TMovac je napisao/la:Svugdje u svijetu prijateljske tekme sluze za isprobavanje novih igraca,taktika...Jedino kod nas prijateljske igraju s prvim timom,a zvanicne utakmice se koriste da bi se isprobali igraci koji nisu odigrali ni minute za repku.Eh to je jedna od stvari koju zamjeram selektoru.Zasto su Vranjes i Zukanovic isprobani tek u kvalifikacijskim utakmicama?Vranjes u jednoj od najbitnijih.Sada ce ko da gledam udariti po meni da mrzim selektora jer je igrao za Sarajevo,a ne za Zelju,da idealiziram Zeljine igrace kao da su iz Barce,Ali nije tako,Moja kritika je dobronamjerna,moja najveca zelja je da odemo konacno na SP,pa makar igrala ostatak kvalifikacija treca postava FK Sarajeva.Ako ce nas to odvesti na SP,ja nemam nista protiv.Ali isto tako smatram da se ne mozemo oslanjati uvijek na srecu,da moramo konstantno traziti da poboljsamo i unaprijedimo i igru i tim.Cak i kada pobjedjujemo.To je jedini pravi recept za neki napredak i uspjeh,
Vecinom ''novi''su nam glave dosli u porazima u zadnjim minutima.da bi onda udarili i drvlje i kamenje naravno na klupu i stozer.U smislu gubimo FIFA poene,ofo ono.
Bez obzira sto je bila prijateljska ili protivnik Brazil,Meksiko itd.
Iz toga razloga se i postane amaatemican na te stvari.
Da ne govorimo,da vecinom sto valja ni qurcom da mrdnu za papire,premisljaju se godinama kuda i sta.E pa yebi ih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu