Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Na koljenima bi bili da su ih dobili u regularnom, ovo ko i fudbal kad ode u penale, više sreće nego znanja.SaltCityAttack je napisao/la:gotovo majka rusija na koljenimana svom ledu...fino je to vidjeti
Volim kad ameri izgube, pa i u klikerima.SaltCityAttack je napisao/la:daj boze Canada je sila za sve ..samo ova ekipa USA ce na dolazecim prvenstvima i olimpijadama biti sila ..drugi ce se oprastat, a oni vec skupili mladu ekipu koja ce da dominira
Iz tvoji usta u Bozije usiBosniacum Lilium je napisao/la:Rusija uzima zlato 100%
Volio bih, al Kanada se igra hokeja.Bosniacum Lilium je napisao/la:Rusija uzima zlato 100%
Bosniacum Lilium je napisao/la:Rusija uzima zlato 100%
SaltCityAttack je napisao/la:kad su ih ameri uzeli sta ce im tek biti protiv CanadeBosniacum Lilium je napisao/la:Rusija uzima zlato 100%
Virtu4l je napisao/la:Volim kad ameri izgube, pa i u klikerima.SaltCityAttack je napisao/la:daj boze Canada je sila za sve ..samo ova ekipa USA ce na dolazecim prvenstvima i olimpijadama biti sila ..drugi ce se oprastat, a oni vec skupili mladu ekipu koja ce da dominira
sad ne mozes brisati postSaltCityAttack je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Rusija uzima zlato 100%
kad su ih ameri uzeli sta ce im tek biti protiv Canade
Taj rad, ovo je najteža utakmica za igranje i za Ruje i Amere (plus Can'tadaMaGiCa je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:kad su ih ameri uzeli sta ce im tek biti protiv CanadeBosniacum Lilium je napisao/la:Rusija uzima zlato 100%
Ne mora to nishta da znachi. Rusi su danas bili bolji, a izgubili su.
Mogu oni josh bolje od ovoga, a onda ni Kanada nije nesavladiv protivnik. Uostalom, jedina reprezentacija protiv koje Kanada ima negativan skor je Rusija/CCCP. Ruski stil hokeja nije neshto shto pashe Kanadezima.
BTW, Virtu4lov antiamerikanizam me iznenadjuje.
Nemam niti jedan razlog da mi budu dragi. Ni 'vako ni 'nako.MaGiCa je napisao/la:BTW, Virtu4lov antiamerikanizam me iznenadjuje.
Bore se kad imaju šuške, sve je do ulaganja. Ko ulaže dobar je, ko ne ulaže nema ga na mapi, možda ponekad bljesne. Kod njih je sa mladima rad jasno definisan, sve ide preko škole/koledža, ako imaš kvalitet/talenat sigurno ćeš dobiti šansu.SaltCityAttack je napisao/la:da je i nama tako nesto borit se za nasu djecu
Za koga onda navijas, nisam primjetio da si se izjasnio, nemoj samo reci KanadjaniVirtu4l je napisao/la: Nemam niti jedan razlog da mi budu dragi. Ni 'vako ni 'nako.
Monika metafora za RusijuVirtu4l je napisao/la:Rio, jel' to Monika na koljenima
Za Finsku. Ovi prekookeanski manipulatori mi nikad nisu bili dragi. Kubanska ženska odbojka mi je jedini izuzetakrio_Ferdy88 je napisao/la:Za koga onda navijas, nisam primjetio da si se izjasnio, nemoj samo reci Kanadjani![]()
Dobarrio_Ferdy88 je napisao/la:Monika metafora za Rusiju![]()
Virtu4l je napisao/la: Za Finsku. Ovi prekookeanski manipulatori mi nikad nisu bili dragi.
Profesor EugenioVirtu4l je napisao/la:Kubanska ženska odbojka mi je jedini izuzetak![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.