NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
atlanta nece uzet vise od 1 pobjede. nemaju kapacitet.
a sada slijedi poslastica veceri..
a sada slijedi poslastica veceri..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ima li neko hd lejkerse i san antonio sa engleskim komentatorom
Bravo za Georgea, izrasta u odličnog igrača i igra vrlo zrelo s obzirom na svoje iskustvo.
Indiana je odlična ekipa, igraju dobru timsku košarku i mora ih se ozbiljno shvatiti.
Što se tiče ove opaske za Rodmana, teško je za nekog reći da je najbolji skakač, ali je Rodman u tom segmentu, svakako, bio odličan i ja bih rekao među najboljim svih vremena. 90-tih je skoro svake sezone bio igrač sa najviše skokova u prosjeku po utakmii, međuim, isto tako su dominirali Wilt, Malone i ostali veliki visoki igrači. Također bih izdvojio igrače koji i nisu u prosjeku bili uvijek najbolji, ali uvijek u vrhu i odlični kad treba, Hakeem, Shaq, Weber, Barkley itd. itd.
Indiana je odlična ekipa, igraju dobru timsku košarku i mora ih se ozbiljno shvatiti.
Što se tiče ove opaske za Rodmana, teško je za nekog reći da je najbolji skakač, ali je Rodman u tom segmentu, svakako, bio odličan i ja bih rekao među najboljim svih vremena. 90-tih je skoro svake sezone bio igrač sa najviše skokova u prosjeku po utakmii, međuim, isto tako su dominirali Wilt, Malone i ostali veliki visoki igrači. Također bih izdvojio igrače koji i nisu u prosjeku bili uvijek najbolji, ali uvijek u vrhu i odlični kad treba, Hakeem, Shaq, Weber, Barkley itd. itd.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
work je napisao/la:Bravo za Georgea, izrasta u odličnog igrača i igra vrlo zrelo s obzirom na svoje iskustvo.
baylor,sa 196 cm visine 13,5 skokova prosječno
Da, kao što sam rekao, teško je proglasiti najboljeg. Mnoštvo je odličnih igrača koji su bili odlični rebounderi, zato i kažem među najboljim, ne smijem se usuditi za nekog reći da je najbolji u tom segmentu.
dominacijario_Ferdy88 je napisao/la:Sad je već u triple-double učinku, 23, 11 i 11, Pejseri nisu dopustili iznenađenje i rutinski odradili posao u prvoj tekmidema je napisao/la:George blizu triple double-a
nema potpisa
sve ispod 20 razlike veceras za spurse je povoljno po lakerse sudeci po pocetku utakmice
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://www.ustream.tv/channel/q107classicrock" onclick="window.open(this.href);return false;
evo dobar link za SAS-LA kome treba... pass: pops
#SuningOUT
Jericho je napisao/la:http://www.ustream.tv/channel/q107classicrock

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
koja nonsalantnost kod obojih. ali spursi su oept sigurni nekako. kod lakersa ne znam ko bi mogao izvana pogodit...
bayness na sred terena namjerno napravi faul nad howardom,ovaj pogodi oba slobodna
Dobra odbrana Lakersa, samo im Nash i Gasol moraju pogađati one otvorene šuteve kako bi imali šanse.
Nash dobro vrti pick&roll, da budem korektan.
Nash dobro vrti pick&roll, da budem korektan.
Allah te nagradio.Jericho je napisao/la:http://www.ustream.tv/channel/q107classicrock
pomalo dosadna utakmica
al kad je howard zabio oba slobodna

al kad je howard zabio oba slobodna

Lillard je napisao/la:pomalo dosadna utakmica![]()
al kad je howard zabio oba slobodna![]()
a bayness ga namjerno faulira na sred terena
Sta je cudno..
Pop provjerava nisanske sprave Howarda ako bidne zatrebalo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Svakom treneru koji se bavi takvom taktikom želim bolan poraz od srca.Raul_64 je napisao/la:Sta je cudno..

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ja igracu da nauci sutati slobodna bacanja... :ugeek:jose je napisao/la:Svakom treneru koji se bavi takvom taktikom želim bolan poraz od srca.Raul_64 je napisao/la:Sta je cudno..
Nabavljate najbolje centrejose je napisao/la:Svakom treneru koji se bavi takvom taktikom želim bolan poraz od srca.Raul_64 je napisao/la:Sta je cudno..
morate zivit s tim

Pop se slaze s tobom
" onclick="window.open(this.href);return false;

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Sta je cudno..
I onda ce za 2 dana neko naci statistiku pa ce prica da sudije daju Lakersima previse slobodnih bacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.