Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edviin
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Edviin » 18 feb 2014, 12:57

koala je napisao/la:Čovjek sad da osvoji SP, vama ne bi valjao. Jer ****, mi smo Bosanci i ne podnosimo tuđi uspijeh. Ili naš. Kako god, ne podnosimo ga.
Kakve veze to ima sa tinkijem??

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 feb 2014, 13:07

koala je napisao/la:Čovjek sad da osvoji SP, vama ne bi valjao. Jer ****, mi smo Bosanci i ne podnosimo tuđi uspijeh. Ili naš. Kako god, ne podnosimo ga.
Gluposti pises.
Kakve to veze ima sa Tinketom :?
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 feb 2014, 13:14

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ne valja lagati. ;)... Sve je to arhivirano ;)
Dobro kad me vuces za jezik. Evo tvojih bisera o Kolasincu i moj odgovor na to.

Sta Calcio kaze kada je Kolasinac igrao vec Champions League. Samo da se uporedi.
Kolasinac sa 19 igra protiv Drogbe i Bundesligu, no on ne valja. Susic igra sa 22 godine u HNL, a njegov poziv se brani. Svaka cast. Hajde jos koji biser.

Evo prvi sa Kolasincem:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
calcio je napisao/la: Ma daj, za ovih pola godine nije ni 20% utakmica igrao. Uvijek kada pogledam sastav sjedi na klupi. Doduse onaj Fucks sto igra na lijevom beku im je kritican u zadnje vrijeme i zato ce Kolasinac sigurno dobivati cesce priliku.

Principatus:
Covjece jesi li ti pri sebi? Ne kazem to da te vrijedjam, ozbiljno te pitam kao pitanje za zdravlje.

Pa momak igra protiv Robbena, Drogbe, CL, Bundesligu. SA 19, 11119999! Nama klocevi i anonimusi sa krajem 20 pocetak 30 prolaze kroz repku i ti meni nesto pricas o tome da je ispravno razmisljanje sto ga nismo odmah kaparisali, prije pola hebene godine. Da jos nije vrijedan A repke? Ma daj, nema smisla, stvarno nema smisla.
Koji prc :D , ja bih nakon ovoga uzeo mjesec dana odmora :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 feb 2014, 13:18

Edviin je napisao/la:
Kakve veze to ima sa tinkijem??
ZutiMrav je napisao/la:
Gluposti pises.
Kakve to veze ima sa Tinketom :?
To pitajte lika koji je post ranije napljuvo Safeta. Mislim da je kolega stao u odbranu Saje.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 feb 2014, 13:35

Tino je odbio Belgiju pa Hrvatsku pricajte vi sta hocete :mrgreen:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 feb 2014, 13:46

HST je napisao/la:Vrlo zanimljivo, 9 stranica o Sušiću i pozivu, dok je poziv igraču iz 7-plasirane (ponavljam sedmoplasirane ) ekipe austrijske lige, jedne od inače najjačih na svijetu ok i usput spomenut na negdi pola stranice. (čast Hadžiću, u Riedu je bija ok, ali, ne želite dvostruke kriterije, zar ne?). Pozdravljam tu priko granice sve normalne članove ovog foruma, samo kratko par crtica prije nego odem u ilegalu, jednostavno moram reagirat na neke upise i kratko prokomentirat:
BigBigBang je napisao/la:Tino Susic je obican kloc je li ko od vas gledao utakmice Hajduka? Prvo on tamo nije ni medju 5 najboljih igraca u mrtvoj prosjecnoj ekipi kakva je Hajduk, opet pitam gledate li vi tu ligu?
Gledam ja, sigurno više nego bilo koji član odavde, razlog se vidi u nicku. Pričaš apsolutne idiotarije oko toga da nije među 5 najboljih, da nije takav sigurno ne bi bija najstandardniji prvotimac, uz Pašalića glavni veznjak ekipe. Ekipa mu viruje masu, kad nemaju di uvik ide balun u Sušića, samo on eto ima taj problem šta stvarno puno voli balun :mrgreen: pa zna zakasnit sa predajon dok mudla sve okolo, ali da je tehnički vrhunski igrač jest. S tin da ne bi reka da je sebičan, nego se jednostavno zaigra sam sa sobom. E sad, di je kvaka. Startna brzina, nema je, tu je dosta spor. Pritrči stvarno masu, tako da je usporedba s Ibričićen koji prohoda 20 metara po utakmici promašena. Moglo bi se reć da je traktorist i po vatanju forme, ka šta se vidi u sezoni osvojenog kupa, drugi dio sezone je posta naš glavni igrač, rješava kup utakmice i sve, početkom ove je s novim trenerom gurnut na desno krilo i desnog veznog u 4-3-3, jer naš trener ka i svaki voli smišljat određene pizdarije i tu je normalno igra loše, povratkom na srednjeg veznog u 4-2-3-1 je opet počea dobro igrat. Isto tako, nema desnu nogu, odnosno sve se namišta na livu i nema izrađen šut.
Probat će ga se u prijateljskoj, ako ne bude valja neće igrat ubuduće, ako valja igrat će. Uostalom ionako će bit pod posebnim povećalon većine radi određenih stvari, ka Niko svojedobno radi Cice :roll:

Eto toliko, sad možete dalje nastavit po Safetu, Tinu, Avdiji i Germaniji (koja uzgred nema nikakve veze sa Avdijom, ali amo to ponovit 100 puta pa će postat istina), vidim da to poprilično volite.
Kao navijac Hajduka izgubio si sav kredibilitet u komentarisanju kao i objektivnost, igraci Hajduka su smece (kad pricamo u kontekstu reprezentativnog kalibra). Vrsajevic je najgori igrac sa 10 nastupa u reprezentaciji svih vremena i nika ga niko nece skinuti. Susic je ubleha i tu je samo zbog Safeta, bezveze igrac eto neka i jeste medju 5 najboljih ali gdje? u Hajduku, ne moram ti ja valjda crtati da ste ispodprosjecan evropski klub kojeg izbaci iz evrope gruzijski gigant Dila Gori koju mrtvo Sarajevo premijerligas na pripremamama otrese (a premijer liga bih jarane ti je dno dna pa onda ti kontaj). Interes vaseg kluba je da ove dvije ublehe sto prije prodate i uzmete nekoj budali koja ce ih uzeti pare, nemam problema sa tim i ja bi volio da neki kloc iz Zelje igra se proda preko reprezentacije a vjeruj mi u Zelji imas puno bolje igrace od Avdije i Susica. Susic je upao ispred Prcica, najboljeg mladog reprezentativca, standardnog igraca Sosoa to je nepravda i stela da bolji igrac ostane kuci a kloc dobije poziv.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 18 feb 2014, 13:58

Znači ja nemam kredibilitet a imaju oni koji su ga gledali 45 minuti. Ok, super. Sušića smo mogli prodat ovu zimu ali smo ponudu ladno odbili.

Još bolje uspoređivanje s Dilom Gori i rezultatima na pripremama, pa eto, ako ćemo se vodit tom logikom: Hajduk je svojevremeno na pripremama tuka Napoli, igra x s Barcelonom, dobija Blackburn, dakle dolazimo do zaključka da je ova HNL premala za nas i tribali bi igrat u ligi petice.

Vidim i da se komentira da san Smoljan, kvalitetan smisao za humor.

p.s. da Avdija je drvo od igrača, ali ja stvarno ne znam 2. opciju iza Mujdže, spominjete Vranješa a čovik u Elazigu igra stopera.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2014, 14:03

HST je napisao/la:Znači ja nemam kredibilitet a imaju oni koji su ga gledali 45 minuti.
Nisu gledali ni tih 45.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 18 feb 2014, 14:07

Ja se nadam samo da ce ovaj momak dobiti bar poluvrijeme da pokaze sta i koliko moze..A ne da dobije 10-ak minuta u kojim ce 2 puta dotaci loptu i u kojim necemo vidjeti nista..Kao Kvrzic recimo,nikad ne vidjesmo sta taj momak moze,kome je kunkurencija u repki,sta nam je novo donio,itd..A evo pola godine je na spisku repke.. :|
Da se razumijemo,nisam ni ja bio za njegovo ( Tinovo ) pozivanje,gledao sam ga na djelu,nista posebno ne dobijamo s njim,ima sansu od 1% da pored Mireta,Misketa,Mede i Seje dobije neku sansu na SP i u kvala za Euro nakon toga..Def. veznog ne moze igrati,to je budalastina,traka mu je nula bodova..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 18 feb 2014, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 14:08

Evo dosao navijac Hajduka da brani poziv dva Hajdukova kloca u BiH reprezentaciju :lol:
Neka Hrvatska reprezentacija pozove tri igraca FC sarajevo, ja cu naci 100 argumenata da su genijalni igraci. e na sta nisu spremni ovi Susicevci... I Dodika ce mobilisati da brani selektora :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 18 feb 2014, 14:12

hogarstrasni je napisao/la:Evo dosao navijac Hajduka da brani poziv dva Hajdukova kloca u BiH reprezentaciju :lol:
Ne branim, dapače, samo pošto je očito da 90 posto seratora po ovoj temi nikad nisu gledali Sušića, pa sam opisa njegove prednosti i mane.
Neka Hrvatska reprezentacija pozove tri igraca FC sarajevo, ja cu naci 100 argumenata da su genijalni igraci. e na sta nisu spremni ovi Susicevci... I Dodika ce mobilisati da brani selektora :lol:
Nigdi nisam napisa da je TSS genijalan igrač. Dalje.

Deargumentiraj moj sinoćnji post ako želiš, onda nastavljam raspravu, u suprotnom ne.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 14:16

Eto tebe cu deargumentirati ! :lol: Malo mi je polovnih bosanskih Spin Doctora, pa su ih poceli uvoziti iz Hrvatske.Jesi ti Seadov ili Darkov? :lol: jos jedan dokaz da se trese stolica ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 14:20

HST je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Evo dosao navijac Hajduka da brani poziv dva Hajdukova kloca u BiH reprezentaciju :lol:
Ne branim, dapače, samo pošto je očito da 90 posto seratora po ovoj temi nikad nisu gledali Sušića, pa sam opisa njegove prednosti i mane.
Nigdi nisam napisa da je TSS genijalan igrač. Dalje.

Deargumentiraj moj sinoćnji post ako želiš, onda nastavljam raspravu, u suprotnom ne.
koga će on deargumentirati. pušikurac obični.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 18 feb 2014, 14:22

hogarstrasni je napisao/la:Eto tebe cu deargumentirati ! :lol: ;)

Očekivan odgovor reka bi nažalost.
Jesi ti Seadov ili Darkov? :lol: jos jedan dokaz da se trese stolica ;)
Nemamo argumenata pa ćemo probat pogurat nešto svoje. Aj trudiš se barem.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 feb 2014, 14:23

VanBasten je napisao/la: koga će on deargumentirati. pušikurac obični.
Prijavio sam te :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 14:24

Sta je, zivci rade !? Prijavicui te i ja :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 feb 2014, 14:25

HST je napisao/la: Nemamo argumenata pa ćemo probat pogurat nešto svoje. Aj trudiš se barem.
Kakav argument treba navijacima Bosne i Hercegovine koji 18 godina prate reprezentaciju a nikada nisu culi za Tinu Sven Susica, pa ne moze biti vala da je toliki potencijal a najmanje pola forumasa koji se bave reprezentacijom nisu ni culi za njega :lol: .

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 14:27

DonCorleone je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: koga će on deargumentirati. pušikurac obični.
Prijavio sam te :D .
:P

Još samo da ga raja prestane citirati, pa da mi se pušikurac ne pojavljuje na ekranu jer je na listi "gnjavatora".
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2014, 14:30

VanBasten je napisao/la:Još samo da ga raja prestane citirati, pa da mi se pušikurac ne pojavljuje na ekranu jer je na listi "gnjavatora".
Ma kad bi to popravili, da se ne vide i kad ih neko citira, sve bi bilo puno ugodnije. Ovako, džaba ih stavljamo na ignore, kad 90% njihovih postova neko citira.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 18 feb 2014, 14:32

Ok neću više :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, StevieG8 i 29 gostiju.