Mah, ko zna, ja bih volio da ga dovedemo ali Wengeru i upravi ostavljamo taj zadatak

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
otkupna klauzula mu je 21 milion tako da ne mogu vise ni trazit...juznjak> je napisao/la:Zvijer se vraca u jaunaru. Malaga navodno trazi samo 20 miliona za Isca . Pa jbte,nije ni cudo sto klubovi propadaju ,ne znaju poslovati definitivno .
Znam . Ali nakon odlicne prosle sezone ovog igraca, trebali su sto prije promijeniti visinu otkupne klauzule. U ovome trenutku ona iznos 21M€ sto je na ovom trzistu premalo za takvog igraca .Tako da je treba povisiti barem za kojih 20m. Sreca pa ima idiota koji su spremni dati i tolike pare za igraca a uz takvu svoticu bi mogli dovesti pristojnu zamjenu i otplatiti dugovanja Haciendi. Zar on da vrijedi kao Henderson ili Carli Adams?amadeus21 je napisao/la:otkupna klauzula mu je 21 milion tako da ne mogu vise ni trazit...juznjak> je napisao/la:Zvijer se vraca u jaunaru. Malaga navodno trazi samo 20 miliona za Isca . Pa jbte,nije ni cudo sto klubovi propadaju ,ne znaju poslovati definitivno .
a ne mozes poredit englesko trziste, gdje su igraci precijenjeni i ostatak evrope...juznjak> je napisao/la:Znam . Ali nakon odlicne prosle sezone ovog igraca, trebali su sto prije promijeniti visinu otkupne klauzule. U ovome trenutku ona iznos 21M€ sto je na ovom trzistu premalo za takvog igraca .Tako da je treba povisiti barem za kojih 20m. Sreca pa ima idiota koji su spremni dati i tolike pare za igraca a uz takvu svoticu bi mogli dovesti pristojnu zamjenu i otplatiti dugovanja Haciendi. Zar on da vrijedi kao Henderson ili Carli Adams?amadeus21 je napisao/la:otkupna klauzula mu je 21 milion tako da ne mogu vise ni trazit...juznjak> je napisao/la:Zvijer se vraca u jaunaru. Malaga navodno trazi samo 20 miliona za Isca . Pa jbte,nije ni cudo sto klubovi propadaju ,ne znaju poslovati definitivno .
Henderson i Charlie Adam zajedno kupljeni za oko 25 M eura, tako da ta očito podcjenjivačka priča ne pije vodejuznjak> je napisao/la:Znam . Ali nakon odlicne prosle sezone ovog igraca, trebali su sto prije promijeniti visinu otkupne klauzule. U ovome trenutku ona iznos 21M€ sto je na ovom trzistu premalo za takvog igraca .Tako da je treba povisiti barem za kojih 20m. Sreca pa ima idiota koji su spremni dati i tolike pare za igraca a uz takvu svoticu bi mogli dovesti pristojnu zamjenu i otplatiti dugovanja Haciendi. Zar on da vrijedi kao Henderson ili Carli Adams?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.