SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Italija iz prvog sesira najlaksi protivnik ili ako hocemo barem onaj koji na guzove igra grupnu fazu.
15.10 - 15.06 ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja, odmah ih se kutarisatOtelo je napisao/la:Da se kasnije ne mucim sa njimaLenBias je napisao/la:da izbacimo favorite u grupi odmahUnofficialpage je napisao/la:Ma dajte nam
Spanija
Brazil
Njemacka
BiH
![]()
A nama Braaziiiil jeeeee

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Svaki od ovih timova (osim prvog sesira) se moze realno dobiti. Osmina finala bi trebala biti realnost i cilj, a onda, spektakl 

- HazardEden
- Kontakt:
S ovakvom postavkom, bi Pjanić bio plej a Zahirović box to box igrač, još jedna prednost ove formacije je klupa, gdje bi konačno imali koga da ubacimo kvalitetnog.
Zahirovića, Rahimića i Medu mjenjat na DMF-u,
Lulića i Salihovića na lijevom krilu,
Misketa i Pjanića na pleju,
Možda pozvati Mahmutovića da imamo izbora i u napadu ne bi bilo loše

Zahirovića, Rahimića i Medu mjenjat na DMF-u,
Lulića i Salihovića na lijevom krilu,
Misketa i Pjanića na pleju,
Možda pozvati Mahmutovića da imamo izbora i u napadu ne bi bilo loše

samo salihovic umjesto zahirovica
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dajte opet Ronaldu da izvlaci grupe!

Ja bih to ovako, pa kud puklo da puklo. Probati protiv Argentine da vidimo na čemu smo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo raspored sesira:
1. Sesir: Brazil, Spanija, Argentina, Njemacka, Belgija, Kolumbija, Svicarska, Uruguay ili Italija
3. Sesir (Europa): Holandija, Engleska, Bosna i Hercegovina, 4 pobjednika iz Playoffa, Eventualno i Italija.
1. Sesir: Brazil, Spanija, Argentina, Njemacka, Belgija, Kolumbija, Svicarska, Uruguay ili Italija
3. Sesir (Europa): Holandija, Engleska, Bosna i Hercegovina, 4 pobjednika iz Playoffa, Eventualno i Italija.
Kako se samo Zaha uklopio u koncepciju naše igre, tačno jasno i konkretno odgovara zadacima koji se postave pred njega, bilo da je u pitanju njegov status u prvih 11 ili ulazak s klupe. Pogotovo se to osjetilo i dalo primjetiti u utakmici protiv Slovačke u gostima i protiv Litvanije, također u gostima, ova zadnja.
Igra se totalno smiri, i osjećam se staloženijim kada njega Pape ubaci umjesto Vršajevića. Naravno da pod ovim ne mislim da je on idealno riješenje na desnom beku, daleko od toga. Nego jednostavno, njegov pregled igre, izbor opcija u dodavanju, defanzivna odgovornost i disciplina su me stvarno oduševili.
Igra se totalno smiri, i osjećam se staloženijim kada njega Pape ubaci umjesto Vršajevića. Naravno da pod ovim ne mislim da je on idealno riješenje na desnom beku, daleko od toga. Nego jednostavno, njegov pregled igre, izbor opcija u dodavanju, defanzivna odgovornost i disciplina su me stvarno oduševili.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vedo i Džeko ne mogu zajedno protiv ozbiljnih ekipa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Onda Džeku na klupu protiv Argentine. Ibišević je u boljoj formi i igra stalno za svoj klub.LBJ MVP je napisao/la:Vedo i Džeko ne mogu zajedno protiv ozbiljnih ekipa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sastav od sinoc + Mujdza umjesto Vrsajevica ce 95% igrati i na svjetskom.
____________________________Begović___________________________
___________Bičakčić__________Spahić__________Kolašinac___________
_____Mujdža_____Pjanić_____Salihović_____Medunjanin_____Lulić_____
____________________Ibišević___________Džeko____________________
___________Bičakčić__________Spahić__________Kolašinac___________
_____Mujdža_____Pjanić_____Salihović_____Medunjanin_____Lulić_____
____________________Ibišević___________Džeko____________________
ni jedna ozbiljna ekipa neznam koliko da igra ofanzivno ne igra bez klasicnog zadnjeg veznog,igrati bez takvog igraca protiv malo jacih ekipa je ravno samoubistvu.FaraonTM je napisao/la:
Ja bih to ovako, pa kud puklo da puklo. Probati protiv Argentine da vidimo na čemu smo.
lako se moglo sa ovim repkama u grupi sa medunjaninom igrat na zadnjem veznom jer ni on nije klasicni zadnji vezni ,a ti jos goru soluciju postavi ovdje

pa jedna spanija koja igra toliko ofanzivan fudbal ima busquetsa na zadnjem veznom a silva i mata na klupi ,
lako je ubaciti tako samo igrace nek vezu al treba misliti i odbrani svog gola a sa ovom postavom puhalo bi na sve strane
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Kontakt:
Kolasinac ce igrat dm-a i sam Susic je rekao da tu nemamo igraca,a na beka se i mozemo nekako pokrit kad se oporavi Vranjes i Zuka
-
- Kontakt:
jasta je u boljoj formi,covjeku treba 100 sansi da zabije,i ono je juce Dzekin go,samo ljudi gledaju povrsno Ibisevic je samo postavio nogu nakon majstorije Dzeke i idealno ubacene lopteFaraonTM je napisao/la:Onda Džeku na klupu protiv Argentine. Ibišević je u boljoj formi i igra stalno za svoj klub.LBJ MVP je napisao/la:Vedo i Džeko ne mogu zajedno protiv ozbiljnih ekipa.

Najbolja ekipa kojom raspolažemo u vjerovatno najboljoj formaciji.
naprijed rejal
svaka cast vedi ali da se ne lazemo lik je samo stajao na 2-3 ili eventualno 4 metra od gola i ispred njega bio citav gol i samo golman, vjerovatno bi svako ko je imao priliku igrati fudbala zabio ono inace bi se svakoga ismijavalo da promasi takvu sansu tako da ga se ne treba uzdizati previse. I dzeko nije nesto spec bio ali u ove zadnje dvije utakmice se od ibisevica bukvalno lopta samo odbijala a protiv slovacke da nisam znao da ce igrati ne bih ni znao da je igrao.
http://www.youtube.com/watch?v=37AJkZZ5cUw
Ovako je to sinoc bilo
najezi se covjek
Podijelite ako nije problem
Ovako je to sinoc bilo

najezi se covjek
Podijelite ako nije problem
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.