su ostale sve cirkusantske reprezentacije i nema niko ko bi ih mogo izbacit.
Kolumbija ?
Daj Boze.
Al oni ce prvo morati da izbace Brazila da bi pricali o tom eventualnom duelu.
@Lillard
Scarface je kubanac.

Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 04 jul 2014, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
Ako gledamo ko ima igru, to je samo Kolumbija od ovih preostalih.jopa17 je napisao/la:joj ovo sp osvaja ili brazil ili njemačka,imam neki osjećaj jer tako biva ko nema neku igru provlači se igra ko treba,a ne ko razbija sve ko npr brazil na sp 2002..
2002 je bila najuvjerljivija taslacina SP.

15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Brazilu će biti teže sa Kolumbijom nego sa Švabama. Mislim da osvajaju ako noćas prođu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nije ni cudo što evropske ekipe redom ispadaju iz takmicenja, s obzirom koliko pokazuju...evo i ova današnja utakmica je to pokazala.
Slina od utakmice
nedostojna četvrtfinala
Slina od utakmice

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hummy izdominir'o
Francuzi razočarali, zaustavljeni u potpunosti. Jedni bez Riberya, drugi bez Reusa, tako da nema izvlačenja, Švabe zasluženo idu dalje, vidjećemo ko im dolazi na megdan, svakako očekujem puno bolju tekmu večeras od ove

Francuzi razočarali, zaustavljeni u potpunosti. Jedni bez Riberya, drugi bez Reusa, tako da nema izvlačenja, Švabe zasluženo idu dalje, vidjećemo ko im dolazi na megdan, svakako očekujem puno bolju tekmu večeras od ove

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nista od Francuza.Honduras ,Svica,Ekavdor I Nigerija nisu bili protivnici po mjeri .Njemci nisu bas nesto odigrali al dovoljno protiv ovih mlakih Francuza.Njemci su cijelu tekmu vrsili pritisak visoko na igraca sa loptom I Pogbu strpali u dzep .Jedna od najgorih tekmi do sada sto sam gledao .
Bas to.let3 je napisao/la:Nije ni cudo što evropske ekipe redom ispadaju iz takmicenja, s obzirom koliko pokazuju...evo i ova današnja utakmica je to pokazala.
Slina od utakmicenedostojna četvrtfinala
Ja sam jednom onako iz zaj3bancije pregledao utakmicu meksicke lige,kasno nekad navece bilo mi dosadno.
I ostao sam

Jbt kakav fudbal ljudi igraju jos ja pojma nemam ni ko igra,nista...
Startovi ludilo,simuliranja minimalno,brza utakmica...milina.
Ove pizde evropske...

Baš tako - evropske pizdeDzoni je napisao/la:Bas to.let3 je napisao/la:Nije ni cudo što evropske ekipe redom ispadaju iz takmicenja, s obzirom koliko pokazuju...evo i ova današnja utakmica je to pokazala.
Slina od utakmicenedostojna četvrtfinala
Ja sam jednom onako iz zaj3bancije pregledao utakmicu meksicke lige,kasno nekad navece bilo mi dosadno.
I ostao sam![]()
Jbt kakav fudbal ljudi igraju jos ja pojma nemam ni ko igra,nista...
Startovi ludilo,simuliranja minimalno,brza utakmica...milina.
Ove pizde evropske...

Opet, moram izdvojiti Belgiju koja ne spada u tu kategoriju pizda, vec igraju, ima se šta vidjeti kod njih, ima trke, zalaganja i borbe...i bice mi žao ako ispadnu od Argentine (koja je isto slinava ekipa do bola).
Ove ostale evropske ekipe

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 jul 2014, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
ajde kolumbijci molim vas, jer ako brazil prođe stvarno ne znam za koga navijat tu', ne znam koji su mi gadniji.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
jer je meksička liga kvalitetnija od svih evropskih 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.