ja nekako mislim vujin manje, nagy više, kopljar manje, rutenko više
de mi reci ove ruse ighonpulo, dinbirov, cipurin, onda ovaj crnogorac ševaljovic, ovaj neki iz tunisa, pa ove švabe, et vidi, jel može onaj dolonc više
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nikad se nas dvojica nećemo oparitiAdmir_Sa je napisao/la:legendo, eno premier vrvi od igraca na ponudi, mislim da danas možeš biti extra uspješan, prošlo par kola, vidio si, skontao i ima da se oparimo![]()
ja nekako mislim vujin manje, nagy više, kopljar manje, rutenko više
de mi reci ove ruse ighonpulo, dinbirov, cipurin, onda ovaj crnogorac ševaljovic, ovaj neki iz tunisa, pa ove švabe, et vidi, jel može onaj dolonc više
DANTES je napisao/la:Što se tiče Kovinjala i slučaja lingvistika ruskog i bjeloruskog, pa čovjek se malo pogubio... Prosto je. Nekad se Slovo O čita kako slovo A... To zavisi od mjesta, kao i da li gdje blizu ima meki ili tvrdi znak.... Da ne smaram mnogi prave greške glede čitanja imena sa tih prostora... Slovo O i slovo E najviše zbunjuju (pogotovo e koje se od zavisnosti od znaka iznad može čitati kao jo ili kako je)... Ko nije imao ruski malo se zbuni...
ja mislim da sigurno ide preko 2.5 jer ga je goluza odmarao 2 utakmice.sad ce igrat stalno.BenjooJutub je napisao/la:Nisam u toku baš ali, zašto je na Voriju u ponudi samo 2,5 gola? Može li on preko danas?
sa Vorijem nikad neznaš, mislim da će i večeras Musa počet, al to Goluža bolje zna, ne bih igrao tonate je napisao/la:ja mislim da sigurno ide preko 2.5 jer ga je goluza odmarao 2 utakmice.sad ce igrat stalno.BenjooJutub je napisao/la:Nisam u toku baš ali, zašto je na Voriju u ponudi samo 2,5 gola? Može li on preko danas?
pusti ti index vori danas sigurno gira.pa ovo su madjari, a ne neka slaba momcad.alan_kardec je napisao/la:Kako pročitah sinoć na index-u, pitanje je da li će Vori danas igrati, pa je vjerovatno zbog toga tako mali hendikep ponuđen na golove.
Daj mi link pa ću ti reći da li se to O čita kao O ili pak kao A....GT1970 je napisao/la:DANTES je napisao/la:Što se tiče Kovinjala i slučaja lingvistika ruskog i bjeloruskog, pa čovjek se malo pogubio... Prosto je. Nekad se Slovo O čita kako slovo A... To zavisi od mjesta, kao i da li gdje blizu ima meki ili tvrdi znak.... Da ne smaram mnogi prave greške glede čitanja imena sa tih prostora... Slovo O i slovo E najviše zbunjuju (pogotovo e koje se od zavisnosti od znaka iznad može čitati kao jo ili kako je)... Ko nije imao ruski malo se zbuni...
? је & са пуно ?.? у " & ? & потпуно у праву. На " сајту & " ? " " " јасно " &. А с " $ " ? ? " га & " $ " А " О,$ ствар је јасна,то % је " & & је $ ствар. " ' " " јасно % се на $ " оно У ' В???" &.....
ako ne bude igrao Vori(koliko sam vidio potpuno je spreman) to može značiti da Hrvatska ganja trece mjesto u grupi da bi izbjegla Francuze u četvrtfinalu. biće im **** da uzmu prvo mjesto preko Španije, nije nemoguće,al teško...uglavnom, večeras bi se moglo desiti da gledamo utakmicu koju ni Mađari ni Hrvati ne žele dobitialan_kardec je napisao/la:Kako pročitah sinoć na index-u, pitanje je da li će Vori danas igrati, pa je vjerovatno zbog toga tako mali hendikep ponuđen na golove.
To se nece dogoditi.maximusdecimus je napisao/la:ako ne bude igrao Vori(koliko sam vidio potpuno je spreman) to može značiti da Hrvatska ganja trece mjesto u grupi da bi izbjegla Francuze u četvrtfinalu. biće im **** da uzmu prvo mjesto preko Španije, nije nemoguće,al teško...uglavnom, večeras bi se moglo desiti da gledamo utakmicu koju ni Mađari ni Hrvati ne žele dobitialan_kardec je napisao/la:Kako pročitah sinoć na index-u, pitanje je da li će Vori danas igrati, pa je vjerovatno zbog toga tako mali hendikep ponuđen na golove.
Nema.Zato sto je to upravo EHF kanal, a ovo je IHF prvenstvo.Steta.Samo streamovi.samoradnik je napisao/la:Još po sata do duela Srbija-Arabija.... Biće to zanimljiva utakmica,ne znam koliki je hendikep,ali vjerujem da je sve ispod -13 za Arabiju pobjeda... Što se Srbije tiče opet će Vuković dati šansu svim igračima i ovaj put malo manje energije trošiti kad su monolozi u pitanju tokom tajm auta..
nego ljudi ima li onaj ehf kanal na jutjubu da prenosi sve utakmice direktno,kao što je bilo tokom EP u Srbiji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.