el-fighter je napisao/la:Sloboda ima tim za NLB ligu. Međutim u BiH trenutno postoje dva ( budimo realni) bolja kluba. Iskreno, volio bih da vidim Slobodu u NLB ligi, ali ću na to počekati barem još 1-2 sezone.
Sloboda bi imala tim za NLB i tim koji bi izborio i ove godine NLB ligu da se pametno radilo,da nije bez veze otpusten Matic,da nije otpustan pa vracan N.Milosevic(koji i nije neki igrac,ali je bolji od svojih alternativa),da nije bez veze otjeran Jahic,da se poradilo na tome da M.Milosevic ostane jos bar ovu sezonu,da se pokusalo dogovoriti sa Jocovicem da i on ostane,jer ako se poslije prosle sezone trebalo zahvaliti nekome,to nije bio sigurno Jocovic,da se pokusalo iznaci para za jos jednog dobrog igraca i da se dovede neki stranac,bez jakog stranca nema ekipe u nasim uslovima..ovo sve sto sam nabrojao su greske uprave i zato treba da odu,a ne mogu se sjetit niti jednog dobrog poteza ove uprave,politika prema mladim igracima je pogresna,rezultati iz godine u godinu su sve slabiji,publike nema u dvorani,zanimanje za Ditu je vjerovatno na najnozem nivou ikada..to sve govori u prilog mojoj konstataciji
a recimo neka ekipa koju bi cinili Jovanovic,Halilbegovic,N.Milosevic,Jahic,neki amerikanac bek suter,M.Milosevic,Halilovic,Velimirovic,Matic,Jocovic,Albijanic,Hrncic bi mogla pokusati izboriti NLB i uz prepun Mejdan i pritisak na igrace u utakmicama tipa Sirokog i Bosne ove godine siguran sam da bi u ovakvom razvoju situacije i izborili to drugo mjesto,ta ekipa bi imala podrsku navijaca i na gostovanjima,vec se islo cak i u Aleksandrovac u ligi 13,ne vidim zasto nebi u ligi 8,a playoff bi tek invazija bila samo kad bi se dalo neke nade navijacima i pokazalo da se ozbiljno misli,potrudilo da se ostvari neki rezultat,a ne ovako pasivno se ponasati