haha!harishp je napisao/la:Na tvoju zalost nije,idemo dalje.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Čuj na moju žalost?soko je napisao/la:haha!harishp je napisao/la:Na tvoju zalost nije,idemo dalje.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kome zauzima mjesto, Maleticu?-SanaFCŽ- je napisao/la: Čuj na moju žalost?žalosno je da on zauzima mjesto nekome ko je zaslužio da bude pozvan, ali na njegovu sreću, i na tvoju, neko ga žestoko gura, a zaista nema na osnovu čega jer je katastrofalan.. Neka ga u Hajduku
Katastrofalan???Zbog njega primili pet golova,izgubili poene,zadnji na tabeli ili jos sto sta?-SanaFCŽ- je napisao/la:Čuj na moju žalost?harishp je napisao/la:Na tvoju zalost nije,idemo dalje.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?žalosno je da on zauzima mjesto nekome ko je zaslužio da bude pozvan, ali na njegovu sreću, i na tvoju, neko ga žestoko gura, a zaista nema na osnovu čega jer je katastrofalan.. Neka ga u Hajduku
Katastrofalniji ste vi,sto ste momku zajahali na kosti,prije i nego sto je zaigrao u A selekciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne ali njegov menadzer uveliko suradjuje sa njim , pa ima procenat od prodaje.... to je sigurno...soko je napisao/la:haha!harishp je napisao/la:Na tvoju zalost nije,idemo dalje.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?
>>No body likes us but we dont care<<
Neznam zasto, ali koliko puta sam procitao na ovom forumu/slusao raju po kaficima kako pricaju protiv nekih igraca, a nikada nisu culi za njih.calcio je napisao/la:Kome zauzima mjesto, Maleticu?-SanaFCŽ- je napisao/la: Čuj na moju žalost?žalosno je da on zauzima mjesto nekome ko je zaslužio da bude pozvan, ali na njegovu sreću, i na tvoju, neko ga žestoko gura, a zaista nema na osnovu čega jer je katastrofalan.. Neka ga u Hajduku
Kad se sjetim kako su Pandzu ismijavali, pa Ibisevica, pa Begovica (Hasagic im bio bolji), itd...
Internet je bio bolji ima deset godina kada nije bilo struje po selima...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Vecinom svi su oni na slicnim talasnim duzinama.Znaci zbog toga treba sviju potjerati i pozvati malog Hamida iz Puraca,njemu je babo menadjer a radi u komunalnom.Il je i babo ''shumljiv''D€LUX je napisao/la:harishp je napisao/la:Na tvoju zalost nije,idemo dalje.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?
Ne ali njegov menadzer uveliko suradjuje sa njim , pa ima procenat od prodaje.... to je sigurno...
Vrsajevic je i u U-21 dobijao poziv zajedno sa Vedom,Dzekom,Salihovicem,Ibricicem pa mu niko nije shrao o menadjeru,tako da.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti sad hoćeš reći da on ima kvaliteta za reprezentacije?? Ma daj čovječe šta ti je.. Ali dok je menadžera oko reprezentacije, biće i igrača kao što je on.. Ništa protiv njega nemam, ali domet reprezentacije će biti neriješeno s Grčkom sve dok se budu pozivali igrači sličnih kvaliteta
Dzaba to pises ovdje prijatelju..Onaj ko hoce da vidi Avdijin (ne)kvalitet-on vidi..Ovi sto ga brane vide valjda nesto posebno u njemu,ima mozda momak neki sarm,sta li..-SanaFCŽ- je napisao/la:Ti sad hoćeš reći da on ima kvaliteta za reprezentacije?? Ma daj čovječe šta ti je.. Ali dok je menadžera oko reprezentacije, biće i igrača kao što je on.. Ništa protiv njega nemam, ali domet reprezentacije će biti neriješeno s Grčkom sve dok se budu pozivali igrači sličnih kvaliteta

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Prije nam je bio san da izvucemo bod u Atini ili bilo gdje protiv Grka jer smo sve cetiri prijasnja meca glat fasovali a sad domet.Ako nista napredujemo.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ti sad hoćeš reći da on ima kvaliteta za reprezentacije?? Ma daj čovječe šta ti je.. Ali dok je menadžera oko reprezentacije, biće i igrača kao što je on.. Ništa protiv njega nemam, ali domet reprezentacije će biti neriješeno s Grčkom sve dok se budu pozivali igrači sličnih kvaliteta
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
U tome i jeste poenta,ispljuju po kojeg ''bare-bare''igraca i onda kad je u pitanju zamjena za njega navedu ''nemogucu'' misiju(nema drzavljanstva BIH ili nema zelje) ili fakat isti i jos gori kvalitet.calcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 okt 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni nije krivo što ga se poziva,može krpiti više pozicija,ali sam mislio da će on biti zadnja opcija,da je on tu za "nedaj Bože",a kako ga Safet hladno uvede protiv Litvanije izgleda da ima velike planove za njegacalcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Recimo Edina Viscu..Momak moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,uz to je dosta mladji od Avdije,a i bolji..Sad ce neko reci Avdija je dobar na desnom beku-jest al kad na vrbi rodi grozdje..Protiv Litvanije kad je on usao na beka,Litvanci su sve napade imali upravo po toj strani..Jednom je cak i Pjanic trcao da zatvori tu poziciju..Prema tome i ta prica o njemu na desnom beku pada u vodu..calcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
''Hladno''nakon 3-0 vodstva,i ti @Dog fakat imas biseraDylan Dog je napisao/la:Meni nije krivo što ga se poziva,može krpiti više pozicija,ali sam mislio da će on biti zadnja opcija,da je on tu za "nedaj Bože",a kako ga Safet hladno uvede protiv Litvanije izgleda da ima velike planove za njegacalcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
Zato sam ja pomenuo Maletica, ne mislim da je slabiji od Vrsajevica, tu su oni negdje i minutaza ce im otprilike biti ista. ali Avdija ima prednost jer igra u Evropi (znam da je i Kazakstan tehnicki gledano u Evropi ali... daleko brate) i mladji je. Muslimovic je iz slicnih razloga izgubio mjesto, otiso u Kinu. daleko od ociju, daleko od repke.harishp je napisao/la:U tome i jeste poenta,ispljuju po kojeg ''bare-bare''igraca i onda kad je u pitanju zamjena za njega navedu ''nemogucu'' misiju(nema drzavljanstva BIH ili nema zelje) ili fakat isti i jos gori kvalitet.calcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
Zato što Vršajević nije igraoharishp je napisao/la:Prije nam je bio san da izvucemo bod u Atini ili bilo gdje protiv Grka jer smo sve cetiri prijasnja meca glat fasovali a sad domet.Ako nista napredujemo.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ti sad hoćeš reći da on ima kvaliteta za reprezentacije?? Ma daj čovječe šta ti je.. Ali dok je menadžera oko reprezentacije, biće i igrača kao što je on.. Ništa protiv njega nemam, ali domet reprezentacije će biti neriješeno s Grčkom sve dok se budu pozivali igrači sličnih kvaliteta

Ne sad ozbiljno, vidim da ga gotoviš i to je uredu, ali i mene je Safet komotno mogao ubaciti protiv ovih L reprezentacija i super bi bio, ali druga su priča jače reprezentacije..
Nije bilo neophodno da ga sa ubacuje,kažem mislio sam da je on zamjena zamjeni,zadnja rupa na svirali,a sve mi se čini da on kod Sušića nije među 11 igrača,ali jeste odma u 15.harishp je napisao/la:''Hladno''nakon 3-0 vodstva,i ti @Dog fakat imas biseraDylan Dog je napisao/la:Meni nije krivo što ga se poziva,može krpiti više pozicija,ali sam mislio da će on biti zadnja opcija,da je on tu za "nedaj Bože",a kako ga Safet hladno uvede protiv Litvanije izgleda da ima velike planove za njegacalcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- calcio
- Kontakt:
Jeli Visca ikad u zivotu igrao beka? Avdija nam je najvise potreban zbog toga jer moze igrati beka, kao krilo nije bas toliko ali je svakako plus ako moze igrati vise pozicija.Rios je napisao/la:Recimo Edina Viscu..Momak moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,uz to je dosta mladji od Avdije,a i bolji..Sad ce neko reci Avdija je dobar na desnom beku-jest al kad na vrbi rodi grozdje..Protiv Litvanije kad je on usao na beka,Litvanci su sve napade imali upravo po toj strani..Jednom je cak i Pjanic trcao da zatvori tu poziciju..Prema tome i ta prica o njemu na desnom beku pada u vodu..calcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
Prvo ja nigdje nisam ni rekao da bi Visca igrao beka..Procitaj fino post..Drugo,daleko cemo dogurati kad god nam i protiv koga god nam Avdija bude igrao beka..Vec sam dijelom napisao zasto je to tako..calcio je napisao/la:Jeli Visca ikad u zivotu igrao beka? Avdija nam je najvise potreban zbog toga jer moze igrati beka, kao krilo nije bas toliko ali je svakako plus ako moze igrati vise pozicija.Rios je napisao/la:Recimo Edina Viscu..Momak moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,uz to je dosta mladji od Avdije,a i bolji..Sad ce neko reci Avdija je dobar na desnom beku-jest al kad na vrbi rodi grozdje..Protiv Litvanije kad je on usao na beka,Litvanci su sve napade imali upravo po toj strani..Jednom je cak i Pjanic trcao da zatvori tu poziciju..Prema tome i ta prica o njemu na desnom beku pada u vodu..calcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.