TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

likma23
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la likma23 » 27 jan 2013, 10:30

Otelo je napisao/la:Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim
I tu bi trebalo biti 10 KM besplatno prema mobilnim? Tako je bar bilo :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 jan 2013, 11:33

Otelo je napisao/la:Moja tv Full ce biti 40KM i bit ce net od 5mb/s,100 kanala od kojih je 30-ak vrijedno gledanja i dzaba telefon prema fiksnim
los ti diler, cijena ce i dalje biiti 55KM+PDV, mogucnost iznajmljivanna wi.fi routera za oko 1KM mjesecno.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 27 jan 2013, 11:35

neo je napisao/la:
los ti diler, cijena ce i dalje biiti 55KM+PDV, mogucnost iznajmljivanna wi.fi routera za oko 1KM mjesecno.
Kako uzet wi-fi ruter? Jest da nije to tema, ali :D
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jan 2013, 11:42

neo je napisao/la:
pa tako se prica da ce biti od marta
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 jan 2013, 11:46

Semsudin je napisao/la: Kako uzet wi-fi ruter? Jest da nije to tema, ali :D
Telekom ce od 1.3 nuditi wi-fi routere i podrsku za iste. Naplacivat ce kako sam vec rekao nesto manje od 1KM mjesecno!
Ja sam sebi vala uzeo router za 35KM i prikljucio ga na posotjeci da se ne zezam s njihovim, sada imam wi-fi u cijeloj kuci :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 27 jan 2013, 11:51

neo je napisao/la:
Semsudin je napisao/la: Kako uzet wi-fi ruter? Jest da nije to tema, ali :D
Telekom ce od 1.3 nuditi wi-fi routere i podrsku za iste. Naplacivat ce kako sam vec rekao nesto manje od 1KM mjesecno!
Ja sam sebi vala uzeo router za 35KM i prikljucio ga na posotjeci da se ne zezam s njihovim, sada imam wi-fi u cijeloj kuci :)
Eh to mi je odlično, jer su oni odgovorni za njega, neka dođu i priključe da se ja ne bih s time dodirivao.. Mogu sačekat još mjesec dana :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jan 2013, 13:06

Adi_Zepce je napisao/la:
anonimni je napisao/la: dobar je ****, šta hoćeš ? :mrgreen:

@ Semsudin
ako dobiješ SK, odoše Arene, pa ti vidi :D
Rekao bih da je solidan ****,ali ne i dobar :mrgreen: Bolje bi bilo recimo da je tu SK Prime ili Eurosport 2 :D
svako ima svoje mišljenje :mrgreen: sreća pa ga ja imam, pa se i ne brinem :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jan 2013, 13:46

tillman je napisao/la:@ adi_zepce...
uskoro će ćutuk pokrenuti svoju televiziju... bit će tu dobrih stvari, najvjerojatnije i eurosport i arene i skportklub u osnovnom paketu :lol:
očekujem da će biti max do 20 KM pretplata, a oni koji imaju njegov internet, bit će dosta smanjena ta pretplata, vjerojatno 10 km... ja imam njegov internet i stvarno sam zadovoljan, onaj flat od 7mbit i ne šteka mi nikako... streamovi ne štekaju što je najvažnije.... ;)

a što se tiče ove kablovske u žepču, ja sam van grada, pa imam marićevu, ona je još gora :oops: 22 kanala, od tog imamo sk i sport 1, ostalo žali bože, poserem im se na facetv,aljazeeru, tv1, pinkbh, orv... koliko im puta nisam platio onih 8 km, jer je nestajalo slike... :lol:
no još jedna stvar, valjda je onaj što drži kablovsku u zavidovićima kupio od marića tu kablovsku, al je nastao neki problem između njih pa ne rješavaju dalje probleme, hehehe... kao trebalo bi biti pretplata nekih 15km (u to bi bilo uračunato i plaćanje onih 6km za državu :lol: )...a kakvih bi još programa ubacili ne znam, jer ni catv zavidovići nema svoju internet stranicu...

ja sam razmišljao uzeti onaj hometv od eroneta, al preskupo je, kao i mojatv... preskupo je to...
Znam za Cutuk da je najvljeno,ali cini se da je sve "zatajilo",ili mozda ti imas neku provjereniju informaciju :D Uf kod vas je onda gore nego na nasem CATV,a ja mislio da je bolja vam situacija :roll:
Definitivno smo grad s najgorim CATV operaterom,ako Cutuk pokrene svoje mogao bi biti spas :D
@anonimni
**** je samo dobar za 2.Bundesligu,da je nesto gdje se moze gledati prva njemacka liga :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jan 2013, 14:06

ma imaju oni malonogometni turniri iza Nove godine, pa prijateljske utakmice njemačkih klubova, izvještaji iz Bundeslige, to ga drži u životu kod mene :D

Kapiten Blue Traina

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 27 jan 2013, 14:13

anonimni je napisao/la:ma imaju oni malonogometni turniri iza Nove godine, pa prijateljske utakmice njemačkih klubova, izvještaji iz Bundeslige, to ga drži u životu kod mene :D
juče bio FA Cup na njemu isto. :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jan 2013, 14:17

eh da, zaboravio sam na njega, i biće do kraja sljedeće sezone još :)

Kapiten Blue Traina

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 27 jan 2013, 15:20

Adi_Zepce je napisao/la:Znam za Cutuk da je najvljeno,ali cini se da je sve "zatajilo",ili mozda ti imas neku provjereniju informaciju :D Uf kod vas je onda gore nego na nasem CATV,a ja mislio da je bolja vam situacija :roll:
Definitivno smo grad s najgorim CATV operaterom,ako Cutuk pokrene svoje mogao bi biti spas :D
@anonimni
**** je samo dobar za 2.Bundesligu,da je nesto gdje se moze gledati prva njemacka liga :mrgreen:
imam dosta provjerene informacije :D , znam da su u procesu pregovora oko kanala koje će imati i prave programske pakete... a sad nije im u cilju da izađu sa ponudom od 25 kanala... već hoće kao i ostali da krenu, da budu odmah konkurentni...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jan 2013, 17:00

tillman je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Znam za Cutuk da je najvljeno,ali cini se da je sve "zatajilo",ili mozda ti imas neku provjereniju informaciju :D Uf kod vas je onda gore nego na nasem CATV,a ja mislio da je bolja vam situacija :roll:
@anonimni
imam dosta provjerene informacije :D , znam da su u procesu pregovora oko kanala koje će imati i prave programske pakete... a sad nije im u cilju da izađu sa ponudom od 25 kanala... već hoće kao i ostali da krenu, da budu odmah konkurentni...
Super informacija.Ja znam da sam ih jednom pitao da li ce im biti u ponudi SK,a potvrdno su mi odgovorili.Znas li kad ce krenuti s radom? :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 27 jan 2013, 17:12

Adi_Zepce je napisao/la: Super informacija.Ja znam da sam ih jednom pitao da li ce im biti u ponudi SK,a potvrdno su mi odgovorili.Znas li kad ce krenuti s radom? :D
očekujem da će do 1.3. biti pokrenuto... vjerojatno i prije ;)
na matinskom visu je sva oprema postavljena, dozvole kod države (regulatorne agencije za komunikacije) su im riješene... samo ti paketi i dogovori sa kanalima su ostali ;)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 jan 2013, 16:13

anonimni je napisao/la:ma imaju oni malonogometni turniri iza Nove godine, pa prijateljske utakmice njemačkih klubova, izvještaji iz Bundeslige, to ga drži u životu kod mene :D
kako sam ranije volio da gledam te malonogometne turnire :mrgreen:
naprijed rejal

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jan 2013, 23:36

mene to još nije prošlo :mrgreen: valjda što oni stariji dođu, pa se malo zezaju na terenu, pa ima i publike dosta uvijek, neopisiv osjećaj :mrgreen:

jbt, valja sad opet čekat' januar :D

Kapiten Blue Traina

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 jan 2013, 23:49

anonimni je napisao/la:mene to još nije prošlo :mrgreen: valjda što oni stariji dođu, pa se malo zezaju na terenu, pa ima i publike dosta uvijek, neopisiv osjećaj :mrgreen:

jbt, valja sad opet čekat' januar :D
ma i ja to sve kontam gledat, al svaki put nešto iskrsne i promašim svaki put, yebaiga :mrgreen:
naprijed rejal

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jan 2013, 23:52

tako bude i meni, ja odgledam 20-ak minuta i to je to (ili ništa, zavisi, kako koji turnir :mrgreen: )

Kapiten Blue Traina

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2013, 00:08

Ma sad su slabi ovi turniri, prije je moćnije bilo, sad ili igraju veterani ili juniori, prije igrali pravi igrači i timovi, bila je duža i pauza pa je i bilo više turnira.

Ima u Češkoj i u Poljskoj isti turnir kao i ovo u Njemačkoj, ove zime sam pogledo par puta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jan 2013, 00:23

Ljudi ako neka zna neka pomaze :mrgreen:
Pokvario mi se dalijinski od TV-a i danas uzmem univerlazac Supertel Pilot (kod Kineza :mrgreen: ).Potpuno isti ima i moj brat i radi mu odlicno.Kod mene je problem sto je TV mi Vivax,a za njega uopce nema coda,iako u knjizici s upustvima ima preko 2000 codova za razlicete TV uređaje :roll:
Upustvo sam i sve detaljno procitao,ali codova nema,pa ako neko zna kako da se rijesi ovo neka pomogne ;)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 14 gostiju.