Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Nije ni cudo sto neke teme opcenito vezano ne samo za fudbal odose u tri PM kad svakakvi kuhari 'sole''osim corbe i ono teke pameti.
Visca je bio pored Misketa jedan od boljih protiv Poljske u Antaliji jos prije vise od godinu dana.A tad je se vodio u Zelji,tako da ta prica ne pije vode kao i obicno kod ovog maltERasa..
Visca je bio pored Misketa jedan od boljih protiv Poljske u Antaliji jos prije vise od godinu dana.A tad je se vodio u Zelji,tako da ta prica ne pije vode kao i obicno kod ovog maltERasa..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
RKO je napisao/la:Ja nikad nisam vidio kuhara u mantilu, znam da postoji kuharska kecelja one pregače.....inače nisam kuhar pa ne znam 100% a tamo gdje sjedim ne vidim uopće kuhara ali nebitno to sve.Za_raju je napisao/la:Ti kolika si cjepidlaka da ce najvjerovatnije na stohiljaditom postu(za nekih par mjeseci) uspjeti rascijepiti i atomharishp je napisao/la:Dobro je mantilas sve si rekao,mantil u kuhinji i to doktorski pardon akuserski![]()
![]()
Eto ti si kuhar i nosiš kuharski mantil i vidi seOvo boldano se piše odvojeno ako si već picajzla
![]()

Btw, dosta spamanja. Posljednji put molim @harishpa i @za_raju da prestanu spamati. Pa ljudi dragi, uništili ste svaku temu na ovom podforumu kojekakvim dječjim prepucavanjima. Dosta više, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako rekoh @Monolog.
@za rajkana nabaci jos deset ljudi koji mu trube da ohane vise sa Ljevakovicem i ostalim Cesima.
A ovaj bez obzira koja tema svoje i o istim,tako da......
P.S Sto bi @RKO rekao,pod hitno mu je stupiti u kontakt sa Ivicom Osimom pa nek ovaj sa Safetom porazgovara u vezi ovih iz Ceske.Ovako samo puca istim corcima po svakoj temi.
@za rajkana nabaci jos deset ljudi koji mu trube da ohane vise sa Ljevakovicem i ostalim Cesima.
A ovaj bez obzira koja tema svoje i o istim,tako da......
P.S Sto bi @RKO rekao,pod hitno mu je stupiti u kontakt sa Ivicom Osimom pa nek ovaj sa Safetom porazgovara u vezi ovih iz Ceske.Ovako samo puca istim corcima po svakoj temi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Opet danas na klupi. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
JAOOO GOLCINE!
to majstore

to majstore
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Evrogol Visce
- kupus army
- Kontakt:
Kakva golcina Visce.Ne znam kako nema mjesto u prvih 11,skoro svaki mec kad udje ili zabije ili asistira.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ušao u 57. minutu i pogodio pred sami kraj meča. Kakva golčina! Bravo majstore, uprkos golovima i asistencijama Višća i dalje ne igra među prvih 11.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
potrosen je 1.5 milion na nekog brazilca, u januaru, i sad ga valja tjerati odradi pare.......
Sent from my Commodore 64
Tako pametna djeca rade.Sta je trebao,nosinu u zemlju pokunjiti sto je na klupi.Rad,rad i samo rad,znanje malac vec ima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-tot ... -lig#video" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživajte!

Uživajte!

-
- Kontakt:
Bravo Visca majstore ! samo tako dalje !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Genijalan gol, brzina i sut najjace Viscino oruzje, i on ako ovako nastavi, pravac zapad. 

Cuva Bog Zelju svog!
- el-fighter
- Kontakt:
Poslije par tekmi na klupi mislim da se vraca u prvih 11. Bravo mali, samo tako nastavi!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne bas lagan (citaj tezak) sut, Visca u stilu vrhunskih napadaca
Bravo momak, samo tako nastavi!

#samoRudar #zauvijek
- Cincinnatus
- Kontakt:
Visca je u nenormalnoj formi!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Hvala na videu

Bravo Višća, ovaj transfer u Tursku bio je pravi potez. U Želji je već bio prezasićen, vidjelo se da mu se ide i da hoće da se dokazuje iznova. Jedino ovako, sa potpunim zalaganjem bez obzira na minutažu može napredovati, jer smo svjedoci da je bilo i igrača koji se bolje pokažu s klupe, nego kad igraju od prve minute. Izgleda da je i Višća taj tip. Sretno majstore, guraj dalje, ako Bog da, pa da te vidimo uskoro i u dresu A reprezentacije!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Šlag na tortu bi bio da ga Pape naknadno pozove kontra Brazila.Cincinnatus je napisao/la:Visca je u nenormalnoj formi!
Cuva Bog Zelju svog!
golcina vanjskim...svaka cast !
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10, Jegres, Proximic, Quartararo i 42 gosta.