Bola na Zelju sam mislio. Jesi to konto da sam na vas![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bola na Zelju sam mislio. Jesi to konto da sam na vas![]()
![]()
RiverPlate je napisao/la:Bola na Zelju sam mislio. Jesi to konto da sam na vas![]()
![]()
![]()
Dobri su oni, mnogo se nadaju u zadnje vrijemeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Bola na Zelju sam mislio. Jesi to konto da sam na vas![]()
![]()
![]()
![]()
vidis druze do cega je ovaj svijet dosao da pastrmke bacaju udice ljudima
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne smiješ ovo bolan.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bola na Zelju sam mislio. Jesi to konto da sam na vas![]()
![]()
Stani u red ima nas 7Lillard je napisao/la:Daj nam Mladost. Da se malo odmorimo.
Pastrmka, ti neki šaljivdžija postao ? Aa ? Niste se pokazali u Bijeljini, samo 1-1.Jaki ste mi vi klubovi, prvo kolo Rijeka Vitez, drugo Sloboda MG,pa bi da se odmaraš a predstavljaš Velež kao Barcelonu. Jesmo najslabiji tim od ovih 8 što pokazuje tablica u PL, ali smo sigurno zasluženo došli do ovog četvrtfinalaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stani u red ima nas 7Lillard je napisao/la:Daj nam Mladost. Da se malo odmorimo.
![]()
![]()
Ma nisam druze respektujem ja Mladost. To je jedna jako opasna ekipa sa glavom i repom,dobrom fizickom spremom,skok igrom i fenomenalnim dubinskim pasovima. Zayebavo sam se ja prijatelju vise bi volio Zelju ili SirokiCickoo je napisao/la:Pastrmka, ti neki šaljivdžija postao ? Aa ? Niste se pokazali u Bijeljini, samo 1-1.Jaki ste mi vi klubovi, prvo kolo Rijeka Vitez, drugo Sloboda MG,pa bi da se odmaraš a predstavljaš Velež kao Barcelonu. Jesmo najslabiji tim od ovih 8 što pokazuje tablica u PL, ali smo sigurno zasluženo došli do ovog četvrtfinalaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stani u red ima nas 7Lillard je napisao/la:Daj nam Mladost. Da se malo odmorimo.
![]()
![]()
A ovo polufinala Velež- Sarajevo i Zrinja-Mladostgavran je napisao/la:Velez-Celik,
Sarajevo-Zeljo,
Zrinjski-Siroki,
Mladost-Olimpic.
ovo su parovi cetvrtfinala,boldirani idu dalje
Neka izvučemo Čelik, to ti je isto kao drugoligašjovanmaksimovic je napisao/la:da nam je mladost dobiti...vise mi je muka sto non sto igramo sa timovima iz vrha premijer lige... u zadnjih 17 protivnika (koje smo btw sve prosli) smo samo 3 puta imali nekog nizeligasa... ako je iko zasluzio da ima laganu utakmicu onda smo to mi...
Sljedece godine .Mokroguz je napisao/la:Kad se izvlaci za sljedecu rundu?
Nije odavno kup zanimljiviji bio. Ja imam samo jednu zelju ali moze i u polufinalu tad bi bilo mnogo zanimljivije,o finalu da ne govorim[/quote]NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bit ce zanimljivih meceva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.