Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- francobaresi
- Kontakt:
Re: Nova Godina
Sa curom lagano u kući, TV, malo muzike i tako. Jednostavna i mirna atmosfera, a i trošak je skoro pa nikakav.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
to toUnofficialpage je napisao/la:Provest ga na forumu, gledat Vizu za buducnost, LZN i ako jos sta bude na TV-u
Gledat Mirzu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nista posebno, jer mi NG nista ne predstavlja, niti se cemu radujem jer zivim tu gdje zivim 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako cete biti sami, sumnjam da ce biti mirna atmosferafrancobaresi je napisao/la:Sa curom lagano u kući, TV, malo muzike i tako. Jednostavna i mirna atmosfera, a i trošak je skoro pa nikakav.

I ja bi rado s curom, al za taj podvig bih morao pronaci tu istu curu

Ovako s drustvom vanka, bice i par jarebica i opleti

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Iznajmiš kafić, sam sebi praviš party kakav hoćeš, muziku kakvu hoćeš, zoveš koga hoćeš, ljepota 

-
- Kontakt:
Jest, al da smo svi poslanici u skupstinama.Yebo te svi ce cekat da ti iznajmis kafanu, koja kosta sigurno 600 KM (sve zavisi od mjesta), a oni ce uzivat i doc na gotovo.
Najbolje je u stanu, dovedes par jaranika i par cura i ne bude te strah ocel ti ko upast u po' noci..
Najbolje je u stanu, dovedes par jaranika i par cura i ne bude te strah ocel ti ko upast u po' noci..

- francobaresi
- Kontakt:
Vjerovatno da ćemo biti sami, ali ako bude još jedan par, neće nam smetati.Papastathopoulos je napisao/la:Ako cete biti sami, sumnjam da ce biti mirna atmosferafrancobaresi je napisao/la:Sa curom lagano u kući, TV, malo muzike i tako. Jednostavna i mirna atmosfera, a i trošak je skoro pa nikakav.![]()
I ja bi rado s curom, al za taj podvig bih morao pronaci tu istu curu
Ovako s drustvom vanka, bice i par jarebica i opleti
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mislim da ce ova nova biti poslednja, a nadam se da nece, sa ovom ekipom kojom sam sad, iduce godine svako ide svojim putem, zato cemo dobro proslaviti Novu ko nikad u zivotu
samo Boze para daj, treba i za novu i za rodjendane, a posto je nas sedam, a svakome rodjendan mjesec iza mjeseca, znaci sve slavimo, i rodjendane, kad neko polozi vozacki, prvi maj, svasta nesta

samo Boze para daj, treba i za novu i za rodjendane, a posto je nas sedam, a svakome rodjendan mjesec iza mjeseca, znaci sve slavimo, i rodjendane, kad neko polozi vozacki, prvi maj, svasta nesta

Na otvoreno u Sarajevo,preraslo se jednostavno neko sjedenje cijelu noc i zatvoren prostor..Ovako otisci nekad oko 11 gore,biti do 2-3 i laganica kuca..malo se naspavati i sutradan na planinu malo prohodati 

Željeznicar za život cijeli !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cancun Mexico sa djevojkom..s obziom da smo tamo od 23 Decembra do 7 Januara tako da ce se tu docekati nova godina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Za novu godinu: Teletovic Mirza,zena moja i ja..a ako se posvadjamo onda ja i Mirza sami...
godisnjica mi je za novu godinu, pa se valjda nebi trebao svajdat sa zenom 

Koliko je to precjenjen dan! Haj da makar imas sta slaviti, bolje slavi nakon nekog uspijeha (skola, kariera itd.).
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa kod nas svi slave 1. maj, a niko ne radiProfesor je napisao/la:Koliko je to precjenjen dan! Haj da makar imas sta slaviti, bolje slavi nakon nekog uspijeha (skola, kariera itd.).

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- tuzlak1987
- Kontakt:
opusti se i uzivaj. nemoj hejtat novu godinuProfesor je napisao/la:Koliko je to precjenjen dan! Haj da makar imas sta slaviti, bolje slavi nakon nekog uspijeha (skola, kariera itd.).

a ybg jarane, ovaj dan slave svi. moju karijeru aBd cu slaviti ja i jos par prijateljaProfesor je napisao/la:Koliko je to precjenjen dan! Haj da makar imas sta slaviti, bolje slavi nakon nekog uspijeha (skola, kariera itd.).

pa neces ng slaviti sa svima, vec vjerovatno sa svojim prijateljima, rodbinom?
Ne hejtam, al fakat kad pogledas out of box, njesra sta su nam ucjepili u glavu i sa cime se vecina smara vec 2 mjeseca prije NG. Nije ni oktobar poceo kako treba, vec se prica gdje, kako itd.
Ne hejtam, al fakat kad pogledas out of box, njesra sta su nam ucjepili u glavu i sa cime se vecina smara vec 2 mjeseca prije NG. Nije ni oktobar poceo kako treba, vec se prica gdje, kako itd.
- anonymousHD
- Kontakt:
Profesore, nije ova tema za tebe, zaobiđi je.
Ma NG odlična, još jedna noć da se napiješ.
Ma NG odlična, još jedna noć da se napiješ.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ove godine pokusavam da se distanciram od tog misljenja na novu godinu i planiranja. Pomislim ovako par puta dnevno ali kljucno je da se nesto radi sedmicu dvije ako vec nisi zaposlen, tj ako si student da ucis ili nesto drugo konstruktivno.
Mene bode u oci ovo da moras obuci sve novo za novu. To mi je izbijanje para iz novcanika jer svako ima dobrih stvari za obuc, a sto se tice pica, to cekam krajnji rok. Kad sve odradim otici cu uzet sebi sta fino, da ne pijem bambucu i to
To podrzavam 
Mene bode u oci ovo da moras obuci sve novo za novu. To mi je izbijanje para iz novcanika jer svako ima dobrih stvari za obuc, a sto se tice pica, to cekam krajnji rok. Kad sve odradim otici cu uzet sebi sta fino, da ne pijem bambucu i to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.