Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la soko » 19 okt 2012, 17:47

harishp je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?
Na tvoju zalost nije,idemo dalje.
haha!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 19 okt 2012, 18:06

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
haha!
Čuj na moju žalost? :D žalosno je da on zauzima mjesto nekome ko je zaslužio da bude pozvan, ali na njegovu sreću, i na tvoju, neko ga žestoko gura, a zaista nema na osnovu čega jer je katastrofalan.. Neka ga u Hajduku

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2012, 18:08

-SanaFCŽ- je napisao/la: Čuj na moju žalost? :D žalosno je da on zauzima mjesto nekome ko je zaslužio da bude pozvan, ali na njegovu sreću, i na tvoju, neko ga žestoko gura, a zaista nema na osnovu čega jer je katastrofalan.. Neka ga u Hajduku
Kome zauzima mjesto, Maleticu?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 18:12

-SanaFCŽ- je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Čuj na moju žalost? :D žalosno je da on zauzima mjesto nekome ko je zaslužio da bude pozvan, ali na njegovu sreću, i na tvoju, neko ga žestoko gura, a zaista nema na osnovu čega jer je katastrofalan.. Neka ga u Hajduku
Katastrofalan???Zbog njega primili pet golova,izgubili poene,zadnji na tabeli ili jos sto sta?
Katastrofalniji ste vi,sto ste momku zajahali na kosti,prije i nego sto je zaigrao u A selekciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 19 okt 2012, 18:18

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
haha!
Ne ali njegov menadzer uveliko suradjuje sa njim , pa ima procenat od prodaje.... to je sigurno...
>>No body likes us but we dont care<<

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 okt 2012, 18:21

calcio je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la: Čuj na moju žalost? :D žalosno je da on zauzima mjesto nekome ko je zaslužio da bude pozvan, ali na njegovu sreću, i na tvoju, neko ga žestoko gura, a zaista nema na osnovu čega jer je katastrofalan.. Neka ga u Hajduku
Kome zauzima mjesto, Maleticu?
Neznam zasto, ali koliko puta sam procitao na ovom forumu/slusao raju po kaficima kako pricaju protiv nekih igraca, a nikada nisu culi za njih.

Kad se sjetim kako su Pandzu ismijavali, pa Ibisevica, pa Begovica (Hasagic im bio bolji), itd...

Internet je bio bolji ima deset godina kada nije bilo struje po selima...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 18:35

D€LUX je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Ne ali njegov menadzer uveliko suradjuje sa njim , pa ima procenat od prodaje.... to je sigurno...
Vecinom svi su oni na slicnim talasnim duzinama.Znaci zbog toga treba sviju potjerati i pozvati malog Hamida iz Puraca,njemu je babo menadjer a radi u komunalnom.Il je i babo ''shumljiv''
Vrsajevic je i u U-21 dobijao poziv zajedno sa Vedom,Dzekom,Salihovicem,Ibricicem pa mu niko nije shrao o menadjeru,tako da.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 19 okt 2012, 18:49

Ti sad hoćeš reći da on ima kvaliteta za reprezentacije?? Ma daj čovječe šta ti je.. Ali dok je menadžera oko reprezentacije, biće i igrača kao što je on.. Ništa protiv njega nemam, ali domet reprezentacije će biti neriješeno s Grčkom sve dok se budu pozivali igrači sličnih kvaliteta

Rios

Post Postao/la Rios » 19 okt 2012, 18:52

-SanaFCŽ- je napisao/la:Ti sad hoćeš reći da on ima kvaliteta za reprezentacije?? Ma daj čovječe šta ti je.. Ali dok je menadžera oko reprezentacije, biće i igrača kao što je on.. Ništa protiv njega nemam, ali domet reprezentacije će biti neriješeno s Grčkom sve dok se budu pozivali igrači sličnih kvaliteta
Dzaba to pises ovdje prijatelju..Onaj ko hoce da vidi Avdijin (ne)kvalitet-on vidi..Ovi sto ga brane vide valjda nesto posebno u njemu,ima mozda momak neki sarm,sta li.. :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 18:54

-SanaFCŽ- je napisao/la:Ti sad hoćeš reći da on ima kvaliteta za reprezentacije?? Ma daj čovječe šta ti je.. Ali dok je menadžera oko reprezentacije, biće i igrača kao što je on.. Ništa protiv njega nemam, ali domet reprezentacije će biti neriješeno s Grčkom sve dok se budu pozivali igrači sličnih kvaliteta
Prije nam je bio san da izvucemo bod u Atini ili bilo gdje protiv Grka jer smo sve cetiri prijasnja meca glat fasovali a sad domet.Ako nista napredujemo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2012, 18:58

Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 19:01

calcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
U tome i jeste poenta,ispljuju po kojeg ''bare-bare''igraca i onda kad je u pitanju zamjena za njega navedu ''nemogucu'' misiju(nema drzavljanstva BIH ili nema zelje) ili fakat isti i jos gori kvalitet.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 okt 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 okt 2012, 19:01

calcio je napisao/la:Pa samo napisite koga bi vi zvali umjesto Vrsajevica, nemojte samo nekakvih fantazija poput Hajrovica jer momak jos uvijek nema pravo igrati za BiH. Mozete onda napisati i Dani Alves, isti qrac.
Meni nije krivo što ga se poziva,može krpiti više pozicija,ali sam mislio da će on biti zadnja opcija,da je on tu za "nedaj Bože",a kako ga Safet hladno uvede protiv Litvanije izgleda da ima velike planove za njega :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rios

Post Postao/la Rios » 19 okt 2012, 19:02

Recimo Edina Viscu..Momak moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,uz to je dosta mladji od Avdije,a i bolji..Sad ce neko reci Avdija je dobar na desnom beku-jest al kad na vrbi rodi grozdje..Protiv Litvanije kad je on usao na beka,Litvanci su sve napade imali upravo po toj strani..Jednom je cak i Pjanic trcao da zatvori tu poziciju..Prema tome i ta prica o njemu na desnom beku pada u vodu..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 19:04

Dylan Dog je napisao/la:
Meni nije krivo što ga se poziva,može krpiti više pozicija,ali sam mislio da će on biti zadnja opcija,da je on tu za "nedaj Bože",a kako ga Safet hladno uvede protiv Litvanije izgleda da ima velike planove za njega :mrgreen:
''Hladno''nakon 3-0 vodstva,i ti @Dog fakat imas bisera :roll: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2012, 19:06

harishp je napisao/la:
U tome i jeste poenta,ispljuju po kojeg ''bare-bare''igraca i onda kad je u pitanju zamjena za njega navedu ''nemogucu'' misiju(nema drzavljanstva BIH ili nema zelje) ili fakat isti i jos gori kvalitet.
Zato sam ja pomenuo Maletica, ne mislim da je slabiji od Vrsajevica, tu su oni negdje i minutaza ce im otprilike biti ista. ali Avdija ima prednost jer igra u Evropi (znam da je i Kazakstan tehnicki gledano u Evropi ali... daleko brate) i mladji je. Muslimovic je iz slicnih razloga izgubio mjesto, otiso u Kinu. daleko od ociju, daleko od repke.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 19 okt 2012, 19:07

harishp je napisao/la:
Prije nam je bio san da izvucemo bod u Atini ili bilo gdje protiv Grka jer smo sve cetiri prijasnja meca glat fasovali a sad domet.Ako nista napredujemo.
Zato što Vršajević nije igrao :lol:
Ne sad ozbiljno, vidim da ga gotoviš i to je uredu, ali i mene je Safet komotno mogao ubaciti protiv ovih L reprezentacija i super bi bio, ali druga su priča jače reprezentacije..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 okt 2012, 19:08

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
''Hladno''nakon 3-0 vodstva,i ti @Dog fakat imas bisera :roll: .
Nije bilo neophodno da ga sa ubacuje,kažem mislio sam da je on zamjena zamjeni,zadnja rupa na svirali,a sve mi se čini da on kod Sušića nije među 11 igrača,ali jeste odma u 15.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2012, 19:18

Rios je napisao/la:
Recimo Edina Viscu..Momak moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,uz to je dosta mladji od Avdije,a i bolji..Sad ce neko reci Avdija je dobar na desnom beku-jest al kad na vrbi rodi grozdje..Protiv Litvanije kad je on usao na beka,Litvanci su sve napade imali upravo po toj strani..Jednom je cak i Pjanic trcao da zatvori tu poziciju..Prema tome i ta prica o njemu na desnom beku pada u vodu..
Jeli Visca ikad u zivotu igrao beka? Avdija nam je najvise potreban zbog toga jer moze igrati beka, kao krilo nije bas toliko ali je svakako plus ako moze igrati vise pozicija.

Rios

Post Postao/la Rios » 19 okt 2012, 19:21

calcio je napisao/la:
Rios je napisao/la:
Jeli Visca ikad u zivotu igrao beka? Avdija nam je najvise potreban zbog toga jer moze igrati beka, kao krilo nije bas toliko ali je svakako plus ako moze igrati vise pozicija.
Prvo ja nigdje nisam ni rekao da bi Visca igrao beka..Procitaj fino post..Drugo,daleko cemo dogurati kad god nam i protiv koga god nam Avdija bude igrao beka..Vec sam dijelom napisao zasto je to tako..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.