Moraju gubit vrijeme na debelog retarda, bogalja, Jona i ostalu dosadu na i iza zida.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
KojuDonnie Darko je napisao/la: Bran retard, sestru mu ****.
rio_Ferdy88 je napisao/la:KojuDonnie Darko je napisao/la: Bran retard, sestru mu ****.
Then consider me as your enemyKawhi je napisao/la:@UnitedWA Euron je moj Greyjoy![]()
Tywin je vrhunsko đubre.Nije ga teško voljet
Meni su Theonova poglavlja uvijek bila super iako je on podosadan likUnitedWA je napisao/la:Then consider me as your enemyKawhi je napisao/la:@UnitedWA Euron je moj Greyjoy![]()
Tywin je vrhunsko đubre.Nije ga teško voljet![]()
Obojica su super likovi, kao i njihov odnos. Greyjoy-i su mi bili najpeglativnija familija dok se njih dvojica nisu pojavila i preuzeli malo stvari u svoje ruke
Jos jedan odani vojnik Pravednog Kralja. Join the club and embrace justiceXConTroL7 je napisao/la:da se i ja ukljucim ovdjeprocitao sam sve knjige naravno , najdrazi likovi jon ,stannis , victarion i tyrion dok nije pobjegao ka slobodnim gradovima...ne moram ni pricat koliko sam bio slomljen nakon zadnjeg jonovog poglavlja...sto se soua tice prosla epizoda odlicna i ocekuje se taj nivo do kraja uz spektakl u zadnje dvije
Sta je zajednicko Robbu,Balonu i Joffreyu? Stannisov usudDonnie Darko je napisao/la:Stannis je sisa.
XConTroL7 je napisao/la:poslije vecerasnje epizode moramo cekati dvije sedmice na veliki duel : / a veceras bi se trebale samo pripremiti stvari za fenomenalnu zavrsnicu i nadam se najjaci ulet jedinog pravednog kralja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.