Vraga, sad ima vise slobodnih mjesta nego sto je bilo. Sta je ovo ? Prije nekoliko dana prva dva levela bila skoro rasprodana, a sad ima mjesta i na prvim levelima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
care smanji maloSaltCityAttack je napisao/la:ma i nije care ostalo mnogo karti pogledaj..kad pogledas na nasoj strani ima slobodnih ali to je po par ticketa i ima gore pri vrhu na ostalim djelovima stadiona isto po 200 i vise ticketa...ma stadion je skoro pa rasprodan ebiga
http://www.stubhub.com/mexico-national- ... 2-4029766/" onclick="window.open(this.href);return false;
ostao mu je jedan bar-kaficmolotovljev je napisao/la:Znači ima karata...letim preko bare..![]()
Jel' ima neki muzej Al Capone u Chicagu?
Interesantno...jel nesto otvorenog tipa ili je ono diskretno,podzemlje i to...?SaltCityAttack je napisao/la:ostao mu je jedan bar-kaficmolotovljev je napisao/la:Znači ima karata...letim preko bare..![]()
ma nema vala nista posebno jaro.molotovljev je napisao/la:Interesantno...jel nesto otvorenog tipa ili je ono diskretno,podzemlje i to...?SaltCityAttack je napisao/la:ostao mu je jedan bar-kaficmolotovljev je napisao/la:Znači ima karata...letim preko bare..![]()
ali o tome mozemo na pp..
budjavi je napisao/la:ehh ja sam danas svoje dobio u posti. zivio drug tito
ja sam samo trazio da mi oni posalju, nisam nista stampao.SaltCityAttack je napisao/la:budjavi je napisao/la:ehh ja sam danas svoje dobio u posti. zivio drug tito
ja sam dobio one da sebi isprintam, ali rekao sam im da mi posalju ulaznice i rekli su da to traje od jedne sedmice do dvije...jesi li i ti dobio ulaznice prvo da isprintas one na email , a i te takodjer?
Prejake majce. Baj d vej, ohante' malo sa tim kartama što ste navalili dosta je iako bude pola isprodano jer su karte vala poskupe, lako je tamo našima što žive a vala skupe je kad preko mora idešSaltCityAttack je napisao/la:Nije losa, a nije ni skupa
gruezi je napisao/la:trebaju mi 2 karte placam duplo onoliko za koliko je platite...ako ima neko ko mi moze pomoci molim da mi se javite na private...
ovako dacu ti broj odnosno dva broja da kupis ulaznice..nemas sta duplo placati samo jeftinije ces proci..recimo one od 60 dobit ces po 50, ali te ulaznice ti ne mozes primiti jer ih moras pokupiti u chicagu....ima jos jedan lik nije nas od njega mozes uzeti takodjer jeftinije ulaznice pa eto javi mi segruezi je napisao/la:trebaju mi 2 karte placam duplo onoliko za koliko je platite...ako ima neko ko mi moze pomoci molim da mi se javite na private...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.