Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2013, 12:03

legendo, eno premier vrvi od igraca na ponudi, mislim da danas možeš biti extra uspješan, prošlo par kola, vidio si, skontao i ima da se oparimo :mrgreen:

ja nekako mislim vujin manje, nagy više, kopljar manje, rutenko više

de mi reci ove ruse ighonpulo, dinbirov, cipurin, onda ovaj crnogorac ševaljovic, ovaj neki iz tunisa, pa ove švabe, et vidi, jel može onaj dolonc više
nema potpisa

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 jan 2013, 13:07

evo vam one koj ipucaju sedmerce :D barem neke..

francuska - fernandez
Hrvatska - Čupić
Srbija - Vujin / Ilić
Danska . Eggert
Rusija - Igropulo
Slovenija - Gajić
Mađarska - Gabor
Makedonija - lazarov
island - Sigurdson
Bjelorusija - Rutenka

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2013, 13:26

Admir_Sa je napisao/la:legendo, eno premier vrvi od igraca na ponudi, mislim da danas možeš biti extra uspješan, prošlo par kola, vidio si, skontao i ima da se oparimo :mrgreen:

ja nekako mislim vujin manje, nagy više, kopljar manje, rutenko više

de mi reci ove ruse ighonpulo, dinbirov, cipurin, onda ovaj crnogorac ševaljovic, ovaj neki iz tunisa, pa ove švabe, et vidi, jel može onaj dolonc više
Nikad se nas dvojica nećemo opariti :P

Nemoj Vujina igrati,

Ovu ostalu trojicu možeš ;)
Ma Igropulo bek onaj ćelavi prije igro za Barcu, i može i ne mora, protivnik je slab, tako da ih ja ne bi igrao, odmaraće se vjerovatno danas ;)

Ševaljević bi trebo preko, jedini bek u selekciji CG koji može "pogoditi iz vana".Tunis igra odbranu na koju će on i Roganović morati odgovarati šutevima.

Švabe ja bih igrao Waindolfa ako ga ima u ponudi.(ima, ali zašto kvota 2.20 na preko 4 gola, da nije povrijeđen??)
Dolonec je do sada išao preko, mala mu je margina, mislim da može.

Od parova nemoj ništa igrati, ništa nema sigurno.Biće jedno iznenađenje na ovim kvotama 5 ili CG ili Argentina(ovoliki favoriti Njemci i Tunižani sigurno nisu) ;)
Južna Koreja ima isto fine šanse protiv Bjelorusa

Ševaljević više
Simonet više
Weinhold više
Mojsovski više

Ma sve ovo lutrija moj Admire :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jan 2013, 13:50

Što se tiče Kovinjala i slučaja lingvistika ruskog i bjeloruskog, pa čovjek se malo pogubio... Prosto je. Nekad se Slovo O čita kako slovo A... To zavisi od mjesta, kao i da li gdje blizu ima meki ili tvrdi znak.... Da ne smaram mnogi prave greške glede čitanja imena sa tih prostora... Slovo O i slovo E najviše zbunjuju (pogotovo e koje se od zavisnosti od znaka iznad može čitati kao jo ili kako je)... Ko nije imao ruski malo se zbuni...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 15 jan 2013, 14:26

DANTES je napisao/la:Što se tiče Kovinjala i slučaja lingvistika ruskog i bjeloruskog, pa čovjek se malo pogubio... Prosto je. Nekad se Slovo O čita kako slovo A... To zavisi od mjesta, kao i da li gdje blizu ima meki ili tvrdi znak.... Da ne smaram mnogi prave greške glede čitanja imena sa tih prostora... Slovo O i slovo E najviše zbunjuju (pogotovo e koje se od zavisnosti od znaka iznad može čitati kao jo ili kako je)... Ko nije imao ruski malo se zbuni...

? је & са пуно ?.? у " & ? & потпуно у праву. На " сајту & " ? " " " јасно " &. А с " $ " ? ? " га & " $ " А " О,$ ствар је јасна,то % је " & & је $ ствар. " ' " " јасно % се на $ " оно У ' В???" &.....

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 15 jan 2013, 14:33

Nisam u toku baš ali, zašto je na Voriju u ponudi samo 2,5 gola? Može li on preko danas?

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 15 jan 2013, 14:38

Francuz J.Fernandez,Rutenka i Kiru Lazareva preko..moje misljenje.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 jan 2013, 14:42

BenjooJutub je napisao/la:Nisam u toku baš ali, zašto je na Voriju u ponudi samo 2,5 gola? Može li on preko danas?
ja mislim da sigurno ide preko 2.5 jer ga je goluza odmarao 2 utakmice.sad ce igrat stalno.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 15:25

Tunis - Crna Gora. Tunis je ovdje favorit ali ne veliki. Što se tiče ekipe Tunisa to je veoma mlada ekipa uz par iskusnijih igraca kao što je pivot Tej, (Hmam ne znam zašto se on povukao iz reprezentacije mogao je još da igra). Bekovska linija im je jaka ali i neiskusna: Jallouz lijevi bek (91 god, potpisao za Kiel) , Bannour 90 desni , Sanai 91 lijevi. Alouini obično igra na srednjem 88 god. Tunižani imaju jaku odbranu i igraju sve vrste odbrambenih formacija, često sa dubokim i agresivnim izlascima naprijed. Imaju solidnog golmana Magaieza i ako on bude raspoložen uz jaku odbranu teško Crnogorci mogu do bodova. Vodi ih francuski stručnjak Alain Portes pa i ne cudi taj stil odbrane :mrgreen:
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 jan 2013, 15:33

nate je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Nisam u toku baš ali, zašto je na Voriju u ponudi samo 2,5 gola? Može li on preko danas?
ja mislim da sigurno ide preko 2.5 jer ga je goluza odmarao 2 utakmice.sad ce igrat stalno.
sa Vorijem nikad neznaš, mislim da će i večeras Musa počet, al to Goluža bolje zna, ne bih igrao to
Audere est Facere

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2013, 15:47

jel se uhafizao konacno kakav link da se prate ovi golovi igraca :roll:
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jan 2013, 15:49

Kako pročitah sinoć na index-u, pitanje je da li će Vori danas igrati, pa je vjerovatno zbog toga tako mali hendikep ponuđen na golove.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 jan 2013, 15:54

alan_kardec je napisao/la:Kako pročitah sinoć na index-u, pitanje je da li će Vori danas igrati, pa je vjerovatno zbog toga tako mali hendikep ponuđen na golove.
pusti ti index vori danas sigurno gira.pa ovo su madjari, a ne neka slaba momcad.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jan 2013, 16:14

GT1970 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Što se tiče Kovinjala i slučaja lingvistika ruskog i bjeloruskog, pa čovjek se malo pogubio... Prosto je. Nekad se Slovo O čita kako slovo A... To zavisi od mjesta, kao i da li gdje blizu ima meki ili tvrdi znak.... Da ne smaram mnogi prave greške glede čitanja imena sa tih prostora... Slovo O i slovo E najviše zbunjuju (pogotovo e koje se od zavisnosti od znaka iznad može čitati kao jo ili kako je)... Ko nije imao ruski malo se zbuni...

? је & са пуно ?.? у " & ? & потпуно у праву. На " сајту & " ? " " " јасно " &. А с " $ " ? ? " га & " $ " А " О,$ ствар је јасна,то % је " & & је $ ствар. " ' " " јасно % се на $ " оно У ' В???" &.....
Daj mi link pa ću ti reći da li se to O čita kao O ili pak kao A....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 15 jan 2013, 16:16

alan_kardec je napisao/la:Kako pročitah sinoć na index-u, pitanje je da li će Vori danas igrati, pa je vjerovatno zbog toga tako mali hendikep ponuđen na golove.
ako ne bude igrao Vori(koliko sam vidio potpuno je spreman) to može značiti da Hrvatska ganja trece mjesto u grupi da bi izbjegla Francuze u četvrtfinalu. biće im **** da uzmu prvo mjesto preko Španije, nije nemoguće,al teško...uglavnom, večeras bi se moglo desiti da gledamo utakmicu koju ni Mađari ni Hrvati ne žele dobiti :lol:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 jan 2013, 16:47

maximusdecimus je napisao/la:
ako ne bude igrao Vori(koliko sam vidio potpuno je spreman) to može značiti da Hrvatska ganja trece mjesto u grupi da bi izbjegla Francuze u četvrtfinalu. biće im **** da uzmu prvo mjesto preko Španije, nije nemoguće,al teško...uglavnom, večeras bi se moglo desiti da gledamo utakmicu koju ni Mađari ni Hrvati ne žele dobiti :lol:
To se nece dogoditi.

Nismo mi pi*ke pa da igramo tako.Nasi uvijek jure na pobjedu tako ce i danas biti.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 jan 2013, 16:52

Rutenka zasada 8 golova 8-)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 15 jan 2013, 17:27

Još po sata do duela Srbija-Arabija.... Biće to zanimljiva utakmica,ne znam koliki je hendikep,ali vjerujem da je sve ispod -13 za Arabiju pobjeda... Što se Srbije tiče opet će Vuković dati šansu svim igračima i ovaj put malo manje energije trošiti kad su monolozi u pitanju tokom tajm auta..

nego ljudi ima li onaj ehf kanal na jutjubu da prenosi sve utakmice direktno,kao što je bilo tokom EP u Srbiji?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 jan 2013, 17:39

samoradnik je napisao/la:Još po sata do duela Srbija-Arabija.... Biće to zanimljiva utakmica,ne znam koliki je hendikep,ali vjerujem da je sve ispod -13 za Arabiju pobjeda... Što se Srbije tiče opet će Vuković dati šansu svim igračima i ovaj put malo manje energije trošiti kad su monolozi u pitanju tokom tajm auta..

nego ljudi ima li onaj ehf kanal na jutjubu da prenosi sve utakmice direktno,kao što je bilo tokom EP u Srbiji?
Nema.Zato sto je to upravo EHF kanal, a ovo je IHF prvenstvo.Steta.Samo streamovi.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 17:42

Pobjeda Tunisa nad Crnom Gorom 27:25. Veoma zanimljiva utakmica i do kraja neizvjesna, Crnogorci su bili blizu remija. Dosta bolje izdanje nego u prethodne dvije utakmice protiv Argentine i Francuske, Melić sjajan napad je uopšte bolje funkcionisao, a odbrana sa izlascima je zadavala dosta problema bekovima Tunisa. Tunis nije bio na nivou kao prethodna dva meča ali je ipak upisao pobjedu. Ben Salah se izdvojio, Bannour ušao pred kraj i zabio nekoliko važnih golova, Jallouz u prvom poluvremenu uglavom davao ne znam zašto veći dio 2 poluvremena nije ulazio. Golmani dobri na obadvije strane. Sve u svemu zaslužena pobjeda Tunisa.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.