Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MrAmani96
Kontakt:

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 19:33

Cartman je napisao/la:Stevanovic je se dokazao u mladoj reprezentaciji i u A-reprezentaciji protiv igraca iz Premier Lige Engleske (citave ekipe Irske i Velsa). Pokazao je 10 puta vise od Visce za mladu repku. Tu je kraj price. Stevanovic igra u Spaniji, ovaj u Turskoj. Vidis razliku?
Višća je igrao za mladu reprezentaciju, igra za Istanbul..

Stevanović igrao za mladu reprezentaciju, igrao za Vojvodina.

Zašto je Stevanović dobio priliku u A reprezentaciji pored Višće?

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 18 jan 2013, 19:36

Cartman je napisao/la:Stevanovic je se dokazao u mladoj reprezentaciji i u A-reprezentaciji protiv igraca iz Premier Lige Engleske (citave ekipe Irske i Velsa). Pokazao je 10 puta vise od Visce za mladu repku. Tu je kraj price. Stevanovic igra u Spaniji, ovaj u Turskoj. Vidis razliku?
Slazem se sa tobom, gledao sam Stevanovica i Viscu vise puta. Glavna razlika izmedju njih dvojice je ta, kao sto si vec rekao, sto je Visca mnogo vise sebican, kvari akcije svojim sutevima sa 30+ metara i igrac je u jednom pravcu. Ne zelim blatiti Viscu, perspektivan je igrac, nema govora, al' se moze iz aviona primjetiti razlika u zrelosti izmedju Visce i Stevanovica. Uz to, koliko je bas taj IBB bolji od Vojvodine? Vojvodina takodjer ima bruku novca, redovno prodaju igrace za milionske sume, tako da ne vidim neku ogromnu razliku, uz to sto Vojvodina skoro svake godine izadje na evropsku scenu(pa makar to bilo kvalifikacije). Stevanovicu se desile 2 vrlo bitne stvari: Igrao dobro za Vojvodinu, igrao fenomenalno za U21 reprezentaciju, poslje toga uslijedio poziv u A repku koju je itekako iskoristio i na kraju zasluzeno napravio transfer u Sevilju(znaci godinu dana pruza dobre partije na 2-3 fronta).

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2013, 19:36

MrAmani96 je napisao/la:

Stevanovic igrao za mladu reprezentaciju, igrao za Vojvodina.

Jesi li ti gledao mladu reprezentaciju? Stevanovic najbolji igrac u svakoj utakmici, Visca cak zamjenjen nekoliko puta. Zasto je Stevanovic presao u Sevillu, a ovaj sjedi na klupi u Turskoj? Zato sto je velika razlika u kvalitetu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 jan 2013, 19:41

**** tursku i tu njihovu famoznu nogometnu ligu! jake mi lige u pm, imaju dva kluba da valjaju/vrijede nesto a ostalo manje vise k.arina obicna.. svaki ozbiljni igrac koji vrijedi nesta gleda da ode sto prije iz te lige. stevanovic je zasluzio transfer u la ligu zahvaljuci svom kvalitetu i trudu.
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 18 jan 2013, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 19:43

Cartman je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:

Stevanovic igrao za mladu reprezentaciju, igrao za Vojvodina.

Jesi li ti gledao mladu reprezentaciju? Stevanovic najbolji igrac u svakoj utakmici, Visca cak zamjenjen nekoliko puta. Zasto je Stevanovic presao u Sevillu, a ovaj sjedi na klupi u Turskoj? Zato sto je velika razlika u kvalitetu.
Ne....

Stevanović je prešao u Sevilli zato što je dobio povjerenje u A reprezentaciji, a Višća nije. Radi toga igra u Sevilli. Ja sam siguran da bi i Višća ukazao povjerenje, čak i pružio bolje igre od Stevanovića ako bi dobio priliku u A reprezentaciji.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 18 jan 2013, 19:51

Porediti Stevanovića i Višću je isto ko da poredite Audi A4 i Golf 2.Željini navijači samo hvale svoje igrače tipa Cocalić a sad su počeli Svraku :lol: i Višću :lol: .Šta bi bilo da je Burić iz njihove škole pa pričali bi da je najbolji golman svijeta.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jan 2013, 19:54

Vandelanoitte je napisao/la:Porediti Stevanovića i Višću je isto ko da poredite Audi A4 i Golf 2.Željini navijači samo hvale svoje igrače tipa Cocalić a sad su počeli Svraku :lol: i Višću :lol: .Šta bi bilo da je Burić iz njihove škole pa pričali bi da je najbolji golman svijeta.
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jan 2013, 19:55

a ti si neko ko hvali igrace koji su momentalno "in" a bices najvjerovatnije prvi koji ce ih blatiti kad prestanu da budu "in"...ali to nije nista novo za nas narod.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jan 2013, 20:00

da su napr. u svoje vrijeme igraci poput jednog zilica, okanovica, hadzimehmedovica, ... dobili 2-3 sanse (ovi navedeni nisu dobili ni jednu!) u A-reprezentaciji bili bi u veoma jakim klubovima a sad ih nema nigdje. utakmice u A-reprezentaciji otvaraju vrata vjerujte mi, naravno da ti moras imati i kvalitet (kojeg miroslav ima po dobro) ali da je on ostao bez poziva za A-repku (kao napr. galesic ili gore navedeni) SUMNJAM da bi spanije ikad vidio... .

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jan 2013, 20:13

Hvala Bogu pa imamo i Viscu i Stevu. Visca je na pocetku bio bolji, ali decko ima problem u glavi i zbog toga nije uspio u turskoj. Sebican je previse, ali ima dribling brzinu i sut.
Bit ce dobra rezerva Stevi na poziciji desnog krila, lijevo imamo Nadarevica i Lulica, a bek buducnosti je Kolasinac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 21:29

bhsport je napisao/la:Hvala Bogu pa imamo i Viscu i Stevu. Visca je na pocetku bio bolji, ali decko ima problem u glavi i zbog toga nije uspio u turskoj. Sebican je previse, ali ima dribling brzinu i sut.
Bit ce dobra rezerva Stevi na poziciji desnog krila, lijevo imamo Nadarevica i Lulica, a bek buducnosti je Kolasinac.
Šta to kažes da nije uspio u turskoj :o :?: On igra u Istanbul (solidan klub u turskoj) gdje pruži dobre partije... On je jos mlad... Cuj nije uspio u turskoj... Vi previše forsirate jednog igrača, ne gleda se na druge... Zato nikad necemo imati sirinu u reprezentaciji.

Ma neka mi imamo igrace poput Svrake, Sesara, Vrsajevica, Sunjica, Besica... :roll:
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 18 jan 2013, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jan 2013, 21:33

Da @armani, njegova forma je u padu.
Od vremena pominjanja u metro uk ( britanske novine zadužene između ostalog za špekulacije oko transfera ( množina ) ), da je Arsene Wenger zainteresovan za njega, i da želi da ga vidi u Arsenalu, njegova forma je u padu.

Nedugo nakon dolaska u Istanbul, ustalio se u prvoj postavi, izvodio je prekide, kornere, i imao asistencije, golove.
Međutim, nakon određenog vremena, Brazilac u dresu Istanbula, ne mogu da mu se sjetim imena sada, ga izbacuje iz prvih 11 i ponovo seli na klupu. Da, sjetih se, ime Brazilca je Tom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jan 2013, 22:05

MrAmani96 je napisao/la: Ne....

Stevanović je prešao u Sevilli zato što je dobio povjerenje u A reprezentaciji, a Višća nije. Radi toga igra u Sevilli. Ja sam siguran da bi i Višća ukazao povjerenje, čak i pružio bolje igre od Stevanovića ako bi dobio priliku u A reprezentaciji.
Svakako!
Misimovic, Medunjanin, Zahirovic itd su se isto prodali preko repke u velike klubove.
Miske kisa golova i asistencija u zadnje dvije kvalifikacije
Medo jedan od najboljih igraca repke odkad mu je Susic dao priliku.
Zahirovic bio odlican protiv Bjelorusije itd. Jedina tekma koju je bio los je protiv Ronalda na beku
Al nema veze prodao se preko repke :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 jan 2013, 22:23

Stvarno koja rasprava , Visca je perspektivan igrac proslu sezonu je odigrao jako dobro. Ove sezone je poprilicno los i ne pruza ni 50 % onog od prosle sezone. Stevanovic je u U 21 bio daleko bolji od njega iako su bili paklen tandem po krilima ali stevanovic je igrao daleko korisnije od ovog. U BBu sam ga gledo jedno 4-5 puta brz je strasno ima dribling ali to sto se svi slazemo sebican je ustvari nije sebican nego jednostavno zna zakomplikovat stvar nemos rec da je sebican prosle sezone je imo 10 ak asistencija u turskoj ali jednostavno nekad ima visak poteza koji ga koce. Stevko je daleko korisniji donosi prave odluke u pravo vrijeme covjek ima 2 asistencije i gol u 4 utakmice koje je odigro od toga je 2 sa klupe uso...

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 20 jan 2013, 13:28

Vandelanoitte je napisao/la:Porediti Stevanovića i Višću je isto ko da poredite Audi A4 i Golf 2.Željini navijači samo hvale svoje igrače tipa Cocalić a sad su počeli Svraku :lol: i Višću :lol: .Šta bi bilo da je Burić iz njihove škole pa pričali bi da je najbolji golman svijeta.
:lol: :lol: :lol: :lol: jes vala :lol: :lol: :lol: Sa Slovenijom igrati kao protiv Grcke,napasti od prvog minuta na sve ili nista...Tako i s Grcima u Zenici na sve il nista...neriješeno nam samo baraz i Portugal obezbjedjuju,a s pobjedom protiv Grcke idemo direkt na SP...sve je do nas...Hocemo li napast za pobjedu,ili mlako odigrat,pa opet u baraz s Portugalom :D
::::SAMO ČELIK::::

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jan 2013, 13:47

Mene nervira to sto se igracima nabijaju etikete "igracina, svjetske klase", nekima treba nacrtati da je jako glupo i rizcno dovesti jednog Viscu, Cocalica, Nadarevica, bilo koga od tih novih i odmah ga staviti protvi Grcke, to bi samo idiot uradio. Mislim stvarno ko bi u tako vaznoj utakmici stavio momka koji nikada prije nije igrao sa ostalima, da se ne daj Boze desi neka njegova greska objesili bi ga za precku. A naravno Pape bi bilo kriv sto ga je uopste pozvao.

I ovo poređenje "potenicjalnih" sa trenutnim igracima je presmjesno i neosnovano jer smo npr. Zukanovica vidjeli na djelu da momak gine ne terenu, koliko samo lopti spasi na sredini, Stevanovic je dragulju u ovo malo utakmica sto je igrao dosta pokazao, ... a onda neko dođe i napise "ta ce oni Nadarevic izmislio fudbal za njih" ili za "Viscu da je bolji od ovog-ongo" ? Kako donosite te zakljucke ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 20 jan 2013, 13:56

Totalno se promasili temu ovdje se radis o utakmici Slovenija - BiH. Cuo sam da su se karte prodavali za 80€ zbog velikog zanimanja Bosanaca.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 jan 2013, 13:57

Ma ljudi s Slevenijom moze biti kalkulacija ali protiv Grka moramo biti na vrhnskom nivou i s provjerenim snagama..Kalkulacije ne dolaze obzir..Nova imena takodje,ni na klupu..Nije vrijeme za takve pohode,SAMO PROVJERENI 22 MARTA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 jan 2013, 16:44

Svugdje u svijetu prijateljske tekme sluze za isprobavanje novih igraca,taktika...Jedino kod nas prijateljske igraju s prvim timom,a zvanicne utakmice se koriste da bi se isprobali igraci koji nisu odigrali ni minute za repku.Eh to je jedna od stvari koju zamjeram selektoru.Zasto su Vranjes i Zukanovic isprobani tek u kvalifikacijskim utakmicama?Vranjes u jednoj od najbitnijih.Sada ce ko da gledam udariti po meni da mrzim selektora jer je igrao za Sarajevo,a ne za Zelju,da idealiziram Zeljine igrace kao da su iz Barce,Ali nije tako,Moja kritika je dobronamjerna,moja najveca zelja je da odemo konacno na SP,pa makar igrala ostatak kvalifikacija treca postava FK Sarajeva.Ako ce nas to odvesti na SP,ja nemam nista protiv.Ali isto tako smatram da se ne mozemo oslanjati uvijek na srecu,da moramo konstantno traziti da poboljsamo i unaprijedimo i igru i tim.Cak i kada pobjedjujemo.To je jedini pravi recept za neki napredak i uspjeh,
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 16:51

TMovac je napisao/la:Svugdje u svijetu prijateljske tekme sluze za isprobavanje novih igraca,taktika...Jedino kod nas prijateljske igraju s prvim timom,a zvanicne utakmice se koriste da bi se isprobali igraci koji nisu odigrali ni minute za repku.Eh to je jedna od stvari koju zamjeram selektoru.Zasto su Vranjes i Zukanovic isprobani tek u kvalifikacijskim utakmicama?Vranjes u jednoj od najbitnijih.Sada ce ko da gledam udariti po meni da mrzim selektora jer je igrao za Sarajevo,a ne za Zelju,da idealiziram Zeljine igrace kao da su iz Barce,Ali nije tako,Moja kritika je dobronamjerna,moja najveca zelja je da odemo konacno na SP,pa makar igrala ostatak kvalifikacija treca postava FK Sarajeva.Ako ce nas to odvesti na SP,ja nemam nista protiv.Ali isto tako smatram da se ne mozemo oslanjati uvijek na srecu,da moramo konstantno traziti da poboljsamo i unaprijedimo i igru i tim.Cak i kada pobjedjujemo.To je jedini pravi recept za neki napredak i uspjeh,
Vecinom ''novi''su nam glave dosli u porazima u zadnjim minutima.da bi onda udarili i drvlje i kamenje naravno na klupu i stozer.U smislu gubimo FIFA poene,ofo ono.
Bez obzira sto je bila prijateljska ili protivnik Brazil,Meksiko itd.
Iz toga razloga se i postane amaatemican na te stvari.
Da ne govorimo,da vecinom sto valja ni qurcom da mrdnu za papire,premisljaju se godinama kuda i sta.E pa yebi ih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.