Ovo nije potrebnoGoalgetter je napisao/la:Kakav bek, nadam se da se salite. Momak je krilo, iskljucivo ofenzivan, samo sto hoce da pomaze i nazad, ali da igra beka, tu je ja mislim kritican. Mada mozda bi cak i bolje odigrao od Avdije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovo nije potrebnoGoalgetter je napisao/la:Kakav bek, nadam se da se salite. Momak je krilo, iskljucivo ofenzivan, samo sto hoce da pomaze i nazad, ali da igra beka, tu je ja mislim kritican. Mada mozda bi cak i bolje odigrao od Avdije
Barba je u repki od napadača ili ofanzivnog veznog došao do stoperaGoalgetter je napisao/la:Spahic i Hajrovic na zadnjeg veznog, Misimovic krilo, svega je bilo.JTS je napisao/la:ma ovaj forum je pun fix idejaGoalgetter je napisao/la:Kakav bek, nadam se da se salite.![]()
Mada kad sagledam, kad je Ibricic mogao igrati desnog beka kod Cire, ili Barbarez libera u HSV kod Topmölllera, nista me vise ne cudi.
Padobranac,izvoli?harishp je napisao/la:Otkad ti vodis selekciju BIH?Sabinho je napisao/la:Svi sto nesto pricaju protiv momka,a da sutra predje u neku jacu ligu i zabije dva gola,i da ga Papke ne pozove,poceli bi vristat' kako on mora biti u reprezentaciji itd. Naprijed Zorane,konstantno dobro igras!
Ne, ozbiljno.Vidim prozivas se.Sabinho je napisao/la:Padobranac,izvoli?harishp je napisao/la:Otkad ti vodis selekciju BIH?Sabinho je napisao/la:Svi sto nesto pricaju protiv momka,a da sutra predje u neku jacu ligu i zabije dva gola,i da ga Papke ne pozove,poceli bi vristat' kako on mora biti u reprezentaciji itd. Naprijed Zorane,konstantno dobro igras!
Da, da... međutim u ovo tekmi što sam ga pratio u EL s malo većom pažnjom (Lyon, Betis) odigrao je jako taktički disciplinovano. Baš iz tog razloga (uz fizičke i tehničke predispozicije) kontam da bi možda bio dobar kandidat kao prinudno riješenje na toj poziciji ako nam nekad zafali.Monolog je napisao/la:Ja lično ne bih eksperimentisao s tim. "Povukla" bi ga priroda naprijed, kao što to obično biva sa igračima koji su "natjerani" da igraju bekove.VanBasten je napisao/la:Možda bi ga se moglo baš probati na tom desnom beku.. helem.
Inače, Kvržić apsolutno ima mjesta u našoj reprezentaciji, posebno kada se u obzir uzme činjenica da Stevanović igra isključivo na terminima, a da Višća u ovom trenutku brani boje turskog drugoligaša. U takvoj konkurenciji Kvržić sigurno ima mjesta da bude u timu - ne u prvoj postavi, ali definitivno može naći mjesto među 18 najboljih.
Znam da govoris kako jeste(jedino si proful'o za to ne prozivanje),zato te i pitam.Sabinho je napisao/la:Govorim onako kako jeste,ne prozivam se takoreći.
pa on bi trebo biti standardan uvijek,nekako mi ovo veceras odpocetka ispade ko ukazo mu sansu..robijas_Ri je napisao/la:Veceras od pocetka protiv Victorie Guimares.
tacno nameće mi se mišljenje da li tako igra za reprezentaciju ja sam ga par puta gledao na arenama odlican i stvarno prezadovoljan sam bio,u reprezentaciji jos nista niej pokazao od tog svog talenta..Usli su Hajrovic i on proti vArgentine Kvrzica sam vidio smao na kraju kad se msije..da ne bude da nesto potpaljujem mozda mu treba vremena jos za adaptacijuBosnaSTL je napisao/la:Kvrzic igra odlicno I bori se ko lav!!
gledao sam kvrzica u ovim evropskim utakmicama rijeke, njegove predstave izgledaju i vise nego dobre, brz, prodoran, pogotovo veceras on i alispahic dobro saradjuju. u reprezentaciji je on samo rezerva, minute ce dobivati na kapaljku, otuda od njega ne treba ocekivati cudo, a protiv argentine je igrao skroz u sredini terena, a to nije ni blizu pozicije koju igra u rijeci..zgembo89 je napisao/la:tacno nameće mi se mišljenje da li tako igra za reprezentaciju ja sam ga par puta gledao na arenama odlican i stvarno prezadovoljan sam bio,u reprezentaciji jos nista niej pokazao od tog svog talenta..Usli su Hajrovic i on proti vArgentine Kvrzica sam vidio smao na kraju kad se msije..da ne bude da nesto potpaljujem mozda mu treba vremena jos za adaptacijuBosnaSTL je napisao/la:Kvrzic igra odlicno I bori se ko lav!!